Parlamenti hozzászólásában senkinek nem javasoljuk, hogy a címben jelzett fordulattal éljen, mert az Országgyűlés elnöke a házőrséggel vezettetné ki vasba verve a renitens ellenzéki képviselőt. Ugyanakkor nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy Kövér László a „ficsúr” kifejezés használata miatt csaknem tízmilliós büntetést szabott ki. Talán csak nem a személyes ellenszenv vezeti?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Ezt nevezik hatalommal való visszaélésnek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton57
@Rockxy: Hogy te nem bosnyak vagy, hanem hülye, az köztudott. A Deutsch pedig mennyire magyar??? Es a Bayer???
Peller Anikó
@teuton57: A Bayer az paraszt. A deucs is.
kissé felnőttem
kövér is egy csicska csak eléggé jellem nélküli gyűlölködését átörökítette a kommunistának kiabált pártrendszerből, ÉS a szégyen, ilyenek vezetik az országot .
balos
@Horizont: @Horizont: Van!Bár azt is mi fogjuk kifizetni,mert az ilyenbe,csak bemegy a "lóvé" és a szart önti a támogatóira,csak hogy örüljenek "bassza meg"!
kereső
Magyar György nem tudja??
De Kövér szerint a Kínai Népköztársaság megalakulása után, „az első pillanattól fogva ott álltunk egymás mellett”. 1949 óta.
Szintén Kövér László volt, aki a magyar bírák függetlenségének születésnapján azt magyarázta, hogy a bíráknak nem kell függetleneknek lenniük;
Ugyancsak Kövér László volt, aki az agymosás eredményének nyilvánította, hogy vannak, akik úgy gondolják, a klímaváltozás fontosabb kérdés a migrációnál.
És ő volt az is, aki lepedofilozta azokat a meleg párokat, akik gyerekeket nevelnének.
Kövér László a Fidesz egyik fő ideológusa, házelnökként az ország harmadik embere, a köztársasági elnök helyettese."

Kövérnek nem gurult el a gyógyszere, kedves Magyar György.Kövér fideSS-es, izzig-vérig.Neki nincs szüksége arra, hogy orbán megvegye. Ő alapból ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.