A Párbeszéd társelnökét Kövér László büntette meg közel tízmillió forintra, miután a Fidesz logóját montírozta rá a kínai zászlóra.

Mint ismert, Szabó Tímea július elsején számolt be arról, hogy az Országgyűlés házelnöke, Kövér László 9,6 millió forintra büntette meg, miután a június 15-én a Parlamentben egy olyan zászlóval rukkolt elő, amelyen a Fidesz logója van összemontírozva a kínai zászlóval.

Facebookon kért segítséget Karácsony Gergely Szabó Tímea közel tízmilliós büntetésének kifizetéséhez

Fotó: Facebook/Szabó Tímea

Az Index cikke szerint a 9,6 milliós büntetés a képviselő körülbelül négyhavi fizetésének felel meg, ennyivel csökkentette Kövér a képviselő fizetését.

Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, a Párbeszéd másik társelnöke (aki az egyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt is az ellenzéki előválasztáson) egy Facebook-bejegyzésben kért segítséget a büntetés kifizetésére.

Karácsony a bejegyzésében a következőket írta:

"Szabó Tímeának majdnem 10 millió forintot kell fizetnie, amiért kimondta a Fudanról az igazságot. Kövér László, házelnök nem először él vissza a hatalmával, nem először próbál ellehetetleníteni egy képviselőt ekkora mértékű büntetéssel.

Azonban Szabó Tímeát ennél keményebb fából faragták, sem ő, sem a többi ellenzéki politikus és miniszterelnök-jelölt nem ijed meg. Azért fogunk küzdeni, hogy ne épüljön meg ez a túlárazott elit egyetem, amelyért a hitelen túl további 50 ezer forintot kellene fizetnie minden egyes magyar embernek, pusztán az épület üzemeltetéséért."

Egy számlaszámot is megadott, amelyen keresztül lehet támogatni a képviselőt. 

Szabó Tímea egy kommentben köszönte meg a segítséget társelnök-társának.

Köszönöm a támogatást, Gergő!

Forrás: index.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
@Giovanni Alba: Tessék nekem kérem megmondani, azok a kormánypárti képviselők, akik változatos módon akadályozták meg, hogy ellenzéki képviselő elmondhassa hozzászólását, milyen büntetést kaptak az ülést levezető elnöktől?

Buksi simogatást és fizetéskiegészítést. (A lóvéra majd később derül fény.)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Szabó nem azért lett megválasztva, hogy a balhéjai bírságára pénzt kolduljon...
Ugyanis a bünti is a fideszé, még ha kanyargósan is..

Fizesse ki saját zsebből, ne a választók kontójára hősködjön...
Van ott tartalék elegendő.
ómió
A "Budapest-büdzsé" már ezt se bírja?
tudode
Ez igen, v nem!
.
A nemzeti vezető új oszTAGJÁNAK feje "is" még mindig pengethetné a ruupót, na nem egy ringyi, rongyi felmutaátsa miatt, amiatt, mert 2006-ban rekultiválni kellett a bulijuk után a Kossuth teret, a TV székház szétszedéséért, és egyéb csínytevések miatt, nevezetesen
.
----- Kövér László 2006-ban a Kossuth téren hergel, ma pedig fizetett forradalmárokról hablatyol
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=19s
-----------------------
.
A nemzethy imádkozó, fonnyadt SÁSka sem maradt ki a buliból:
.
------ Semjén Zsolt a Kossuth téren (2006. október 10.)
www.youtube.com/watch?v=NmaWkCPRqrs&t=21s
--------------------------
.
Ami az esküszegést illeti,
.
----- Orbán Viktor Miniszterelnöki esküje a Parlamentben - 2010
www.youtube.com/watch?v=gTz-9pVSvqk
-------------------------------
.
Úgy betartotta az eskűjét, hogy az alapizéjével adta a frászt az egész országnak a sásKÁIVAL!
Néro
Már ment. Póstáztam még kötelet is köteles lacamacának. Külön felajánlásként.
Giovanni Alba
Tessék nekem kérem megmondani, azok a kormánypárti képviselők, akik változatos módon akadályozták meg, hogy ellenzéki képviselő elmondhassa hozzászólását, milyen büntetést kaptak az ülést levezető elnöktől?
A FUDAN-ról, kínai kölcsönből építünk egy kínai egyetemet kínai kivitelezőkkel, ráadásul a működtetési költségeket a gavallér kormány állja adófizetői pénzekből, miközben elveszik a magyar egyetemisták kollégiumának a helyét, ez mennyiben számít a magyar nép érdekének? Kiadás kiadás hátán a bevétel reménye nélkül, ez mennyire hazafias tett? Nem mellékesen az építési területet is ingyen és bérmentve, ajándékba adtuk.
Nekem ez nem tűnik jó üzletnek.
Mit is mondott a kormányfő két évvel ezelőtt? Azt, hogy semmiféle beruházást nem kezdenek a budapestiek beleegyezése nélkül? Ezerrel folyik az előkészítés, meghozták a rendelkezéseket, de majd valamikor, talán egyszer lesz róla szavazás? Majd akkor, amikor már beköltöztek a kínaiak? Ennyire utáljuk mi a kommunistákat? Ennyire elutasítjuk a kommunista ideológiát, hogy a nyakába borulunk a Kínai Népköztársaságnak?
Kínában a hatalom a legfőbb vezető, az államfő (jelenleg Hszi Csin-ping) kezében összpontosul, aki három igen fontos szervezetet vezet: a Kommunista Párt és a Központi Bizottság főtitkára, a Kínai Népköztársaság elnöke, valamint a Központi Katonai Bizottság elnöke.
A Kommunista Párt helyzetét a Kínai Népköztársaság alkotmánya garantálja, míg megvalósításának eszköze az államszervezet, a hadsereg, a média és a gazdaság jelentős része felett gyakorolt közvetlen felügyelet.
És ők most a legjobb barátaink?
NKF
Hülye balos faszok! Az ellenzéki média uralja a netet!Jóval több ellenzéki hírportál van,mint
kormánypárti!Tegnap nézem az RTL híradót,már szivárványos szinekben tündökölt a logo!
Rohadjonak meg !Hülye buzi banda!
vacsi
"Szabó Tímeát ennél keményebb fából faragták, sem ő, sem a többi ellenzéki politikus és miniszterelnök-jelölt nem ijed meg."
- akkor meg ne picsogjon, hanem fizessen!
Ebben az országban szerencsétlen beteg, de gyógyítható gyerekek gyógyszerezésére koldulnak a szülők pénzt, nem kell ilyen marhának is...
Giovanni Alba
@sgl: ma, 10:46
A hivatalos állásfoglalás szerint elegendő az is, ha a szpíker megemlíti, hogy van más vélemény is.
Ellenzéki képviselő a pártatlan és kiegyensúlyozott, nem mellékesen objektív közmédiában? Hát hová vezetne ez?
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 11:01
Úgy van, helyes! Lówellness a megoldás, a ló az nem marha!
Mondd, szerinted az a szólásszabadság csúcsa, ha az ország házában a demokratikusan megválasztott képviselő nem mondhatja el a felszólalását a közbekiabálások, "vastaps" miatt? Mesélj már, mi volt a sértő a ficsúrozásban, ha azt ki merik jelenteni fapofával, hogy az országnak nem ellenzéke, hanem ellensége van, és ezért nem vesznek részt egyetlen olyan bizottsági meghallgatáson, amelyet ellenzékiek hívtak össze? Nem mernem, nem tudnak, nem akarnak felelni egyetlen kérdésre sem. Miféle cinikus és pofátlan válasz az egy kormányfőtől egy közvetlen kérdésre, hogy boldog karácsonyt? És ennek tapsolnak a félkegyelműek. Mi lett volna, ha annak idején Gyurcsány Ferenc tett volna ilyet?
Azt mondod, ne picsogjon, hanem fizessen, de miért is? Mert el merte mondani a véleményét?
Neked nem tetszett a hangnem, nekem nem tetszik az alaptalan vádaskodás következmények nélkül. Felelős politikus nem mond olyat, hogy ha önök lennének hatalmon, akkor ezt meg azt tennék. Nem jós, nem jövőlátó, ne az ellenzék szapulásával foglalkozzanak, hanem a meglévő problémák megoldásával. A 12 évvel ezelőtti elmúlt 8 évre mutogatás egyszerűen röhejes. 12 év kétharmaddal ennyire volt elég?
Megható kérdésedet annak tedd fel, aki sokkal fontosabbnak tartja a határon túli templomfelújításokat, a focicsapatok támogatását, illetve annak, aki szerint nekünk adriai kikötő kell. Biztos oda akarják vinni yachtozni az általad említett beteg gyerekeket.
Még azt is elárulhatnád, melyik kasszába kerül a bünti zseton? Abból lesz a tíz(vagy száz)milliós szőnyeg a folyosóra?
Kezdjük előről, ki picsog itt és miért?
Giovanni Alba
@Giovanni Alba: ma, 11:18
javítás a felsorolásban: nem mernek, nem tudnak, nem akarnak felelni
Néro
@Giovanni Alba: Tessék nekem kérem megmondani, azok a kormánypárti képviselők, akik változatos módon akadályozták meg, hogy ellenzéki képviselő elmondhassa hozzászólását, milyen büntetést kaptak az ülést levezető elnöktől?

Buksi simogatást és fizetéskiegészítést. (A lóvéra majd később derül fény.)
tudode
@sgl: .
Kirázza az embert a hideg ha a 2006 őszi események kerülnek szóba, amely ha nem évül el, lesz mit kibeszélni, milyen módon jutott hozzá a kedves vezető SS győzelméhez:
.
----- Magyarországi tiltakozások 2006 őszén
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_tiltakoz%C3%A1sok_2006_%C5%91sz%C3%A9n
---------------------------
.
Ha "csak" a Kossuth tér rekultivációját számítjuk, még ma is fizethetnék fiatal demokraták selejtjei a cehet, arról nem is szólva, hogy az óta is mennyi kért okoztak/nak az országnak!
vacsi
@Giovanni Alba: Nem az a baj, hogy elmondta a véleményét, hanem, ahogy elmondta!
evacica
Ki ez a Kövér,? Aki felkapaszkodott az uborkafára, és nincs meg a megfelelő intelligenciája a munkakörének ellátására! Neki is máshol lenne a helye ahol kezelnék! Ha valaki akkor ő az aki lejáratta a Parlamentet a 133 "bátor " senkikkel! Jön még kutyára dér!
Aki Én
@csacsi: A helyzet az, hogy ő legalább kér, nem elvesz.
Megnézhetnéd lassan miket fizettet ki veled a kormány, milyen célokra, mennyi ezermilliárdot.
Hogy építünk mondjuk templomokat a világ különböző pontjain közpénzünkből...
És te azzal foglalkozol, hogy Szabó kér???
Most komolyan, ti miért vagytok ennyire ostobák?
Málna
Van bőr a képükön kéregetni a saját hülyeségük miatt, a milliós fizetésük mellé...Persze, amíg van marha, aki erre ad...
Aki Én
@Málna: Neked is fura, ha kér valaki és nem ellopja? Nekem meg ti vagytok furák.
Az önként adott magán milliók felzaklatnak, de pl. a közösből ellopott, közpénz jellegét vesztő TAO ezermilliárdok beleférnek?
Ajjajjjajjjj...
Egyébként már orbánod is tarhált tőletek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.