A kormányközeli bulvárlap nagy lendülettel számolt be arról, hogy Jakab Péter szerintük ebben a sapkában jár dolgozni.

Keményen beleállt a Bors.hu Jakab Péterbe – "Gyurcsány Ferenc utasítására játssza a bohócot, de ezek szerint ruhatárában is azonosul a ráosztott szereppel"

Azt kevesen tudják róla, hogy ebben a júniusi hidegben sapkát is a fejére húz, hogy a rövid haja alatt ne fázzon annyira a feje. Ugyan a szettjét rendszeresen kint hagyja a fogasokon, de a szerepéből nem tud kivetkőzni: az Országgyűlésben ezért nagy átéléssel játssza a bohócot

– tette közzé a Bennfentes fotótját, amin Jakab Péter kabátja és bohóc-sapkája látható az Országgyűlés ülésterme előtt, egy fogason.

Szerintük:

Jakab Péter nem elég, hogy Gyurcsány Ferenc utasítására játssza a bohócot, de ezek szerint ruhatárában is azonosul a ráosztott szereppel.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Undorító az, hogy felnőtt emberek, nem is akárkik arra vetemednek, hogy az ország házában bárkit lebohócozzanak, különösképpen azokat az ellenzéki képviselőket, akik közvetítitik a nép hangját:
.
----- Jakab Péter: Mit gondol erről, Miniszterelnök Úr? (2021.05.31.)
www.youtube.com/watch?v=6K9vA1fmz-0&t=299s
------------------------------
..
Bármely kocsmában ehhez hasonló diszkurzusért beindulnának az öklök, de kikériki az Ország Imaházában un. urak olyan alpári módon rázzák le a nép hangját, mintha az a világ legermészetesebb dolga lenne,k kiállítva a 133. bágtor ember saját bizonyítványát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Ha a kormány közeli média ennyire kikel emberi mivoltából Jakab hallatán akkor Jakab valami nagyon jót csinál.
verőce21
Peti, tudjuk, nem azt a feladatot adta neked Gyurcsány, hogy a barátja legyél, hanem az udvari bolondja...
karma1
@Cicamama55: Pedig azokban a kirohanasaiban mindig igazat mond! ha latnal egypar itteni parlamenti ulest, egeszen mas lenne a velemenyed! Igenis a Parlament vitakra valo, akarmilyen szabalyokkal is van szabalyozva a Haz mukodese - az ellenzek nem lehet lagymatag, mert nem azert tettek oket a Parlamentbe a valasztoik - ha arra szavaztak volna Jakab valasztoi, akkor uldogelhetne szo nelkul a fidesz oldalan is es bologathatna ott szakmanyban! Teged nem haborit fel orban kormanyzasa? En azert nem ilyennek ismertelek meg itt! Mindenesetre egyre tobb itteni kommenteloben kell csalodnom - nem szolsz semmit az orban kormanyzasra, a pimasz karaktergyilkolasra, a lopasaikra, de nem szereted Jakab kirohanasait ezellen, - mi tobb, ezt el is mondod itt! Aki meg abban a hitben ringatozik, hogy a magyar politika szepen folydogalhat a "gentlemen agreement" elgondolas menten - vagyis finom uriemberek megegyezesei alapjan - annak mar tokmindegy, mi fog tortenni jovore. Csak az szamit majd, hogy meg van-e fesulkodve, tiszta-e a korme, es halk szoval apellal a T.Hazban! Hat inkabb valamilyen mas nickname jobban illene mar Hozzad... sajnos...:o(((((
Aki Én
@verőce21: Milyen gyorsan átveszed, amit a fidesz a szátokba ad. Biztos egyszerűbb, mint gondolkodni. Jó alanya vagy ennek a rendszernek, téged imádnak, az biztos.
Cicamama55
@karma1:Soha nem tagadtam, hogy jobb oldali gondolkodású ember vagyok, viszont nem vagyok vak és süket. Én itt senkit soha nem sértegetek, nem támadok, nem minősítek, csupán a saját véleményemet szoktam olykor megírni. Nem vagyok "vevő" a sértegetésedre, nem az én stílusom.
karma1
@Cicamama55: Azert kivancsiva tettel, hogy en hol sertegettelek? Azt viszont allitom, hogy nem ILYENNEK ismertelek meg!
Dehat valtoznak az idok, ugy latszik...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.