Bármennyire is takargatja a kormány, sokkal többen haltak meg az egészségügy tavalyi leállása miatt, mint amit láttatnak. Miközben a hazai koronavírus áldozatainak száma meghaladta a harmincezer főt és ezzel továbbra is második helyen állunk a szégyenletes népességarányos halálozási ranglistán, a kormány tagjai egymást túlharsogva buziznak, a miniszterelnök pedig fokossal menne Brüsszelbe, ráadásul újabb nemzeti konzultáció is érkezik.

Forrás: rontgen.444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
szivárványos szönyeg alá söpörték azokat a csúnya számokat!
csak úgy....
ha igaz a cca. 500 ezer ellátatlan csalódott beteg és hozzátartozó,akkor nem hiszem,hogy a fidesz szavazó tábor erösödött volna,sött..
bencemacska
Én csak azt szeretném tudni: hányadik leszek a várakozási sorban, ha egyszer kapok időpontot pacemaker ellenőrzésre. (15 kg-os fogyás után egy kicsit - érzésem szerint - elmozdult a helyéről.)
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.