Nem ez az első eset az utóbbi néhány hónapból.

Jakab Péter ismét rendőrök gyűrűjébe került az éjjel – Reggelre azt is megosztotta, miértFotó: Jakab Péter/Facebook

A Jobbik elnöke tegnap éjjel posztolt egy amatőr videót, amelyen jól látszik, hogy a politikust a Fidesz Magyar Polgári Szövetség épülete előtt rendőrök állják körbe. Ekkor még nem lehetett tudni, mi adott okot az igazoltatásra, a politikus csak ennyit fűzött a videóhoz: „A szembesítés nem maradhat el! Részletek hamarosan...”

Azok a bizonyos részletek pedig meg is érkeztek másnap, azaz szerda reggel. Jakab ezúttal egy fotót posztolt, amelyen a székház előtt áll, amelynek falára egy képet vetítettek ki. A kép az „Orbán showt” ábrázolja, és a miniszterelnök mellett az utóbbi évek fideszes botrányhősei szerepelnek rajta. Mindegyiküknek adtak egy-egy hangzatos nevet is: Szájer, a pasizó, Orbán, a kupleráj főnöke, Borkai, a kurvázós és Kaleta, a pedofil.

Jakab a következő szöveget fűzte a poszthoz:

A Fidesz egész épületeket elfedő, ellenzéket gyalázó óriásplakátokkal lepte el Budapestet. A hazugságra illik igazsággal válaszolni. Egyenesen a Fidesz székház falán. Íme az Orbán-show. Álszent, álkeresztény műsor. Jövőre kikapcsoljuk.

Fotó: Jakab Péter/Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Először biztos nem tudták a zsaruk, honnan az a bolsevista-nyilas bűz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Először biztos nem tudták a zsaruk, honnan az a bolsevista-nyilas bűz!
Sziszifusz
@ómió: 08:41

"Először biztos nem tudták a zsaruk, honnan a bolsevista-nyilas bűz ! "
... de később rájöttek, hogy a Fidesz székházból nyitott ablakokon át áramlik ki a szabadba az erjedt gané szaga .
Ennek az oka az, hogy: " Ég a Fidesz mint a rongy, bűzlik mint a trágyadomb. "
Bástya Béla Elvtárs
@ómió: Ráadásul nekünk adófizetőknek került megint egy vagyonba az ő védelme! A múltkor is készenlétiseket kellett kivezényelni...
Nessy
Tisztelt hívek! Az nem zavarja a mimóza lelküket, amikor a fidesz primitív kivitelű, óriás plakátokat rakat még a műemlék épületekre is? Az persze, nem gyűlölet keltés! Arról nem is beszélve, hogy annak a milliárdos költségét is mi fizetjük!
Nessy
@Bástya Béla Elvtárs: Nem akarom elkeseríteni, de a fidesz által mindenhova felszerelt óriás plakátok milliárdos költségét, is mi adófizetők fizetjük!
nezelodo
Mit lamentálnak azon az urak, hogy nyilas bűz árad? Ja kérem a kíváncsiság, kinyitották az ablakot a bent lévők, hogy lássák, még az épületük is dicsőségbe tündököl. Szóval a szellőztetés a bűnös.
Amúgy még egyik elkötelezett kolléga sem vonta kétségbe a felirat igazságtartalmát. Nehéz is lenne, rendesen le van dokumentálva! Van remény, hogy a jövő nemzedékek nevetve tanulják majd az Orbán korszak történelmét.
Dr. Proktor
@Süsükari: Előbb nézz körül a saját portátokon, ha csürhét keresel...
Kezdd a B középnél!
ómió
@Bástya Béla Elvtárs: Ahogy mondod!
ómió
@Eladott Ország: Túl az efftársi "lojalitáson", még mindig másra hazudnád a saját bolsi tetübandádat? És már 1989-óta nem sikerül? Hát, keress már valami ütősebb hazugságot az Athina Híradó "archívumában"! Csak nem "kifogytatok"?
ómió
@Eladott Ország: És még ganészagot is érzel, hazugságbűzzel vegyítve? Zuhanyozz le!
ómió
@Sziszifusz: Most meg már koalíciós partnereitek, a kisnyilasék székházát, a ganészagával együtt, hazudnád a Fideszre, fajkreténje?! De azért hazatalálsz még?
tudode
Jó ötlet a fényjátékozás, de még szemléltetőbb lenne, tüntetés helyett, kivetítőkön bemutatni azt, hogy a kedves vezető ellenzékben milyen mézesmadzagokkal szédítette a társadalmat, min pl.
.
----- "Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=kQld6YVgmDs
--------------------------
.
Ki tudja hogy még mire képes az, aki megszállottként úgy tekeredik rá az országra mint a polip:
.
----- Magyar Bálint: A magyar polip – a posztkommunista maffiaállam
www.szilasblog.hu/magyarbalintamagyarpolip.pdf
-----------------------------
.
Rémálom az, amitől meg kellene szabadulni!
.
Hajrá összefogás!
Nessy
@Bástya Béla Elvtárs: OK. kormánypárti óriás plakátok! Mert valóban szégyelli a nevét ráírni a plakátra a megrendelő.
Sziszifusz
@ómió: 10:05
Írhatsz ide bármit, minden mondatod igazolja és alátámasztja a megállapítást :

" Ég a Fidesz mint a rongy, bűzlik mint a trágyadomb. "
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: ma, 10:38 ◘ Akkor a kalapom fejemre borítom. Derék dolog lehet Alcsútról felkapaszkodni a királyi várba. Horthy felesége egykoron így óvta férjét: " Ne költözzünk a várba, Miklós! Az ablakon fognak kidobálni bennünket."
" Én azt hiszem, hogy ő nagyon fél. Ahogy valószínűleg minden zsarnok fél. Egyre nő a hatalomtól, miközben egyre többen tudják, hogy ez színjáték. A világ valóban professzionális, valódi hatalommal rendelkező emberei összesúgnak mögötte, ha meglátják. Emberünk ezt mélyen elrejtve maga is sejti. Sokszor a viselkedésén is látható ez. A zakóját gombolja, a nyakkendőjét igazgatja. Körbepillantgat. Különféle helyzethez illőnek, alkalmasnak gondolt arcokat vág. Dermedt mereven valamilyennek képzelt, arckifejezéssel áll, beszart a demokrácia utcai harcosa...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/157350193_4234046276646904_7752603224537391088_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=VDslVU4LTKUAX8lXfA2&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=accfa702b1aae5b4672dafaf53b8950e&oe=60E1552E
Bástya Béla Elvtárs
@Nessy: Bármelyik párt hírdetése neked + nekem kerül pénzbe! Bármelyiké...
NKF
Na,jó!Jakabka kiváló mozigépész lesz jövőre Perecesen!
ómió
@Sziszifusz: Fűzfapoetizmusodnál csak az idiotizmusod átütőbb!
ómió
@Eladott Ország: 2010-ben meg azóta is ezt a bukásműfajt konstatálod a bolsi tetübandádnál? Akkor igaz lehet a "meglátás"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.