A vádirat szerint a most 37 éves elkövető 2019-ben, párkapcsolatának megromlását követően költözött haza a szüleihez egy dél-hevesi községbe, ahol naponta látta a szomszédos ingatlanban lakó, akkor 11 éves sértettet. A kislány nem csupán felkeltette az érdeklődését, hanem egy idő után gyengéd érzelmeket is kezdett táplálni iránta, melyeket a hozzá írt szerelmes leveleiben nyilvánított ki.

11 éves kislányt zaklatott szexuálisan a család szomszédja Heves megyében

Fotó: pixabay.com

2019 szeptemberében azután a „kristály” néven ismert új pszichoaktív anyag hatása alatt álló vádlott egy délután úgy döntött, hogy fizikailag is közeledni fog a kiskorúhoz – írják az ügyészség honlapján.

Azzal a mesével, hogy talált egy kutyát, elcsalta a gyermeket egy közeli, gazzal és magas fűvel benőtt telken álló romos épülethez, ahol – mint az ügyészségi közlemény a büöntetőjog nyelvén fogalmaz -

nemi vágyának felkeltése és kielégítése céljából az oldalfal takarásában magához rántotta, majd ruhán keresztül fogdosni kezdte, miközben azt suttogta neki, hogy „úgyis az enyém leszel”.

A férfi simogatta és csókolgatta a kétségbeesetten tiltakozó lánykát, akinek végül sikerült ellöknie magától a támadóját, így futva el tudott menekülni a helyszínről.

A főügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolja a büntetlen előéletű elkövetőt.

Vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság 5 év fegyházbüntetést és 5 év közügyektől eltiltást szabjon ki a vádlottal szemben abban az esetben, ha a bűnösségét az előkészítő ülésen beismeri és – ezáltal a sértettet is kímélve – lemond a tárgyaláshoz fűződő jogáról.

A vádhatóság indítványozta azt is, hogy a bíróság végleges hatállyal tiltsa el a terheltet minden olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személyekkel foglalkozhatna, illetve kiskorúakkal bármilyen egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyba kerülne, e mellett kötelezze őt a nyomozás során keletkezett közel hárommillió forint összegű bűnügyi költség megfizetésére.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hűűűű, de szaftos cikkeket tudna rittyenteni ebből a KESMA, ha kinn történt volna. Ez házi elkövető (nem lehet lemigráncsozni), így már a felháborodásuk is lényegesen kisebb.
Macskaszem
Biztos fideszes volt, azoknál divat a szexuális elhajlás.
istván irén
A nagy nemzeti magyar vagy migráncs volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.