Gyurcsány Ferenc DK-elnök privatizációból és állami bankoktól kapott hitelekből szerezte a vagyonát, most mégis az ő felesége beszél az összeférhetetlenségi szabályok szigorításáról – reagált Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a DK európai parlamenti képviselőjének nyilatkozatára.

Nem telik el nap kormányzati gyurcsányozás nélkül – mutatjuk a legújabbat
Kép:Facebook

Dobrev Klára (DK) pénteken azt ígérte:

ha kormány alakíthat 2022-ben, újra elfogadtatja azt az összeférhetetlenségi törvényt, amelynek alapján a kormányfő, a miniszterek, az állami vezetők és családtagjaik nem részesülhetnek állami támogatásban, és nem indulhatnak közbeszerzéseken.

Nacsa Lőrinc válaszában kijelentette:

a kormányoldal az elmúlt években szigorította az átláthatósági és összeférhetetlenségi szabályokat, és Európa egyik legszigorúbb közbeszerzési törvénye van hatályban Magyarországon.

Ezeket a módosításokat a baloldal rendszerint nem szavazta meg – mutatott rá –, most pedig annak a Gyurcsány Ferencnek a felesége beszél, aki privatizációból és állami bankoktól kapott hitelből szerezte a vagyonát.

Nacsa Lőrinc hozzátette:

Gyurcsány Ferencnek olyan állami bank adott hitelt, ahol Dobrev Klára édesanyja volt a bankelnök. Miniszterelnöksége idején pedig Gyurcsány Ferenc kétszeresére emelte a villamos energia árát, miközben saját cégének olcsóbban adta az áramot

- zárta szavait.

Forrás:MTI
Címlapkép:Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ja de ő legalább visszafizette a hiteleket nem úgy mint TI! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja és ez az anyósozás meg nagy baromság, mikor az lett akkor már rég visszafizette a hiteleket! =))
szaboria1
Nacsa is egyre jobban lejáratja magát. 31 évesen fogalma sincs arról mi zajlott le az MDF privatizációja kapcsán. Előbb kérdezze meg a fideszes régi KISZ vezetőket mit kaptak Ők is nem csak Gyurcsány kapott hanem Orbán is meg többi most hatalmon lévő fidesz vezetők.
solidedge
Ha jól emlékszem Gyurcságy 1 Forintos fizetésért volt miniszterelnök. Orbán pedig a mi nyakunkon él.
namihami
@solidedge: Rosszul emlékszel. Az 1 forintos miniszterelnök a Bajnai volt. A Gyurcsány a teljes összeget jótékonysági alapba fizette. Még 1 forintot se vett fel. Pedig akkor még volt olyan. És a boltokban, ha nem is túlértékeset, de adtak érte valamit.
gina
Mit tudhat Gyurcsány erről a mocskos cigányról és bandájáról ha ennyire fél tőle???
gina
@Pegero: Tünj már el az arab hazádba te féreg és ne itt agitálj mocsos Alah migráns
gina
@Pegero: Mit okoskodsz arab migráns, csak tudja mindenki meg itt ki is vagy te szemét alja
Nessy
" Európa legszigorúbb közbeszerzési szabálya"! mondja Nacsa, a nem létező párt szócséplője! És nem röhögte el magát! Vagy nem olvasta az elmúlt hónapok Magyar Közlönyeit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.