Puzsér Róbert talán Magyarország elsőszámú kritikusa, akinek a véleménye több száz ezer embert is érdekel. Az elmúlt hetekben Majka és Berki Krisztián is megkapta a magáét.

Védelmébe vette Karikó Katalint és porba alázta „interneten tanyázó csürhét” Puzsér
Kép:Facebook

Most pedig Karikó Katalinnak, a Pfizer-vakcina kifejlesztésében elképesztő érdemeket szerző kutatónak a védelmére kel az internetes gyűlöletcunami közepette.

Karikó Katalin ahogy arról mi is beszámoltunk a nyilvánosság előtt bevallotta, hogy az állambiztonság beszervezte, beszervezett ügynökként tartották számon, de jelentést nem tett.

A népharag azonban azonnal rátalált a kutatóra. Puzsér már az ellen is felszólal, hogy ismeretlenül ne köpjük arcon a legjobbjainkat, de ennél messzebbre is megy, és küldi melegebb éghajlatra a kommentelőket.

Nem tudom, hogy tett-e Karikó Katalin terhelő jelentést bárkire is, de nehezen tudom elképzelni, hogy ezt az azóta végzett munkájával ne fizette volna vissza az emberiségnek. Karikó Katalin egy példakép – és nem hiszem, hogy ezen bármi is változtathat. Ugyan miféle szörnyűségeket követhetett el egy egyetemista csaj Szegeden a hetvenes években? Karikó Katalin attól még hős marad, ha esetleg kiderül, hogy ő is ember, akinek vannak gyengeségei.

- írja, majd kitér a kommentelőkre is. 

Mindenkinek vannak – kivéve persze a kommentfalakon tanyázó csürhe tagjait: ők makulátlanok. Nem is tűrik el, hogy náluk bárki kiválóbb legyen – aki annak látszik, azt lerántják a sárba, és összemocskolják. Kész csoda, hogy még senkinek nem jutott eszébe közülük egyet sem Nobel-díjra jelölni

Forrás:Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nem csípem Puzsért, de most jól szólt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@justhpeter: Te sértésnek veszed ha valaki átnéz orbánon???
Nessy
@kereső: Miért is nem lepődik meg már az ember az aljasság ezen mélységein? Emlékszem, mikor Kertész Imréből is hazaárulót kreáltak!
Toller Béla
NIncs mitől védeni Karikót. Orbán úgy élvezte ki az utolsó cseppig Soros támogatását, hogy semmit sem jelentett neki az elv, az elvek. Mára meg mi lett ebből a gazemberből ? Milyen bandát rittyentett maga köré ?
puszt
Szegény Kariko-t csőbe húzták... Elfelejtette, miért ment ki, milyen ez az ország, milyenek a magyarok... Jobban tenné, ha megfontolná azt a nagyon igaz mondást, h jól nézd meg, ki dicsér, és ki a barátod, és HAZA (!) menekülne még időben, h egészséges lelkülete ne sérüljön, megmaradjon...
kissé felnőttem
@puszt: annó ez volt a nagy magyar valóság: a Tsz szervezés után a besugókat zsarolással meg hasonló módszerekkel 10-9 nél próbálkoztak.aki piti ügybe keveredett. 100-99 - et igéretekkel, hogy kimosdatjuk...eltussoljuk az ügyét...
és igy belement sok a játékba mert a megfélemlités, családi szintre lépett,
foglalkozástól fűggetlenűl pl papokról itt is sok oldalnyi lelhető meg, módszereikről. meg az egyetemistákról.
justhpeter
@Pálinkás Pál: Nem Orbánon néz át, hanem az itthonlakók miniszterelnökén. Szerintem csak udvarias akart lenni. Ha itthon élne szóba sem állna vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.