A gyermek egy busz takarásából lépett ki egy autó elé, a sofőr már nem tudott megállni és elütötte. Járókelők, köztük egy ápolónő élesztette újra a fiút, a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Egy autóbusz takarásából szaladt ki az útra egy 13 éves fiú Budafokon, a szemből érkező autós már nem tudott megállni és elütötte a gyermeket – számolt be az esetről a Tények és az Index (az ugyanakkor a cikkekből nem derült ki, hogy pontosan mikor történt a baleset).

Járókelők élesztettek újra egy elgázolt fiút Budafokon

Fotó: Illusztráció/Facebook/Országos Mentőszolgálat

A fiút járókelők élesztették újra, akik között egy éppen arra járó ápolónő is volt, hosszú percekig küzdöttek azért, hogy újra beinduljon a szíve.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a tévének elmondta, négy mentőegységet, köztük egy gyermekmentőt riasztottak a helyszínre, a fiú eszméletlen állapotban volt, koponyasérülést és belső sérüléseket szenvedett, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Forrás: tv2play.hu/tenyek, index.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem akarok emberi életet, egészséget pénzzel összekötni, de ugye azért azoknak, akik ezt a gyereket MEGMENTETTÉK, mégiscsak cseng majd a kassza. És még egy szép, szines plecsni se kerülne rossz helyre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.