Szerinte a meccsek előtt nem letérdelni olyan, mint 1940-ben Berlinben nem karlendíteni. A letérdelést a liberálfasisztákhoz köti, bárkik is legyenek azok.

Ismét nagyot ment a Facebook-oldalán Hoppál Péter korábbi kulturáért felelős államtitkár, pécsi fideszes országgyűlési képviselő, civilben karnagy és korábbi iskolaigazgató, a pécsi művészeti kar egyetemi adjunktusa (aki még miniszteri biztos is) – írta meg a 444.

Hoppál Péter sikeresen összekötötte a letérdelés gesztusát a nácik karlendítésével

Hoppál Péter, a Fidesz parlamenti képviselője felszólal az egyetemi modellváltásról szóló törvényjavaslatok együttes vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 9-én.

Fotó, címlapképMTI/Kovács Attila

A baranyai politikus az Eb-n előforduló letérdelés gesztusát (amellyel a rasszista rendőri erőszak ellen és általában a rasszizmus ellen tiltakoznak világszerte a sportolók) mosta össze a nácik karlendítésével, ekképpen:

"A magyar focisták a náciknak sem voltak hajlandók karlendíteni. Most pedig nem hajlandók a liberálfasisztáknak térdelni. Ennyi. HAJRÁ, MAGYAROK!"

Hoppál gondolatmenetét követve tehát aki letérdel a rasszizmus ellen, az tulajdonképpen egyenértékű azokkal, akik használják a náci karlendítést (tehát gyaníthatóan nácik). 

A bejegyzéshez egy fotót is csatolt, mely az 1940-es Magyarország-Németország focimeccs egy jelenetét ábrázolja, amelyen a magyar válogatott nem lengette a karját, míg a nemzetiszocialista német válogatott megtette ezt.

Forrás: 444.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
hoppa mindig igazolja, hogy van lejjebb a fideSSben. Hogy lehetet ez naci segg kulturális államtitkár?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Hopál Péter intőt érdemel történelemből az élet iskolájában, mivel Irország már megjárta a hadak útját
.
----- Vallásháború mögé bújt angol–ír konfliktus
www.origo.hu/kultura/20150224-vallasi-haboru-moge-bujt-angol-ir-konfliktus-u2-videoklip-every-breaking-wave.html
-------------------------------
.
.
---- Határtalan nacionalizmusok
maszol.ro/velemeny/Hatartalan-nacionalizmusok
.
„””””A helyzet valóban kockázatos, hiszen az észak-ír konfliktus múltbéli véres történéseinek ismeretében a béke bármelyik pillanatban összeomolhat. Miután a vámosokat az unionisták halálosan megfenyegették, az áruellenőrzés maga is megszűnt. De ezzel gyakorlatilag az áruforgalom is minimálisra esett vissza, ami az észak-ír nagyáruházakban üres polcokat „eredményezett”.- „”””
-------------------------
.
Minden jel arra utal, hogy a brexit után kezdődik minden előről, esetleg valami más, a határok bezáródása miatt, mint korábban a vallásháború volt Észak-írorság, és az EU-ból kilépett Nagybritannia között!
.
Tanulj tínó ökör lesz belőled/tek!
RonaGyuri
igen ez a fidesz, ilyem korlátolt mocskos állatok gyülekezete!!! =))
istván irén
Hát hopika anyádék nagyon elbasztak mert az agyad helyére is csak 1 adag geci kerűlt
human
A valóság az, hogy most a náci párt parancsára nem vállalhattak a focisták szolidaritást a fajgyűlölet ellen.
namihami
Egy ""hoppál"" a sok fideszes hoppálok közül.
csak úgy....
aki a hitlergrußt keveri a rasszizmus elleni megnyilvánulással az,még ha karmester is ,akkor is egy idióta! hihetetlen,hogy micsoda energiát áldoznak a fideszes efftársak arra,hogy alátámogassák a führerük butuska véleményét ! :)
Nyírfa
A fideszesektől, ments meg, Uram, minket!
Yoda69
hoppa mindig igazolja, hogy van lejjebb a fideSSben. Hogy lehetet ez naci segg kulturális államtitkár?
csak úgy....
@Nyírfa: régen,- csak hülye és nem hülye gyerek szerint osztályoztak,közben orbán (titokban) világra hozta a 3. kasztot!
Nyírfa
@csak úgy...: A kasztról ugrott be, hogy orbán melyik kasztba tartozna vajon Indiában? Könnyen meglehet, hogy pária lenne.
csak úgy....
@Nyírfa: ott akár elefánt idomár is lehetne,szerintem ért az állatok nyelvén és a tekintetében van némi kígyóbüvölö,ha már az itteni fideszes gyerekek, keménységet és harci vágyat éreznek töle a naciban..
ómió
"Haladóéknál" - kár tagadni - a letérdelés már tényleg olyan, mint náciknál a lendítés! De, persze, véletlen se templomban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.