A Fidesz megmondóembere korábban úgy okoskodott, hogy ötforintosokban fogja bedobálni a kártérítést. Tévedett.

Végrehajtó vasalt be a mocskolódó Bayer Zsolton 300 ezer forintot

Fotó: MTI/Mónus Márton

A végrehajtó végül bevasalta Bayer Zsolton azt a 300 ezer forintomat, amit az ellene indított perben ítélt meg a bíróság

- írja hétfő reggel megjelent posztjában Hadházy Ákos.

A korrupciós ügyek feltárásáról ismertté vált független parlamenti képviselő emlékezetet arra, hogy ez volt az a büntetés, amit a polgári konzervatív okos ember nagyon nem akart kifizetni.

Bayer, aki azzal kérkedik, hogy övé a Fidesz 5-ös számú párttagkönyve, először elment a Kúriáig, pedig azt ígérte, nem fellebbez.

Aztán azzal hencegett, hogy majd ötforintosokban fogja bedobálni az udvaromba a büntetést – jegyzi meg a parlamenti képviselő.

Miután rájött, hogy maximum pár száz forintot vagyok így köteles elfogadni, történeteket talált ki arról, hogy majd az ő követői apránként állnak jót helyette, aztán meg hogy ő leadta a pénzt a képviselői irodaházban. Nos, egyik sem volt igaz, az irodaház portáján a parlamenti őrség nem is vehet át küldeményeket, postán pedig egyetlen, pécsi feladó küldött egy kis dobozt, amelyikben akár ötforintosok is lehettek, de azt bontatlanul visszaküldtem.

Nos, ennek a szórakozásnak vetett most véget a végrehajtó, aki a költségekkel együtt 379 ezer forintot hajtott be Bayertől.

Bayer egyik posztjában nemes egyszerűséggel azt állította:

Hadházy egy utolsó, szemét, becstelen gazember.

Természetesen az igazi cél nem maga az összeg behajtása volt. Hanem az, hogy ez az ember legalább egyszer az életben érezze azt, milyen az, ha a dolgoknak következménye van – írja Hadházy.

Nyilvánvaló, hogy nem fogja őt az összeg földhöz vágni, épp most fogadtak el a gazdái egy olyan törvényt, ami alapján potom pénzért megvásárolhatja a Várban potom pénzért bérelt lakását – írja Hadházy.

Az viszont, hogy ilyen nehezen fizetett, azt jelenti, hogy B. Zsolt nagyon is jól érti a dolog üzenetét, amit foggal-körömmel próbált az általa felheccelt hívei előlt eltakarni: ELŐBB-UTÓBB FELELNI FOGNAK A TETTEIKÉRT! Mengyi Roland után ez volt a második bírósági ítélet egy vezető fideszes ellen, és a végrehajtással azt üzentem: mindent meg fogok tenni, hogy legyenek még ilyenek. A másik üzenetem pedig: az emberek gátlástalan hergelése még annál a gigantikus lopás sorozatnál is nagyobb bűn, amit el akarnak vele rejteni.

- olvasható a politikus hétfőn reggel élesedett posztjában.

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kis magyar életkép:
Kúria: "egy utolsó, szemét, becstelen gazember" állítás 300ezer
Országház: "ficsúr" jelző használata 10milla!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
kis magyar életkép:
Kúria: "egy utolsó, szemét, becstelen gazember" állítás 300ezer
Országház: "ficsúr" jelző használata 10milla!!! =))
Nyírfa
Időnként úgy érzem, egy valódi ellenzéki áll a fidesszel szemben. Aztán az is megfordul a fejemben, hogy mennyire támogatjuk abban, hogy bírja szusszal. Mert az egy dolog, hogy ő a képviselő, a másik azonban az, hogy míg a mi érdekeinknek próbál érvényt szerezni, addig tátott szájjal várjuk a sült galambot.
Szevasztok
Sem a kuria sem a birság nem tudja az igazságot megváltoztatni.
Nyírfa
@sgl: Ez a társadalom magától, kritikus többségében, sosem lesz demokratikus. Legfeljebb érdekből úgy tesz, mintha. Régebben nem így gondoltam, de ma úgy látom, a magyarok képtelenek beilleszkedni az európai közösségbe. A cigányokat szidják, hogy több száz évnyi ittlét alatt sem tudtak integrálódni.
De mi van a magyarság ezer évével? Nagyon nem stimmel ez a nép.
vitriol
Végre valami jó hír, igaz, hogy ez elenyésző, de reményeim szerint egetverő bírósági ítéletek lesznek még itt, ha van igazság és lesz igazságszolgáltatás!
jesz
Na, Bajernak lesz témája...hónapokig ezen a megszégyenítő eljáráson fog rágódni, csúnya szavakkal cizellálva mondókáját...

-Zsolt! Hagyd a fenébe, tégy úgy, mintha úriember lennél...jövőre kapsz egy Kossuth díjat, jó?
-..háát..
-na, akkor intézem. Addig is kapsz egy új szolgálati kocsit sofőrrel, és augusztus huszadikára egy vastagabb borítékot..
-hétvégén sörözünk!
surdilloFUJT
@jesz: SOK MINDEN ALJASSÁGÁÉRT KELL MAJD NEKI IS FELELNI JÖVŐRE!!!Azért utána kellene nézni a vérkészítmények eladásának,mert már lasszóval fogják az egészséges véradókat,és ez az üzletelés ??!! nem jó hirverés!!!
namihami
@RonaGyuri: 09.40: A bírósági/fideszes tarifa nem attól függ, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja.
A Milacink előtt nem szabad olyan csúnya, dehonesztáló szavakat használni, mint a ""ficsúr"". Ő az olyan válogatott nyelvi finomságokhoz (mondhatnám, hogy irodalmi gyöngyszemekhez) van szokva, amilyenekkel az Ötösszámú él.
csak úgy....
még olcsón megúsztad te szarosszájú!- jakabnak az ártalmatlan ficsúr 10 millába került..
ómió
Czeglédy efftárson a 6 milliárdot meg sehogy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.