A miniszterelnök megjött az EU-csúcs helyszínére.

Orbán csütörtökön megérkezett a brüsszeli EU-csúcs helyszínére, ahol a nemzetközi sajtó rögtön a pedofília elleni törvényről faggatta a miniszterelnököt.

Orbán Viktor Brüsszelben: Szó sincs homoszexuálisokra vonatkozó törvényről

JOHN THYS / POOL / AFP

– Azonnal válaszoltam a kritikusoknak, azt kérve tőlük, hogy előbb olvassák el a jogszabályt – fogalmazott Orbán Viktor Brüsszelben, utalva arra, hogy összesen tizenhét országvezető – Magyarországot meg nem nevezve – az uniós intézmények vezetőinek küldött levélben állt ki az LMBTQ-közösség jogai mellett csütörtökön.

Magyarország számára megtiszteltetés, ha bármelyik miniszterelnök vagy épp az Európai Tanács elnöke érdeklődik egy magyar törvény iránt. Állok a rendelkezésükre, szívesen elmondom nekik, hogy szó sincs homoszexuálisokra vonatkozó törvényről. A törvényünk a gyermekek neveléséről szól

– mondta a miniszterelnök megerősítve az eddig is ismert magyar álláspontot, miszerint kizárólag a szülő dolga eldönteni, hogy a gyermek miképp ismerkedik meg a szexualitás „nehéz és bonyolult kérdéskörével”.

Orbán a magyar futballválogatott bravúros Európa-bajnoki teljesítményét is méltatta doorstep nyilatkozatában.

Büszkék vagyunk a nemzeti csapatunkra! Halált megvető bátorsággal játszottak Münchenben!

– fogalmazott Orbán a szerdai német-magyar meccsről. Orbán Viktor szerint nem helyes, ha a „globális” sportot összemossák a politikával.

"Ha a sportot összekeverjük a politikával, egész nagy, tőlünk más kulturális álláspontot képviselő területeket zárunk ki a globális sportból. Ez nem helyes, a sportot el kell választani a politikától"

– összegezte a kormányfő.

Forrás: Magyar Nemzet

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Csútkány, hát a saját törvényeteket se olvastad el? Vagy azt hiszed, Brüsszelben nincs, aki értsen magyarul és elmagyarázza a többieknek, mit is írtatok bele?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@sgl: Szóval mindenki mindent félreért! Akkor tessék értelmesen kodifikálni a törvényeket, és értelmes végrehajtási utasítást adni hozzá!
csak úgy....
@Nessy: mint mindíg,-mások a hülyék és nem a külpolitikailag kommunikációra képtelen magyar kormány! :) www.youtube.com/watch?v=Rmm7g4-1XFc
csak úgy....
@simmering73: akkor a fidesz efftársak elérték azt amit akartak? egy pártot símán kibaxhatak az eu. ból,- (szerintem) de egy országot?
namihami
@simmering73: 18.41:. Ha ez igaz, akkor a saját (SAJÁT) haverjai is rövidesen felveszik a Frei bérgyilkosával a kapcsolatot. Ez a pénz már a NERtársak kasszájából fog eredni.
verőce21
Most nekünk egy marginális, de túlreprezentált kisebbség matt a szivárványbirodalomban kéne hinnünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.