Több mint húsz előterjesztésről végszavaznak a képviselők, köztük van az önkormányzati lakások kedvezményes megvételéről szóló javaslat is és a jövő évi költségvetés tervezete is. Ugyancsak ma szavaznak a hétfő este több ezer fős tüntetést kiváltó, pedofil bűncselekmények szigorításáról szóló törvénytervezetről is, melyet a Fidesz-kormány úgy módosított, hogy az a homoszexualitást összemossa a pedofíliával. 

Az Országgyűlés ma több mint húsz előterjesztésről szavaz, így egyebek mellett véglegesíti Magyarország 2022-es költségvetését – olvasható az MTI hírében.

Ma döntenek a Parlamentben a homofóbbá fazonírozott pedofiltörvényről és a Fudan egyetemről

Orbán Viktor a Parlamentben 2021. május 31-én

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

A parlament nyári szünet előtti utolsó ülésnapja reggel 8 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd két törvényjavaslat kerül napirendre kivételes eljárásban. A képviselők elsőként a polgári törvénykönyvről szóló 2013-as törvény hatálybalépésével összefüggő átmeneti és felhatalmazó rendelkezések módosításáról, ezután pedig a 2021-es költségvetés változtatásáról mondhatják el véleményüket.

A Ház ezt követően határozathozatalokkal folytatja. A fenti két javaslat mellett a jövő évi büdzsét, valamint a veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályokat is elfogadhatják, továbbá szavazhatnak a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről és az egyes állami vagy önkormányzati bérlakások megvásárolhatóságáról szóló kormánypárti előterjesztésről is.

Döntés várható a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról, a Budapest Diákváros megvalósításáról és a nemzeti adatvagyonról szóló új jogszabályról is.

Az Országgyűlés titkos szavazással dönthet az Alkotmánybíróság új tagjának megválasztásáról, végül pedig mintegy 10 millió forinttal csökkentheti a Jobbik elnökének tiszteletdíját, amiért Jakab Péter egy napirend előtti felszólalásában megsértette a házszabályi rendelkezéseket.

Forrás: mti.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Pedig kinyilatkoztatta első megilletődöttségében a vezér, népszavazás lesz a Fudan egyetem témájában. Ma meg elfogadják a törvényt, aztán az azt jelentheti, erről nem lehet népszavazást kiírni! Csak nem hazudott megint az a drága ember?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Nessy: Ne is vágj bele mert nincs szándékomba új hitre térni. És maradjunk a melegeknél...szerinted egy férfi mit szerethet abba ha a fenekét dugják, mert ha ő dug még úgy ahogy de fordítva ?...mert ahogy vélekedsz itt előbb te biztosra tudod...szóval röviden egymondatban felvilágosíthatnál...:)
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: Fityisz, az epigenetika nem tudomány hanem elmélet...de neked úgy látszik mindegy.
Nessy
@Csizmás Kond: Ez nem új vallás, ez meglévő dolog, és nem csak a férfiakat érinti, de mindenkiben csak ez él. Egyébként nem tudom, két okból: 1, nem vagyok férfi, 2. nem is voltam. Anno, amikor eú suliba jártam, nem próbáltuk ki a betegségeket, állapotokat, amiről tanultunk! Pedig volt nem kevés.Különösen úgy vizsga előtt.Fordulj Szájerhez, autentikus választ kapsz!
Csizmás Kond
@Nessy: az igazat megvallva tudom a válaszokat csak arra voltam kíváncsi, hogy te aki úgy adod elő mint szakértő mennyire vagy jártas a dologban valójában.
Férfi vagyok tehát tudom melyek azok a szervek amelyek nemi élvezetet váltanak ki bennem. Soha nem dugtam senkit fenékbe és engem sem dugott senki meg, sőt olyan emberrel sem beszéltem akit dugtak vagy dugott volna valakit úgy de olvastam fórumot és ott társalogtunk erről nőkkel még a régi origós koromban akikkel megtörtént de egyik sem mondta hogy azáltal élvezett volna sőt leginkább undorító és fájdalmas, megvető dolognak tartották ők is akik átestek rajta...szóval akkor hogy is van ez a szerelem ami nem is olyan jó csak esetleg az egyiknek, na meg mindenféle undorít dologgal jár, és hogy azt te kész vagy pártolni, vagy elnézni szó nélkül sőt kiállni azokkal szemben akik ellenezni merték ?
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: június 15., 15:52
Ritka sötét egoista barom vagy.
Csizmás Kond
@kulabombaafityiszre: ..ez így szokott lenni hogy mindig a kutyaszar mondja a tutit...buzikutya...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.