Most, hogy kiderült, az UEFA a magyarok mellett az angolokat is büntetni óhajtja „szurkolóik” alpári viselkedése miatt, egyértelműen bebizonyosodott, hogy immár a Magyar Balsorsot is el akarják rabolni tőlünk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Minek ehhez az UEFA, FIFA, FINA, IAAF, de még az IOC sem

Furcsa helyzet alakult ki azzal, hogy az UEFA meggondolatlanul viselkedett

Nem kell nagy vizsgálat, hogy az ember lássa „Orbán Viktor és köre hogyan próbálja kiszolgálni a nemzetközi sportszervezeteket, az demokratikus országoktól egyedülálló.”. Ahogy az is, hogy ez nem ádáz sportszeretett sokkal inkább lehetőség a lopásra. Erre igazán eklatáns példa az a tény, hogy bár az olimpiai pályázat jegelve lett, de az „előkészítés zavartalanul folyik”. Ahogy arról a fizetős hvg.hu beszámol „Az Orbán-klientúrát gazdagítják a meg sem rendezett budapesti olimpia százmilliárdjai”
Igen olimpia egyelőre biztosan nem lesz, de a létesítmények készülgetnek, legalább is repkednek a tíz milliárdok.
Ha ezt összevetjük azzal a vad dühhel, ahogy ártunk és qurmányunk nekirontott az UEFA-nak, könnyen lehet Orbánnak már ürügyre sincs szüksége! =))
Nessy
@RonaGyuri: A vizes VB. sem volt piskóta. Még a befejezés után évek múlva is milliárdokba kerül! Ez aztán a hungarikum!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.