Folytatódott a csengeri örökösnőként hírhedtté vált, 780 millió forintos csalással vádolt P. Mária büntetőpere a Mátészalkai Járásbíróságon.

Megszólaltak a tanúk a csengeri örökösnő tárgyalásán: "Mi most a túlélésért küzdünk"

Fotó: Csenger/Facebook

A Blikk írta meg, hogy a vádlott ügyvédje, dr. Helmeczi László kérte a Mátészalkai Járásbíróságtól, hogy rendelje el az összes tanú – köztük Kósa Lajos – újbóli kihallgatását. Az ügyvéd érthetetlennek tartja, hogy a nyomozati anyagból nem derül ki, hova lett a 700 millió forint.

Szerinte Kósa Lajos az ország első számú közjegyző irodájában készült köziratokról állítja, hogy azok nem joghatást kiváltó iratok.

"Mi most a túlélésért küzdünk. Szeretnénk visszakapni a pénzünket, de nem tudjuk, kitől kérjük" – nyilatkozta a Blikknek a Mátészalkai Járásbíróságon a folyosón várakozó egyik tanú.

"Azt sem tudjuk, ki áll ennek a sötét, szövevényes ügynek a hátterében? Egy bűnhálózat? Mert P. Mária magától ilyet nem tud kitalálni? Vagy talán a politika, ami akadályozza, hogy kiderüljön az igazság"

– tette hozzá egy másik károsult.

Forrás: Blikk.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Kupaklala nyakig ül a sz@rban, ezért lagymatag a nyomozás. Még az is lehet, hogy más politikus is benne van. Szerintem valami korrupciós pénzt akart ál-örökség révén tisztára mosni, amihez a csengeri nőt szemelte ki. Rengeteg pénzről lévén szó, az asszonynak is felajánlhatott egy nagyobb összeget, ha elvállalja ezt a szerepet. A nő apja ugyanis a szomszéd faluban élt nem túl jó körülmények között, és ott is halt meg, soha nem járt külföldön, tehát a nőnek tudnia kellett, hogy ekkora vagyont semmiképp nem hagyhatott rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pokróc
@Yoda69:Én nem tudom ,nem voltam ott . Ki fog derülni remélhetőleg ,ha nem idén akkor jövőre .
jesz
Helmeczi okos ember, mondhatni dörzsölt a jogban...aztán tessék, ő sem talál fogást a kupakoson.
"Valami bűzlik dániában"...szerintem nem a nő jelentkezett a kupakosnál pénzmosásra, hanem őt találta meg a pénz tulaja, aki úgy ajánlotta, hogy ennek a nőnek olyan becsületes arca van, nincs politika közelében, mondhatni láthatatlan...csakhát a nő elkezdett simlizni, mert ha a megbízónak lehet, akkor neki is...

Jelenleg szopórollerezik mindenki.
Yoda69
@sgl: Mindenhol, ahol autoriter diktátor vezeti az országot, mint nálunk is, es lejattolja a megkívánt zsetont.
Aki Én
@sgl: ...vagy akár a közéletben?
És orbán?
kissé felnőttem
Akár a po li ti ka meggga kupak lala a háttér tárrral cifra szűr téma

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.