A kormányközeli bulvárlap nagy lendülettel számolt be arról, hogy Jakab Péter szerintük ebben a sapkában jár dolgozni.

Keményen beleállt a Bors.hu Jakab Péterbe – "Gyurcsány Ferenc utasítására játssza a bohócot, de ezek szerint ruhatárában is azonosul a ráosztott szereppel"

Azt kevesen tudják róla, hogy ebben a júniusi hidegben sapkát is a fejére húz, hogy a rövid haja alatt ne fázzon annyira a feje. Ugyan a szettjét rendszeresen kint hagyja a fogasokon, de a szerepéből nem tud kivetkőzni: az Országgyűlésben ezért nagy átéléssel játssza a bohócot

– tette közzé a Bennfentes fotótját, amin Jakab Péter kabátja és bohóc-sapkája látható az Országgyűlés ülésterme előtt, egy fogason.

Szerintük:

Jakab Péter nem elég, hogy Gyurcsány Ferenc utasítására játssza a bohócot, de ezek szerint ruhatárában is azonosul a ráosztott szereppel.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Undorító az, hogy felnőtt emberek, nem is akárkik arra vetemednek, hogy az ország házában bárkit lebohócozzanak, különösképpen azokat az ellenzéki képviselőket, akik közvetítitik a nép hangját:
.
----- Jakab Péter: Mit gondol erről, Miniszterelnök Úr? (2021.05.31.)
www.youtube.com/watch?v=6K9vA1fmz-0&t=299s
------------------------------
..
Bármely kocsmában ehhez hasonló diszkurzusért beindulnának az öklök, de kikériki az Ország Imaházában un. urak olyan alpári módon rázzák le a nép hangját, mintha az a világ legermészetesebb dolga lenne,k kiállítva a 133. bágtor ember saját bizonyítványát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Nahát ez a Jakab már olyan lopós, mint akit bírál és ellopta a sapiját? Persze csak akkor, ha tolvajtól bűn lopni.
csak úgy....
a fideszes média mindenre képes!-akiknek ez még nem tünt föl,azok nem is életképesek! :)
Duke Nukem
Bors-ot senki nem olvas.
Legalábbis én nem ismerek senkit, aki olvassa azt a szart.
Bulvár shit - ki kinek a kiével kiézett?

Halo, Infinitie!
Hol vagy, merre csavarogsz?
Szeretnék elmenekülni - a szörnyűséges - való világból.
(133 megahertz)
Duke Nukem
Addig is szétbaszom a fejed - te náci geci!
Szeretnék polgárháborút. Mindenkit kiiktatok, aki csúnyán néz rám.
Duke Nukem
A polgárháború első szabálya: Ne nézz csúnyán másokra.
Duke Nukem
Keményen beleállt?

Nemsokára lesz 4 nap szabadnapom. Elmegyek a BORS szerkesztőségébe és rendet vágok közöttük. Csak, hogy érezzék a különbséget.
Pipás
Beindult a rogáni (goebbelsi) hazugsággyár.
Cicamama55
Ez a módszer számomra gyerekes, valóban bohóckodás. Nem tudom elképzelni, hogy ez bárki számára nyerő lenne. Ha valaki "politikusnak adja a fejét," bármely pártnak is a tagja, bármely elveket is vall, az építő jellegű, felnőttes gondolkodást jogosan elvárnák tőlük a szavazó polgárok.Ez a ténykedés inkább romboló hatású, egy összefogást hirdető előválasztási ceremóniára. Nekem nagyon nem tetszik.
tudode
Undorító az, hogy felnőtt emberek, nem is akárkik arra vetemednek, hogy az ország házában bárkit lebohócozzanak, különösképpen azokat az ellenzéki képviselőket, akik közvetítitik a nép hangját:
.
----- Jakab Péter: Mit gondol erről, Miniszterelnök Úr? (2021.05.31.)
www.youtube.com/watch?v=6K9vA1fmz-0&t=299s
------------------------------
..
Bármely kocsmában ehhez hasonló diszkurzusért beindulnának az öklök, de kikériki az Ország Imaházában un. urak olyan alpári módon rázzák le a nép hangját, mintha az a világ legermészetesebb dolga lenne,k kiállítva a 133. bágtor ember saját bizonyítványát!
Giovanni Alba
@Cicamama55: ma, 06:43
A Bors, mint hiteles forrás, és egy anonim "Bennfentes" fotója mint bizonyíték?
Nem hiszem, hogy tényleg elhiszed.
Ami bizonyos, és a parlamenti közvetítésekből is látszik, a kormánypárt vazallusai szó szerint bármit mondhatnak az ellenzéki képviselőkről, megakadályozhatják a felszólalásuk elmondását, még "viccesen", vastapssal is, és az ülést levezető elnök annyit mond cinkosan és cinikusan, hogy a tetszésnyilvánítással nem tud mit kezdeni. Pedig dehogynem. Felkérhetné a képviselőket, hogy azonnal fejezzék be a hangoskodást, szépecskén kioszthatná nekik a milliós büntetéseket rendzavarásért, és félbe is szakíthatná az ülést, de csak vigyorgott a bajsza alatt. Akkor és ott a kormánypárt képviselői úgy viselkedtek, mint az óvodások a homokozóban. Az üléseket annyira veszik komolyan, hogy kövér elvtárs újságot olvas, szexuális tanácsokra kíváncsian. És ezek merik az ellenzéki képviselőt bohócnak nevezni? Bohóc a kósa a szánalmas magyarázkodásaival, bohóc a tömjén zsoca, a nagy keresztyén fővadász (minden élet szent, nem igaz?), bohócok az államtitkárok, akik a miniszterek helyett válaszolnának, de kényszeresen az elmúlt 12 évvel ezelőtti elmúlt 8 évvel példálóznak, és ha a fideszka közeli érdekcsoportok látványos anyagi gyarapodásáról szól az érdeklődés, akkor úgy kezdik a "választ", hogy az oltásellenes ellenzék megakadályozta a hatékony járványkezelést. Pedig a nagy nemzetvesztő a saját szájával mondta, hogy nincsen szüksége az ellenzékre, neki elég a 133 bátor ember ott, mögötte. De akkor miben tudta nagyívű terveit gátolni az ellenzék? Na jó, ez nem bohóckodás, ez cinizmus, ez az ellenzéki képviselők (tehát az általuk képviselt választók, tehát a szavazók kicsivel több mint felének) semmibevétele. És még ezt merészelik demokráciának, jogállamnak nevezni. A képhez még. Éppen olyan joggal mondhatom, hogy az az öltözék kövéré, mint ahogy a Bors azt, hogy ez Jakabé.
Cicamama55
@Giovanni Alba: Igen, ez így van. Az egész Tisztelt Ház egy cirkusszá vált. Erősen fogy azon képviselők száma, akik nem állnak be a bohócok sorába...A háttérből úgy irányít a porondmester, hogy a saját koreográfiája megvalósuljon. Cél, hogy lejárassák az ellenzéki tábort, s erre bizony vannak önként jelentkezők. A sokszínűség leple alatti akadnak"beépített emberek", mint azt több fontos szavazáskor láthattuk.
Cicamama55
@Cicamama55: Bocs! "alatt" akart lenni...
teuton57
@Shikari: Csak szolok: Köver elvtars bünteteseit az ellenzeki kepviselök ellen (Szel Bernadett, stb.) eddig az emberjogi birosag mind semmisnek nyilvanitotta, mert megszegtek a szolasszabadsagot szabadsagat. Vajon ki kellett fizesse es miböl a perköltsegeket?
NKF
Nem kell félni ettől a kis buznyáktól!Ő azt hiszi magáról,hogy valaki pedig tényleg csak egy kis bohóc!A Jobbikot már elintézte most saját maga lejáratásával van elfoglalva!Sikerülni fog!
Néro
Szerintem ez a Bors-nál a munkaruha része.
Aki Én
Megint a fidesz ad ,,reklámfelületet" Jakabnak.
Nem baj, kell a kampány a korrupt hazaárulók ellen.
Jakab meg qrva jókat mond.
karma1
@Cicamama55: Ne idegesits mar , Dragam! Te komolyan elhiszed, hogy Jakab Petere az a sapka? Nem veszed eszre, hogy ez egy beallitas, egy kamu?Egy ezredrangu kis kocsog firkasz csinal otthon az eloszobaban egy ilyen fotot,ki se lep a lakasabol, es kanyarit hozza egy olyan gyalazkodo cikket, amit a miniduce elvar tole - es kesz! Neki atutalja a szennylap a penzet, mi meg itt irogatunk rola, hogy mekkora tetvek ott a borsban - ENNYI! Nehogy mar azt hidd, hogy egy negy gyerekes apa igy viselkedik?
Cicamama55
@karma1: Nekem a parlamenti kirohanásai sem tetszenek, számomra ezek is az összcirkusz részei.
verőce21
A nácik teljesen leborultak a bolsevik szemkilövető előtt... Jobbikosok, milyen gyurcsányi rabszolgájának lenni? 
solidedge
Ha a kormány közeli média ennyire kikel emberi mivoltából Jakab hallatán akkor Jakab valami nagyon jót csinál.
verőce21
Peti, tudjuk, nem azt a feladatot adta neked Gyurcsány, hogy a barátja legyél, hanem az udvari bolondja...
karma1
@Cicamama55: Pedig azokban a kirohanasaiban mindig igazat mond! ha latnal egypar itteni parlamenti ulest, egeszen mas lenne a velemenyed! Igenis a Parlament vitakra valo, akarmilyen szabalyokkal is van szabalyozva a Haz mukodese - az ellenzek nem lehet lagymatag, mert nem azert tettek oket a Parlamentbe a valasztoik - ha arra szavaztak volna Jakab valasztoi, akkor uldogelhetne szo nelkul a fidesz oldalan is es bologathatna ott szakmanyban! Teged nem haborit fel orban kormanyzasa? En azert nem ilyennek ismertelek meg itt! Mindenesetre egyre tobb itteni kommenteloben kell csalodnom - nem szolsz semmit az orban kormanyzasra, a pimasz karaktergyilkolasra, a lopasaikra, de nem szereted Jakab kirohanasait ezellen, - mi tobb, ezt el is mondod itt! Aki meg abban a hitben ringatozik, hogy a magyar politika szepen folydogalhat a "gentlemen agreement" elgondolas menten - vagyis finom uriemberek megegyezesei alapjan - annak mar tokmindegy, mi fog tortenni jovore. Csak az szamit majd, hogy meg van-e fesulkodve, tiszta-e a korme, es halk szoval apellal a T.Hazban! Hat inkabb valamilyen mas nickname jobban illene mar Hozzad... sajnos...:o(((((
Aki Én
@verőce21: Milyen gyorsan átveszed, amit a fidesz a szátokba ad. Biztos egyszerűbb, mint gondolkodni. Jó alanya vagy ennek a rendszernek, téged imádnak, az biztos.
Cicamama55
@karma1:Soha nem tagadtam, hogy jobb oldali gondolkodású ember vagyok, viszont nem vagyok vak és süket. Én itt senkit soha nem sértegetek, nem támadok, nem minősítek, csupán a saját véleményemet szoktam olykor megírni. Nem vagyok "vevő" a sértegetésedre, nem az én stílusom.
karma1
@Cicamama55: Azert kivancsiva tettel, hogy en hol sertegettelek? Azt viszont allitom, hogy nem ILYENNEK ismertelek meg!
Dehat valtoznak az idok, ugy latszik...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.