Magyarország százezer adag koronavírus elleni vakcinát szállított le a Zöld-foki Köztársaságnak, ezzel segítve a járvány elleni küzdelmet, illetve azt, hogy a rossz egészségügyi helyzet miatt ne induljon meg onnan újabb migrációs hullám Európa felé - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Praiában.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Az Astra esetében még mindig ott a bizonytalanság, ha már elajándékozza, inkább ezt mint mondjuk a Pfizert vagy a Modernát. Mondjuk ott a sok Sinopharm is, azokat kellene első körben.
Nessy
@voltmárjobbis: A múlt héten több oltópontról elküldték az Astra Zeneca második oltására időpontra érkező pacienseket, mondván nincs vakcina! Ezt azt hiszem nincs értelme kommentálni! Tessen mondani kínait nem ajándékozunk? Vagy az rajtunk kívül a kutyának sem kell??
Nessy
@division: A Moderna további adagjait lemondta a kormány! Szívem szerint a két főkorifeust megismertetném a tökön rúgás borzalmaival!
division
@Nessy: Igen, most olvasom. Ez komoly baj lehet abban az esetben, ha nem lesz elég Pfizer, pedig azt kénytelenek lesznek hozni, mert a gyerekeket nem lehet majd össze-vissza mindennel oltogatni. Arról nem hallottam, hogy az Astra 2. adagját nem tudták beadni mindenkinek, így akkor ez már felér egy gyilkossággal. Eleve akinek a szervezete a 2 adag Sinopharm után nem termelt elég antitestet, 3. oltásnak már másikat kellene beadni, de nagyon úgy néz ki elkötelezzük magunkat végleg Kína felé.
Nessy
@division: Olyannyira, hogy a debreceni új, modern gyár részére külügyérünk eldöntötte, hogy megvesszük a Sinofarm licencét, és a gépsorát! Ilyen orbitális szamárságra aztán végképp nincs mit mondani!
lampa laz
@Nessy: Ezzel a vakcinagyártással is úgy járunk majd mint a maszkgyártással. Jó drágán vettünk egy lepukkadt gépsort amivel időt űzni lehet a börtönben, de piacra gyártani nem. Hogy kinek fogjuk termelni a kínai löttyöt, nagy kérdés miután kiderült, h szinte semmit sem ér. Az emberek elutasítottsága a kínai dolgok miatt viszont, a kormány erőszakos erőltetése miatt egyre jobban felerősödik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.