Az Országgyűlés kétnapos ülést tart a jövő héten. A képviselők hétfőn interpellációkkal fordulhatnak a kormány tagjaihoz, míg kedden a pedofíliával szembeni szigorúbb fellépésről tárgyalhatnak.

A pedofíliával szembeni szigorúbb fellépésről tárgyal a parlament
Fotó:Pixabay

A házelnök napirendi javaslata alapján

az ülés hétfőn 13 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amit interpellációk, majd azonnali kérdések követhetnek egy-egy órában.

A képviselők ezután egyebek mellett dönthetnek a kormány energetikai és közszolgáltatási tárgyú törvénymódosító javaslatáról.

Az első ülésnap kérdésekkel zárulhat, amire fél óra áll majd rendelkezésre.

Kedden reggel 9 órakor szintén napirend előtti felszólalásokkal indulhat a parlamenti munka, a napirendre pedig öt előterjesztés általános vitája kerülhet.

A képviselők elsőként a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről és a gyermekek védelmét szolgáló kormánypárti törvényjavaslatról tárgyalhatnak.

Emellett szól lesz még a Miniszterelnökséget vezető miniszter veszélyhelyzettel összefüggő, továbbá a vagyongazdálkodást érintő indítványairól is.

Forrás:MTI
Címlapkép:Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
Mire el fogadják addigra megpróbálják a fideszes degeneráltakat ki menteni, minden hétre jut beteg barom fideszes
balos
Reszkessetek papok!Térdre csuhások!
penpineappleapplepen
Vajon a látens buzi, Kocsis Máté milyen hangosan mondja majd: "Folyamatosan mentegeti a balliberális oldal a pedofilokat" (Magyar Nemzet)

Aszongya a látens buzi, Kocsis Máté, de hát a Kaleta Gábor a régi érában is szolgált, meg a legújabb lebukott, Bus Szilveszter is.
1. A Fideszben több a volt kommunista van, mint a többi pártban együttvéve
2. Bus nézetet váltott és a Fidesz a keblére ölelte. (Bus nem hazaszeretetből váltott nézetet, hanem a zsíros állás miatt)
3. Hiába mutogatnak másra, a Fidesz volt az, aki hazacsempészte Kaletát,(mint most, Bust, és mélyen kussol Szájerről), és a Fidesz engedte el Kaletát 540 ezres büntetéssel (és volt olyan pofátlan az a féreg, hogy még ez ellen is fellebbezett)
4. Az a gond a buzikkal, hogy sokan közülük idősebb korukra pedofilok lesznek, mert egyre fiatalabb, feszesebb, simább bőrre vágynak. A látens buzi Kocsis az évtizedekig tartó elfojtás miatt, még inkább azzá válhat...

Nos, ha a parlamenti vita során, újra elkezd nagy garral vádaskodni, meg ujjal mutogatni a látens buzi Kocsis Máté, akkor csak a legújabb lebukott förmedvény fideszes nevét kell válaszul mondani neki: Bus Szilveszter
sgl
Kőkemény terelés a fidesz egyéb mocskokról, mert tudják, a pedofília mindenkit megmozgat és aki nem pedofil az elitéli.
sgl
@penpineappleapplepen: A győri és óbudai óvoda alkalmazott fideszes pedofil is mostani ügy, nem csak Kaleta van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.