Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség azzal a 23 éves férfival szemben, aki két és fél évvel ezelőtt megszúrta az őt csitítani akaró férfit a fővárosi bulinegyedben.

Késeléssé fajult a dulakodás a bulinegyedben – videó

Fotó: pixabay.com

A vádirat szerint a 23 éves férfi a bulinegyedben szórakozott, amikor az egyik szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy másik vendéggel – írja a 24.hu. Az ismeretett vádiratról szóló közlemény eredetileg az ügyészség honlapján jelent meg szerda reggel.

A fiatal társaságához tartó egyik férfi megkísérelte a tettlegességet megakadályozni és a terheltet megnyugtatni. A vádlott azonban az őt nyugtatgató személyre támadt, dulakodni kezdett vele, majd hátba szúrta.

A sértett ujja a dulakodás során eltört, a szúrástól pedig könnyebb sérülése keletkezett, azonban fennállt a súlyosabb, akár életveszélyes sérülésnek is a lehetősége. A Fővárosi Főügyészség felfüggesztettet kért a 23 éves férfire.

Forrás: 24.hu/ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak arra kérnék magyarázatot, hogy a bicskamaxira miért felfüggesztettet kér az ügyész?
Késsel okozott sebesülést. Hogy az kisebbre sikerült? Nem rajta múlott, akár halálos is lehetett volna.
Kinek a kije???
Namely
@namihami: ezeket a kérdéseket azoknak a tasz-os/stb haladóbalos majmoknak tedd fel, akik folyamatosan harcolnak a kisebb büntetésekért, jobb börtönkörülményekért, sitteseknek kártérítésért.

A svédeknél már 6 hónap jár egy kislány megerőszakolásáért. Itt is ez a cél. Viva pronokrácia.
namihami
@Namely: Na várjál. Azért ez nemcsak TASz-os ügy.
Mint az itéletekből (ha egyáltalán eljut addig) tisztán látható, hogy nálunk a büntetés kiszabott mértéke erősen párt- és fideszfüggő.
Csak egy közeli példa: A Rogánhaver M. Ricsi a többszörös autós halálesetért, az egyéb (és a vizsgálat alatt) elkövetett többi bűnéért kapott 3 (három) nevetséges évet? És abba még az előzetes is benne van?
Vagy a szintén most futó lúgosdoktor esete. Aki szintén a fideszhez köthető KDNP-s funkci rokona.
Ezeket nem a TASz vagy a Soros, esetleg a Gyurcsány, netán a Karácsony intézte el.
SlavaMarloy
Az embereknek nincs mit tenniük ... Jobb lenne fejlődni, álmodni, célokat kitűzni és elérni. És nem tették tönkre az életüket ostoba cselekedetekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.