Tucatnyi helyi szervezet készíti elő a hétvégén, hogy kollektívan kilép a Magyar Szocialista Pártból – tudta meg a 168.hu. Információink szerint így kívánnak tiltakozni az MSZP vezetőségének kizárási hullámára. Nagyüzemi működésre kapcsolat az MSZP párttagjainak kizárása ügyében. Információink szerint szombaton kitessékelték a pártból Szakács Lászlót, Juhászné Lévai Katalint és Morkai Mihályt. Korábban pedig egykori elnökétől, Molnár Gyulától szabadult meg a párt. A kizárások mögött mindenhol a DK sejlik fel.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az lesz rövidesen, amit már régen is mondok:
DK = MSZP
Ugyanazok, ugyanolyan gondolkodással, mentalitással, csak a nevük más!
Gauntlet
hülye fóbiások.
az MSZP meg egy csődtömeg, jöhet a felszámolás!
Béla333
Az MSZP annyira szeretne kedvezni a DK-soknak, hogy felszámolja saját magát.
Mindenki átlép a DK-ba és minden megy tovább, ahogy eddig...
kereső
@Béla333: Ne fantáziálj Béla. Lévai Katit azért zárja ki az mszp, mert állitólag több dk-s posztot osztott meg, mint mszp-éset. Meg vannak ezek gárgyulva, persze szerintem a fő ok, az az ellenzéki koalició. Hogyan lesz igy Karácsony miniszterelnök jelölt?
Nyírfa
Még ha Molnár Zsoltot pakolnák ki, azt üdvözölném is.
Béla333
Azt gondolják a DK-ban az oda az MSZP-ből átlépő politikusok, hogy az elmúlt években az MSZP kötelékeiben elkövetett korrupciós bűncselekményeket ezzel az átlépéssel lenullázzák?!
Ez az átlépés nem működik úgy, mintha ez amnesztia lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.