Gulácsi Péter szerint kis szerencsével a portugálok ellen is pontot szerezhetett volna a magyar válogatott. A portugálok a meccs utolsó perceiben lőttek három gólt, a szövetségi kapitányuk szerint a második félidőben idegesebbek voltak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Ezek szerint Gulácsi nem látta a Franciaország-Németország meccset.
Néro
Először is NAGY szerencsével ha a Portugálok be sem mennek a pályára
Franciáknál meg Három helyett négyre. Végül is több. Lóvé meg igy is úgy is jár. Nagy Orr Bán focibuziságát sem őrzik ingyen.
Duke Nukem
Gulácsi Péter nyomja a propagandát, hogy a hívek ne veszítsék el a hitüket, a FULL GECI Orbán Viktorban - aki tönkretette Magyarországot és aki tönkre akarja tenni egész Európát... de ha rajta múlna, az egész világot is !!!

Orbán a világtörténelemben az egyik legmocskosabb gazember. aki élt, mert egy szabadságot szerető, szabadságra vágyó népet tett tönkre a szabadság kapuja előtt egy lépéssel !!!
Erre csak egy velejéig aljas gazember képes.
Duke Nukem
Van esélyünk a franciák ellen - Bakondi György szerint is.
Ott túl sok a migráns, míg nálunk nem túl sok.
Ez a migránsellenes Magyaro...

Leszarom a sok büdös parasztot!
Csak úgy tudod megállítani a migrációt, hogy lezárod az egész országot - 5 méter magas betonfallal körülvéve.
Az újra történésekre adott válasz nem a bezárkózás. Lásd. Észak-Korea
Észak-Korea bezárkózott, ott csak észak-koreaiak vannak, és olyan jó Észak-Koreában élni, hogy csak na!
Duke Nukem
Az darabra meg van, hogy a magyarok ölik egymást és nem a migránsok a magyarokat?
Olajszőkítő maffiózó belügyminiszter, Pintér "sebhelyesarcú" Sándor, mi a véleményed arról, hogy elszabadult az erőszak Magyarországon?
Clavigo
10 perc alatt három gólt beszopni...Ennyit tudtok kompletten...Gulácsi pajtás. Mehetnétek is haza a picsába...," szépiteni "...
Béla333
Hát...! Ha ki sem mozdulunk a saját 16-osunkról és ahogy hozzánk kerül a labda, rögtön udvariasan átadjuk azt az ellenfélnek, úgy nehéz lesz!
nezelodo
A portugálok elleni meccs előtt még a nagykövetségük is szopatta a csapatot, hogy milyen nehéz meccs elé néznek. Ezek meg bevették... Most is remélem, hogy legalább egy kis gesztenyehéjat kikaparnak a focistáink, pedig hazudnék, ha a kedvencem lenne a foci, és különösen ami körülötte van. Azért vigasztaljon benneteket a bajban, legalább egy puccos stadionban vertek rommá bennünket, nem egy lepukkant szocreál arénában.
Duke Nukem
A franciák dugig vannak erővel - tisztán látszik
Lemossák ezeket a pályáról. Amire felnéz a magyar paraszt, közpénzen kitömött focista, addig a franciák két gólt lőttek nekik.
Eladott Ország
Gálvölgyi - magyar foci paródia
youtu.be/XDLiRKF5J0o
Alakítani kellene egy ázsiai Kipcsák Kupát, ott még lenne esélye a magyar csapatnak.
balos
Hát ha vakok ellen akkor nyerők lehetnek!Bár ahol az előbbiek játszanak az egy fair sport ehhez a maffiás rugdosáshoz képest!
jesz
Gulácsi kis szerencsében bízik? A francia válogatott ellen a nagy szerencse is kevés lesz...
gina
Azt hiszik mindenki OV és mindent nyernek, pedig a béka segge alatt vannak., a franciák világbajnokok, a magyarok kik???ez a nagy kérdés,,
Béla333
Egy nappal az események után:
Egy számomra szerény teljesítményt nyújtó portugál csapat ellen nagy hiba volt, hogy ennyire csak a védekezésre koncentráltunk, támadást teljesen feladva.
Ez a saját 16-osunkra való visszahúzódás és a labdától való pánikszerű szabadulási kényszer, a rengeteg eladott labda csak vereséget hozhatott. Csak az volt kérdés, hogy mikor kapjuk az első golt.
Ez nem foci volt, inkább antifocil.
A francia és a német csapat szerintem keményebb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.