Nem megy el Strasbourgba az EP-vitára Orbán Viktor, amit a magyar pedofilellenes törvényről rendeznek, írja az atv.hu.

Meghátrált Orbán? Nem megy el Strasbourgba az EP-vitára
Kép:Facebook/Orbán Viktor 

A vitanapot a melegeket megbélyegző kiegészítéssel elfogadott pedofiltörvényről rendezik Strasbourgban, illetve a magyar és a lengyel jogállamiság is napirenden lesz. 

Szerdán lesz az Európai Parlamentben egy vita, ahol napirendre tűzték a gyermekvédelmi törvényünket. Ami érdekes, hogy még a hivatalos dokumentumot nem is láttuk, a képviselőink a Politico internetes portálról értesülhettek arról, hogy lesz egy határozattervezet, de ezt tegnap estig még nem töltötték fel a hivatalos rendszerbe

- mondta Novák Katalin sajtótájékoztatón, az ATV kérdésére.

Most Novák Katalin az EP-vitáról azt mondta, hogy ez annyiban nem meglepő, hogy

itt egy statáriális döntést szeretnének elérni a vád megfogalmazását megelőzően, ami úgy tűnik, hogy az Európai Unió különböző intézményeinek egyre inkább bevett gyakorlat. Egy politikai akcióról van szó.

A pedofiltörvényről ezúttal is elmondta, hogy

sajnálatos módon nagyon kevesen ismerik a tényleges tartalmát ennek a jogszabálynak. Még egyszer hangsúlyozom, a gyermekekről van szó, tehát 18 év felettiekre egyáltalán nem vonatkozik ez a jogszabálycsomag. A megszületett döntések kizárólagosan a gyermekek védelme érdekében születtek

- jelentette ki.

Novák azt is elmondta, hogy tudomása szerint van egy olyan határozattervezet, amit az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) európai parlamenti frakciója már megfogalmazott, és az a nemzeti szuverenitás jegyében született és a nemzeti hatáskörök védelmét tartalmazza. 

Forrás:ATV.hu
Címlapkép:Facebook/Orbán Viktor

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
A"bátor utcai harcos"félelmében lefosta a bokáját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
Erre a vitára menjen amit ez az idióta vezet? "Cyrus Engerer nevű máltait bízta meg a magyar pedofil törvény "minősítésével", akit két évre ítéltek, amiért feltette a netre a (férfi)barátnőjéről készült pornográf képeket, miután az elhagyta őt."
Csizmás Kond
Miért menne el, azért hogy csak vitatkozzon a hülyékkel ? Minden ország olyan törvényt alkot magának amilyent akar és az szégyellje magát aki azt hazug állítással félremagyarázza...mert a zunió csak kimondottan a szarkavarásban tud jeleskedni, egyébre képtelen. Évek óta egyik semmirekellőt a másik után kaparja elő és írat velük valami marhaságot hogy évekig legyen amit rágjon mert egyebet nem tud...ilyen szar unió szerintem soha nem volt a világon soha...
karma1
@Málna: 17.00-re: ha hallgattal volna, TALAN bolcs maradtal volna (de inkabb nem maradtal volna az sem) . Ha nem tudnad, a tegnapi vitara kormany- es allamfok IS elmehettek - de ezt sem tudta abszolvalni a csuti nyomoronc... Menekul a puhos fonokod BARMILYEN felelosseg alol, es a csicskait kuldi maga helyett... Es kepzeld, me'g az a csicska se ment el a vitara, mert valoszinu inkabb hegedult vagy dekazott valami felreeso sarokban!
ilyen beszariak vagytok ti, futyiszesek!
silber13
@Shikari: Mi va?:-))))) Tán csuklási rohamod támadt?:-))))))))))))))))))))))))
magyar1
De kár lenne az idejét fecsérelni ilyen hülyékre!
Málna
@karma1: Mondtam olyat, hogy nem mehettek el kormányfők a tegnapi vitára? Látom, gondot okoz az értelmezés...A kormányfőnek nem dolga, hogy mindenhol maga jelenjen meg. Erre vannak az emberei, hogy képviseljék. Ettől még nem beszari. Beszarinak a szegfue-t mondanám - na ő tényleg nem mer kiállni vitatkozni. És még ki is kéri magának, ha hozzászólok. Hát nem úgy viselkedik, mint egy kis beszari óvodás?:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.