A miniszterelnök a Hősök terén, szeptember 12-én, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárónapján, a mise után találkozhat majd Ferenc pápával.

Beer Miklós: Orbán Viktor a Hősök terén találkozhat Ferenc pápával szeptemberben a zárómise után

Fotó: GIUSEPPE LAMI / AFP

A Klubrádiónak adott interjúban Beer Miklós azt mondta,

azt feltételezi, ott a katolikus egyházfő kezet fog majd a miniszterelnökkel és Áder János köztársasági elnökkel.

A nyugalmazott váci megyéspüspök szerint nem kell politikai felhangokat keresni a látogatásban. Annak kell örülni, hogy eljön a pápa. Beer Miklós azt mondta,

nagyon nagy dolog, hogy Ferenc pápa eljön és misét mond, hiszen a pápák nem szoktak elmenni eucharisztikus kongresszusokra.

Pár napja közben arról szólnak a hírek, hogy a katolikus egyházfő sajtóhírek szerint a kabinet menekültpolitikája miatt nem akar találkozni magyarországi látogatása során Orbán Viktorral és Áder Jánossal. Bencsik András ezzel kapcsolatban azt bírta mondani, hogy szerinte Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot. A kormánypárti főszerkesztő egyenes úgy látja, a pápa keresztényellenes magatartást tanúsít. Szél Bernadett szerint a Fidesznek külön bugyor jár az alvilágban azért, amit az utóbbi napokban Ferenc pápával tesz. Szekunder szégyent érez.

Forrás: 24.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@DNS: ma, 17:24 ♦ Tájékoztatlak, legutóbb akkor utaztam vonattal, amikor még (kötelező sorállományú) sorkatona voltam, azóta a pályaudvarok környékét és a MÁV-ot is nagy ívben kerülöm, nem igényeltem a szolgáltatásukat és ezután sem tartok rá igényt. Elítélem de megértem, aki sok pénzért fideszes, aki viszont ingyen hülye azt már nehezebben!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/68770672_662208604259050_3199238885871714304_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=JJGx9PNNVUMAX8uRruV&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=5121d896fe4f06354fc583cbcd4fad70&oe=60E709CE
Eladott Ország
@DNS: Egyébként meg mire vagy ilyen büszke a fidesszel kapcsolatban, amikor 10 év alatt fidesz nevű bűnöző szekta, szarrá lopta az országot és Európa koldusházát ,Bangladesét teremtette meg! Mi vagyunk az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa ! Börtönben rohadtok meg, vagyonelkobzással, te rohadék fidesz barma!
Béla333
2 ilyen szar emberrel kezet fogni...??? Utána alaposan mosson kezet!
balos
@Béla333: És varrja be az összes zsebét!
Béla333
Remélem meggondolja magát a Pápa és nem fog kezet ezekkel a maffiózókkal.
Csak bepiszkítja a kezét!
Emmersson71
@Shikari: Aha..tehát nem bratyizik komcsikkal és a török diktátorral?!
Nem a lóf*szt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.