Budapest főpolgármestere a Bildnek adott interjút.

Karácsony interjúban kéri az EU-t, hogy segítsen megakadályozni a Pekingből és Moszkvából érkező választási manipulációt
Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

A 444.hu foglalta össze az interjút, amelyet Karácsony Gergely adott német Bild című lapnak. Ebben a főpolgármester arról beszélt, hogy Kína és Oroszország Kelet-Európában vásárol befolyást az oktatásban, a tudományban, az infrastruktúrában és a gazdaságban, illetve óriási biztonsági fenyegetést jelent az EU-nak.

Emellett arra kérte az EU-t, hogy segítsen megakadályozni a Pekingből és Moszkvából szervezett választási manipulációt. Szerinte ugyanis a két ország érdeke Orbán hatalmon maradása.

A választásokkal kapcsolatban azt is hozzátette, hogy lehetséges a kormányváltás, de szerinte a kormánypropagandára és az orbánista médiába öntött pénzek miatt a választási kampány már olyan, mint Dávid és Góliát küzdelme.

Karácsony a homofób módosítókkal elfogadott pedofiltörvényről is beszélt: „a törvény szörnyű, és természetesen küzdöttem ellene”. Azt is mondta, hogy reméli, a németek nem keverik össze a magyar embereket Orbánnal és politikájával.

Forrás: 444.hu

Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
Hajrá Karácsony! Győzd le a tolvaj, képmutató uszítót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Gergő, nem Orbánt kell legyőznöd hanem a szavazóit...oda pedig kevés vagy.
simmering73
Minden szava igaz. És sajnos az is igaz - amit már Bartus évekkel ezelőtt megmondott - az ország már túl van azon a ponton, hogy demokratikus úton el lehessen távolítani ezt a regnáló maffiabandát.
csak úgy....
orbán európa elveszett embere! -de mondhattam volna megveszettet is..
ezt csak a vak birkái nem veszik észre!
ómió
Hiába! Dugógeri csak a "művelt nyugatról" jövő manipulációkat - azokat a buzi- meg migráncskonformakat - "szeresse"!
rokker33
Ki fog már Karácsonyra szavazni?A Budapesti lakosokat épp most hagyja cserben! Mit várnak egy ilyen hitvány árulótól ?Budapesten 22 után ki lesz a főpolgármester? Orbán Viktor xD xD ? Nem hiszem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.