Parlamenti hozzászólásában senkinek nem javasoljuk, hogy a címben jelzett fordulattal éljen, mert az Országgyűlés elnöke a házőrséggel vezettetné ki vasba verve a renitens ellenzéki képviselőt. Ugyanakkor nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy Kövér László a „ficsúr” kifejezés használata miatt csaknem tízmilliós büntetést szabott ki. Talán csak nem a személyes ellenszenv vezeti?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Ezt nevezik hatalommal való visszaélésnek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
percsi
Ezt nevezik hatalommal való visszaélésnek?
gina
Mocskos egy gazember, öt nem 10 millió forintra hanem 10 millió évre kell bezárni börtönbe még az is kevés,, mit is képzel ez a banda kik is ők??? a nép pár idiótája megválaszotta ezt a szektát és azt hiszik azt tesznek amit akarnak, hát nem , várjuk csak ki , nem sokára meg is tudják majd ,mi a magyarok istene..
Csizmás Kond
Ki mit akar azt hisz, viszont egy parlament csak akkor tiszteletreméltó ha annak képviselői ugyancsak tisztelettel viselkednek és nem úgy mint ez a Jácob.
namihami
Dolgozik a megfelelés és a cselédvér kényszere.
A tettei alapján még az Orbánja iránti látens homoszexualitás is sejthető a rejtett szerelme iránt. Csak nem a rajongását próbálja így kimutatni neki?
percsi
@Csizmás Kond: Ha téged meglop egy zsebes és észreveszed, tisztelettel bánsz vele?
Ez a parlament, illetve kormány mindent lesöpör az asztalról, mindenre cinikusan válaszol, vagy nem is válaszol, ha nem a saját érdeküket, hanem az egész ország népét szolgálja. Tiszteljék a képviselő társaikat, tisztességesen válaszoljanak a feltett kérdésre, hiszen ez erről szól, és Jakab sem viselkedne így.
Ja, hogy nem tudnak az eltűnt pénz útjáról tisztességesen beszámolni, arról nem a Jakab tehet.
Nessy
@Csizmás Kond: Milyen jó lenne ,ha ezt a kormány oldalnak is be kellene tartani ! Ők,élékün a házmesterrel ,meg a frakcióval mondhatnak bármilyen sértőt .
Csizmás Kond
@percsi: Az attól függ...ha gyengébbnek ítélem eltöröm a kezét de ha erősebbnek csak kiabálok hogy tolvaaaaaaj !!!
És dehogy söpör le sőt aki intelligens és civilizált kérdés teszt fel annak ugyanúgy válaszolnak de ezeknek a szélhordta suhajdáknak nem is lehet a félnótás kérdéseinek álcázott balfaszságaira másképp válaszolni. Nagyon sajnálom és sokszor szégyenérzet fog el, hogy a közvetítéseket más is látva mit képzelhet a magyarokról viszont nincs mit csinálni ha ilyen sehonnaiak az ellenzéki gárda képviselő tagjai.
Csizmás Kond
@Nessy: pl mikor hallottál utoljára sértő megjegyzést úgy hogy ők kezdjék ne az ellenzék ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmi,te gyerekesen butuska vagy!
Rockxy
a kövér térjen át ovális gyógyszerre, az nem gurúl!
a magyargyuri meg úgy magyar, ahogyan én bosnyák.
tudode
A házmester laikus nyelven önbíráskodik, az alábbi cikk szerint:
.
----- VÉGET KELL VETNI ANNAK, HOGY KÖVÉR A BÍRÓSÁGOK HELYETT HOZ ÍTÉLETEKET
.
nepszava.us/veget-kell-vetni-annak-hogy-kover-a-birosagok-helyett-hoz-iteleteket/
.
""""Kövér László házmester súlyos szereptévesztésben van, amikor a neki nem tetsző véleményeket egyre súlyosabb bírsággal sújtja. Jakab Péter csaknem tízmillió forintos büntetése a “ficsúr” jelző használatáért alkotmányellenes, súlyosan sérti a magyar Polgári Törvénykönyvet. Neki ahhoz lenne joga, hogy a bíróságon polgári peres keresetet nyújt be személyiségi jogsértés vagy becsületsértés miatt, amit a bíróság eldönt. A Ptk., az alkotmánybírósági határozatok és a magyar bírói gyakorlat alapján Jakab Péter pert nyerne bármelyik magyar bíróságon azért, mert “ficsúrnak” nevezett parlamenti képviselő közszereplőket.""" (..)
-------------------------------------
.
Ha élt volna hasonló fenyítéssel 2006-ban az őszi események során okozott erkölcsi, és anyagi károkozásért, még ma is pengethetnék a lóvét!
teuton57
@Rockxy: Hogy te nem bosnyak vagy, hanem hülye, az köztudott. A Deutsch pedig mennyire magyar??? Es a Bayer???
Peller Anikó
@teuton57: A Bayer az paraszt. A deucs is.
kissé felnőttem
kövér is egy csicska csak eléggé jellem nélküli gyűlölködését átörökítette a kommunistának kiabált pártrendszerből, ÉS a szégyen, ilyenek vezetik az országot .
balos
@Horizont: @Horizont: Van!Bár azt is mi fogjuk kifizetni,mert az ilyenbe,csak bemegy a "lóvé" és a szart önti a támogatóira,csak hogy örüljenek "bassza meg"!
kereső
Magyar György nem tudja??
De Kövér szerint a Kínai Népköztársaság megalakulása után, „az első pillanattól fogva ott álltunk egymás mellett”. 1949 óta.
Szintén Kövér László volt, aki a magyar bírák függetlenségének születésnapján azt magyarázta, hogy a bíráknak nem kell függetleneknek lenniük;
Ugyancsak Kövér László volt, aki az agymosás eredményének nyilvánította, hogy vannak, akik úgy gondolják, a klímaváltozás fontosabb kérdés a migrációnál.
És ő volt az is, aki lepedofilozta azokat a meleg párokat, akik gyerekeket nevelnének.
Kövér László a Fidesz egyik fő ideológusa, házelnökként az ország harmadik embere, a köztársasági elnök helyettese."

Kövérnek nem gurult el a gyógyszere, kedves Magyar György.Kövér fideSS-es, izzig-vérig.Neki nincs szüksége arra, hogy orbán megvegye. Ő alapból ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.