Hat budapesti körzetet érintő megállapodás született a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd között az őszi ellenzéki előválasztásra – közölte a Demokratikus Koalíció Sajtóirodája szombaton. Csepelen Komjáthy Imrét, Zuglóban Tóth Csabát indítják közösen Szabó Szabolccsal és Hadházy Ákossal szemben. A Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd között egy hat budapesti körzetet érintő megállapodást született az őszi ellenzéki előválasztásra. 3 körzetben – Bp. 8. vk. (Tóth Csaba), Bp. 16. vk. (Hiller István), Bp. 17. vk. (Komjáthy Imre) – a DK fogja támogatni az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltjeit, míg 3 másik körzetben – Bp. 5. vk. (Oláh Lajos), Bp. 11. vk. (Varju László), Bp. 12. vk. (Barkóczi Balázs) – az MSZP-Párbeszéd támogatja a DK jelöltjeit – írták.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..ja megállapodtak...akkor meg miért kell választani ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ezt a mutyizást, ami itt folyik... Hol van itt az ellenzéki választók akarata?
A DK beáll a maffiatag Tóth mögé Zuglóban Hadházy helyett?
Hát mi a fene folyik itt?
Pálinkás Pál
ez az egész annyira gyerekes...ezt a csomó energiát hasznosabb dolgokba is lehetne fektetni..
kereső
No comment! "Hát mi a fene folyik itt?"
Csizmás Kond
..ja megállapodtak...akkor meg miért kell választani ?
Rockxy
nakérem.
hat körzetet hárman visznek haza, a többi meg legyen a ellenzékieké.
aki járt gimnáziumba, annak ez logicás.
Béla333
Valóban egyszerűbb lenne, ha ugyanúgy ahogy eddig mindig a füstös hátsó szobákban kimutyiznák az ellenzéki pártok, hogy hol melyik párt indít.
1 jelölt lenne, aztán akinek ez a jelölt nem tetszik és ezt szóvá is teszi, akkor mind a 6 ellenzéki párt üvölthetne az illetőre, hogy fogja be, mert különben a Fidesz szekerét tolja.
És ott tartunk ma is mint az elmúlt években mindig is tartottunk.
Ja?! És természetesen összetörik magukat, hogy a bizonytalan többséget ők mennyire meg akarják szólítani és a választási bukta után meg lehet mondani, hogy milyen birka nép ez a magyar, mert megint Orbánt választotta meg...
Nem való a magyarnak a demokrácia?
kereső
Egyetlen megjegyzésem van csupán. Nem is mmegjegyzés, inkább kérdés. Kedves DK. Ezt igy hogy? A mögé a Tóth Csaba mogé álltok be, aki elsőként szegte meg (és mindmáig egyetlenként) azt a választási etikai kódexet, amit a hat párt együtt fogadott el???! Az egy dolog, hogy az mszp nem tartotta magát ehhez, Ti meg??? Vol egyszer egy Kósáné Kovács Magda , DK-s, aki még az "emmuttnyocév" munkaügyi minisztereként- amikor felállt a székből azt mondta:"nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani". Elfelejtettétek?
Béla333
Ehhez a külön mutyihoz már nem kellett Unicum Karácsonyéknak.
Megy ez már nekik, maguktól is... Az ellenzék vezére... Ja...
verőce21
A Jobbik meg szépen felszívódik Fletó végbelében, mint egy kúp...?
kereső
@Béla333: Ha , ennyire összfonódnak az mszp-vel..., már szinte egyik sem önálló párt. Karácsony meg mint, mszp-pm közös jelölt hm...
Béla333
@kereső: 17.47
Ez neked újdonság?:

2017.12.20. 14:16
"MSZP–DK: 60-46
Az MSZP több körzetben indít saját jelöltet, mint a DK. 60-46 arányban osztotta el a 106 egyéni választókerületet két párt."
index.hu/belfold/2017/12/20/molnar_gyula_es_gyurcsany_ferenc_bejelentese_az_mszp_es_a_dk_osszefogasarol/

Ők mindig is egy csapat voltak, csak éppen 2 formációban léteznek. Karácsony meg csak egy csiga-biga!
Béla333
@kereső: 17.47
Karácsony tudja a legjobban, hogy mi van Zuglóban és aláír egy megállapodást, hogy inkább a Tóth Csaba legyen, mint Hadházy?!
Gennyes egy dolog ez...
Béla333
Az ember csak kapkodja a fejét, napi 2-4 ilyen hírrel sokkolják az embert.:

"A DK-s Konczer Erik lett a Jobbik jelöltje Tatabányán"
"A Jobbik elnöke a pártja jelöltjének bemutatása kapcsán „orbáni őrületről” ír: ..."
index.hu/belfold/2021/06/06/dk-s-konczer-erik-lett-a-jobbik-jeloltje-tatabanyan/

Az ellenzéki választók teljesen jogos felháborodását, ami a maffia 11 éves dúlása miatt (is) van az ilyen hírekkel teljesen leoltják. Mert a Jobbik - ha már nem indít ott önálló jelöltet - akkor ne presszionálja arra a híveiket, hogy kire szavazzanak. El tudnák ők saját maguk is dönteni! Az ilyen hozzáállással az otthon maradók, a passzívak, a bizonytalanok számát fogják szaporítani. Akiket annyira meg szeretnének szólítani. Nos! Így sikerülni fog, megértik az emberek az üzenetet, ne aggódjanak!
Béla333
Na befejezem, mert csak agyvérzést kap az ember, itt az újabb baromság:

"Visszalép az előválasztástól a Momentum jelöltje a II. kerületben"
"A Momentum jelöltje eredetileg Berg Dániel volt, ám a párt úgy látta, hogy Berg és Tordai túlságosan hasonló beállítottságú politikusok, és akkor tesznek jót, ha nem osztják meg a szavazókat..."
24.hu/kozelet/2021/06/06/ellenzeki-elovalasztas-budapest-berg-daniel-visszalepes-tordai-bence/

Már az előválasztástól is visszaléptetik a pártok a politikusaikat. Nesze barmok, válasszatok!
Pálinkás Pál
ez egyre röhejesebb...össze fogják hozni a hatalmas buktát...de megérdemli az ország...11 év nem volt elég hogy eltakarítsák a fidesz nevű fekáliát...
Béla333
Az egész már úgy néz ki a sok ide oda lépő, támogató párttal és politikussal, hogy ránk - választókra már nincs is szükség.
Ja?! Annyiban mégis, hogy gondolkodás, vélemény és elvárás nélkül bólogassunk, helyeseljünk a politikusok által kimutyizott jelöltekre. Bár lehet, hogy már erre sem kellünk...
Béla333
Most magyarázta el az ATV-n a Molnár Zsóóóóti, hogy nem az egyéni választókörzetek a fontosak (106 van belőle, ami az össz képviselői létszám több mint 50%-a!), hanem a miniszterelnök jelölt személye.
Igen! Mutyiznak, de az nem érdekes, szavazzunk arra, amit ők mondanak!
Ennyire semmibe veszik a szavazókat! Felháborító, szemét dolog ez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.