A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Santiago Abascallal tartott közös sajtótájékoztatón hozta fel aggodalmait – adta hírül az Index.hu.

Novák Katalin attól fél, hogy a magyar oltási program vonzani fogja a migránsokat
Fotó: Novák Katalin/Facebook

Az eseményen a Fidesz alelnöke azt ecsetelte,  hogy az Európai Unió külső határánál, Röszkénél a koronavírus-járvány lecsengésével a migrációs nyomás újbóli erősödésére számítanak.

Szerinte ennek már láthatóak is a jelei, hiszen folyamatosan növekszik, az utóbbi időszakban megháromszorozódott az illegális határátlépések száma – írja az Index.hu.

Novák arról is beszélt, hogy a magyar kormány a jövőben is meg fogja védeni az ország határait, hiszen még nagyobb vonzerőt jelent majd a magas átoltottság, illetve a migránsoknak bizakodásra adhat okot, hogy Magyarországon beoltják őket, tehát ilyen értelemben az egészségüket is még inkább védve érezhetik.

Forrás: Index.hu
Fotó: Novák Katalin/Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Csak nem belebetegedett a vakondjáratok felderítésébe a rettegési kormánybiztos Vakondi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Toller Béla: Akkor segítenek,ha haszon van rajta!Lásd a vakpina beszerzése keletről!Haszon nélkül,már rég segítségért kuncsorogtak volna az EU-nál!Így bodó-bodógtalan részesül a mutyiból!A MI ADÓ FORINTJAINKBÓL!
ómió
Szerencsénkre(?) jobban vonza azokat a "nyugati jólét" ingyenélő változata!
tothjani
Ez a nő egy elmebeteg állat, minden környező országban bárkit beoltanak regisztráció nélkül is és az sem számít ha külföldi, ez a nőnek nem nevezhető fasiszta moslék, pedig úgy gondolja majd az ő két szép szeméért özönlenek oltásra??
kokopelli
...és ha pandémia lecseng,akkor a gyulai kolbász miatt jönnek? "Vigyázat,csak disznóhús nélkül!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.