A várban cserkészte be a járókelőket egy-egy közös fotóra a miniszterelnök.

Miután szombaton délután Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon jelentette be, hogy ennyi volt a közterületi maszkviselésnek (mivel a legalább egy védőoltással rendelkező magyarok létszáma elérte az ötmillió fős határt), vasárnap már egy menyasszony és egy vőlegény mellé állt be maszk nélkül fotózkodni – pörköltszaftosan és borotválatlanul.

Túl az ötmillión: maszk nélkül fotózkodott a járókelőkkel az ünneplő Orbán

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A nagy járókelő-fotózkodásnak azonban nem volt vége, a kormányfő ugyanis a Várban sétáló járókelőkhöz is odaállt egy-egy fotóra a Blikk cikke szerint, a képek a miniszterelnök Facebook-oldalára kerültek ki.

A fotókon fiatalokkal, kisgyermekes családapával, idősebb hölggyel és a fentebb már említett menyasszonnyal és vőlegénnyel látható Orbán Viktor, a képeket a miniszterelnök Facebook-oldalán csokorba gyűjtötték.

Forrás: blikk.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez azért mégis több, mint a Ceauseșescu-éra. Ez attól több, hogy egy aljas, hatalommániás politikai szélhámos politikai tőkét kovácsol 9.5 millió ember életének semmibevételéből. Ezekkel az életekkel hazardírozik, miközben saját magát megmentőnek kiáltja ki, midőn egyeduralkodik tesztek, eszközök, végrehajtók és áldozatok fölött. Amikor a rendeleti kormányzás jelentőségét azzal próbálja bagatellizálni, hogy az alkotmánnyal nem mehet szembe. Noha az egységsugarú propaganda-fogyasztók kivételével mindenki tudja, hogy az alaptörvény nevű fércművet eddig is kedvük szerint toldozták-foldozták. Ezt a rendeleti kormányzást álmodta meg már 2013-ban a magyar Reichstag házmestere, Kövér László. Azt persze senki nem vitatta, hogy az azonnali intézkedéshez kell felhatalmazás, az viszont csak korlátozással lehet elfogadható, hiszen a fidesz számtalanszor bizonyította megbízhatatlanságát. Egy megroggyant egyén ámokfutása.Vajon átszakítja a célszalagot, vagy mi dobjuk a nyakára. Előbb-utóbb dönteni kell!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Horizont: Dobbenet.
Meg ebben is hazudik ez a mocsadek. Normál emberek melle nem mert volna odaallni TEK-es őrizet nélkül.

Kíváncsi vagyok, ha elérjük a 30 ezer halottat kivel fog pózolni ez a geci, a hullaházi hamvasztokkal?
Yoda69
A felső képen úgy pucsit orban mintha épp beszart volna.
Yoda69
@Horizont: Az.
Hogy találtál rá erre a linkre?
ómió
Keleti vakcina nélkül meg "efftársi ünnep" lenne!
Yoda69
@Horizont: Ügyes találat.
A csajszi is ugyanaz. Úgy latszik a habony hazugság gyárnak mar nincs elég pénze, hogy legalább új statisztákat dobjanak be.
Lepényleső
Némely járókelő igen jól tette,hogy maszkját le nem vette,- ne legyen senki által semmivel megfertőzve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.