A Magyar Nemzet szerint "kezd külön üzletággá válni a baloldalon, hogy a parlamenti rendbontások után az érintett képviselők a választóikkal fizettetik meg a házszabály megsértése miatt kiszabott büntetésüket. "

Forrás: ekozben.hu
Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Azért egy parlamenti képviselőnek,ismernie kellene a Házszabályt!Eddig ugyan még értelmes
felszólalást nem hallottam az ellenzék részéről!Inkább úgy fest,hogy maguk alatt vágják a fát!
Nessy
Természetesen ezek a házszabályok, melyek alapján Kövér elvtárs kiéli magát, és büntet, csak ellenzéki képviselőkre vonatkozik, a kormánypártiak, mondhatnak ennél gorombábbakat is, a felszólalásaikba, bárkire, aki nem a hívük!
Amikor a t. kormányt büntetik, azt mi kérés nélkül fizetjük ki!
Giovanni Alba
Azért az ülést levezető elnöknek nem kellene a saját szája íze szerint magyaráznia a házszabályt. Mekkora büntetést szabtak ki a kormánypárti képviselőkre, amikor változatos módszerekkel lehetetlenítették el az ellenzéki képviselők felszólalásait?
Az elnök rendreutasította őket? Nem. Szabott ki büntetést? Nem. Felfüggesztette az ülést a rendbontás befejeztéig? Nem. Adott időt pótlólagosan a hozzászólás megtételére? Nem.
Akkor innentől kezdve le lehet szállni a "jobboldali erkölcsi fölény" hintalováról!
Majd ha (ha-ha-ha) valahogy kifejlődik annyi kultúra az egyáltalán nem tisztelt kormánypártiakban, hogy
"Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk"
és az ellenzéki képviselők is (gyengébbek kedvéért azok a képviselők, akiket azok választottak meg, akik nem értenek egyet a jelenlegi kormányzó párt politikájával, de magyar választópolgárok) elmondhassák javaslataikat azon megfontolásból, hogy a kormány az ország kormánya (kellene legyen) és nem 01G kesztyűbábja, akkor majd talán lesz kishazánkban is parlamenti demokrácia.
Manapság nagy divat a "szocikat" gyalázni, bűnbaknak kiáltani, de emlékezzünk a Horn-kormányra.
"A koalíció az Országgyűlésben kétharmados többséggel rendelkezett, önként vállalta azonban, hogy a kétharmados törvényeket csak az ellenzékkel való konszenzus megléte esetén módosítja"
Föl tudja ezt fogni, feléri ésszel bármelyik fideszfan?
human
Szerintem korrektebb a saját szimpatizánsok segítségét kérni egy-egy büntetés kifizetésére, mint mikor a kormány propaganda médiájának vesztett perköltségeit állami hirdetésekből fedezi Orbán. Sőt, az utóbbi szerintem bűncselekmény is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.