Tönkre fogja tenni az Európai Uniót (EU), ha egymással össze nem tartozó ügyeket kapcsol össze – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón a helyreállítási alappal és a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban.

Gulyás: Brüsszel LMBTQ-aktivistákat engedne be az iskolákba és az óvodákba
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Gulyás Gergely rendkívül negatív fejleménynek nevezte, hogy az EU egymással saját álláspontja szerint sem összetartozó ügyeket, mint a gyermekvédelmi törvény és a helyreállítási alap, jogilag összekapcsol.

Közölte, a helyreállítási alapban lévő pénz Magyarországot megilleti, az "jár a magyaroknak". Jelezte azt is, Magyarországnak érdeke az uniós tagság, több érv szól ma a tagság mellett, mint ellene.

A gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban a magyar kormány álláspontja nem változott, hiába támadják Magyarországot a törvény miatt, az ország nem hajlandó változtatni azon, hogy a szexuális felvilágosítás a szülők feladata

- szögezte le a miniszter, hozzáfűzve: amikor azt követeli Magyarországtól Brüsszel, hogy biztosítsa az egyenlőséget a szexuális felvilágosításban, az "brüsszeli nyelven" azt jelenti, hogy "engedjük be" az LMBTQ-aktivistákat az iskolákba és az óvodákba.

Ezt egyébként "Brüsszel" a napokban cáfolta, de a magyar kormány elengedte a füle mellett.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Beszéljünk inkább a titkos megállapodásokról a Fudan kapcsán, beszéljünk a kinai vasútról, beszéljünk a kikötőről, beszéljünk a gyorsforgalmi utak koncesszióba adásáról, beszéljünk az egyetemek "modellváltásáról", beszéljünk a tanárképzés lebutitásáról, beszéljünk az MTA-ról, beszéljünk az eü lerohasztásáról, beszéljünk a 30 ezer számozott kőről, beszéljünk a vakcina üzletről- a 60+ korosztály tudatos egészségügyi veszélyezetetéséről, beszéljünk az ablakon kidobott 300 milliárdos lélegeztető gép üzletről, beszéljünk arról, hogy a járvány alatt mészáros lőrinc csupán 80 milliárddal gazdagodott, beszéljünk arról , hogy a magyar kormány náci csőcseléket védelmez, beszéljünk arról, hogy a magyar kultúra felkent pápája egy echte náci, beszéljünk arról, hogy 3 hónap munkanélküli segély- többéves járulékfizetés után, beszéljhünk arról, hogy járványkezelés-és gazdasági ujrainditás gyanánt száz milliárdokkal gazdagodtak az egyházak, beszéljünk a "Kárpát medencei" óvoda-és bölcsőde programról, beszéljünk arról, hogy orbán-és kormánya + a 133 gerinctelen mind hazaárulók. Beszéljünk a Kaletákról, a papi pedofiliáról, a családon belüli abuzusról, a családon belüli erőszakról, beszéljünk a türk tanácsról, az orosz kémbankról- arról, hogy orbán tetteiben egyre inkább az iszlám (tálib) felé fordul...beszéljünk!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Minden buznyák húzzon a büdös kurva anyjába!
134.bátor
Tegnap közlemènyt adtak ki,hogy orbán nem mondott igazat!!! Magyarul: hazudik! Semmi ilyent nem terveznek!! El kène olvasni,nem fröcsögni " jóllakott napközis pofájú" !
Néro
Te idióta zakkant agyú barom. Ti szabadítjátok rá csuhásaitokat a gyerekekre. ezrével. Talán kérdezd meg lengyel barátaidat vagy esetleg a Pápát , hogy is van ez. Minden mozdulatotok arról szól minél több gyerek rontassék meg a hülye agyatlan valásos idiótizmusotok miatt. Takarodjatok már el a picsába az összes pedofil papjaitokkal együtt.
Nessy
Gulyás Gergelyt nem zavarja, hogy ilyesmiről szó sincs? Mint ahogy az sem zavarja hogy ez a törvény már régen nem a pedofilíáról és a veszélyeztetett 10-14 éves korosztály védelméről szól, csak a címében.? Teljes mértékben a homoszexuálisok ellen kelt hangulatot. Pedig ők nem veszélyesek a gyerekekre!l Az pedig, hogy valaki hall valamiről ,biztos, hogy nem fog azzá válni! Lehet olvasni, hallani sorozatgyilkosokról, de e miatt senki nem válik azzá. Egyébként sem felnőtt korban alakul ki a nemi identitás, hanem a pubertás korban kezdi érezni a kamasz fiú, hogy őt nem Juliska, hanem Jancsika érdekli. Viszont kevés család akad, ahol ezt szóba meri hozni a gyerek. Egy idegen szakembernek könnyebben megnyílik, ha az elnyeri a bizalmát. De azt hiszem, felesleges bármit mondani az elvakult buzizóknak! Végre lehet nyíltan gyűlölni embereket, okkal, ok nélkül.
tudode
Mr. visszhang sem tartozik azok közé a közszolgák közé, akik még a "Térden állva jövök hozzád"-ra sem vállalnak el olyan megnyilvánulást, ahol nem lehet visszhangozni az egyeduralkodó rámálmaival megvalósúlt ki tudja mit is, azzal együtt, hogy minden kormányülés után közvetíti Magyarország, alias felcsúit nemzetvezető szirénhangját:
.
------- Sztoriban: NER: egy el nem készült podcast nyomában
www.szabadeuropa.hu/a/sztoriban_ner_kerenyi_gyorgy/31332090.html
---------------------------
.
Kutya élet lehet a NER-ben ezeknek az értelmesnek látszó fiatalembereknek!
ómió
Úgy bizony! Brüsszelben az aberráltság már "ajrópai érték"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.