Az éves beszámolókból kiderült, hogy a NER nagy része számára jó üzleteket hozott a tavalyi év is; vészesen nagy a drágulás az építőiparban, és nem látszik, hol lehet a vége; kiderült, hogy még annál is jobban teljesített a gazdaságunk az év elején, mint ahogy eddig hittük. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Hiába a járvány, a Fidesz nagy uraihoz tódult a pénz

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Eljött a céges beszámolók közzétételének határideje, így képet kaptunk arról, milyen év volt a vállalatok számára 2020. Az nem csoda, hogy a vendéglátósok jelentős része nagyot bukott, ahogy az sem, hogy a házhoz szállításra dolgozók közül sokan jó évet zártak – a Teletál Ételfutár például megtriplázta az üzemi eredményét.

Az év vesztesei között volt a paksi bővítés két projektcége is, 6,7 milliárd forint lett a mínusz. A ferihegyi reptér is hatalmas veszteségeket szenvedett el, ami nem is csoda egy olyan évben, mint a tavalyi. A Sziget szervezőcége közel másfél milliárdos mínusszal zárta az évet, amin szintén nem kell csodálkozni, ha egyszer nem volt fesztivál. De mindez eltörpül a Mátrai Erőmű 43 milliárdos vesztesége mellett.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Duke Nukem lebukott! Ő egyben: @T-Boy, @1984, @MZper X, @lemming, @sgl ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@Duke Nukem lebukott! Ő egyben: @T-Boy, @1984, @MZper X, @lemming, @sgl ...
FLETÓ
@Duke Nukem lebukott! Ő egyben: @T-Boy, @1984, @MZper X, @lemming, @sgl ...
ómió
@Duke Nukem: FLETÓ szerint lebuktál! Ezt most melyik bolsi idióta nevében "érdeklődöd"? Sajátodéban?
tudode
Úgy tűnik cuccolnak a fijug, bespejzolnak, reszketve attól, hogy pávatánc helyett
.
---- Elvis Presley - Jailhouse Rock (Music Video)
www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk
-----------------------
.
A legjobb fogyókúra!
Yoda69
@Duke Nukem: omio amig romaniaban elt securitate tiszt volt. Magyarokat kinzott halara. Aztan csau halal utan atmenekult ide, itt meg munkasor lett belole, es folytatta a magyarok vegzalasat. Azota van neki ez a bolsevik beutese. Mindenkit bolsinak titulal holott o maga az. A lenyeg ebben a gennyladaban, hogy mindi a regnalo hatalomhoz dorgolodik.
Duke Nukem
@Duke Nukem lebukott! Ő egyben: @1984, @MZper X, @lemming, @42... és még sokan mások, valahány név van a naptárban, ha tetszett, eljövök érted és kiiktatlak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.