Róla hiszik el a legjobban, hogy nem hagyná szájtátva futni a fideszes bűnözőket... Újabb kedvező értékelések jöttek az ellenzéki miniszterelnök-jelöltről, aki nem díszpolgári címmel és dupla végkielégítéssel, hanem kemény elszámoltatással jutalmazná a fideszeseket... Rendhagyó és alapos felmérést készített az IDEA Intézet, amelyben kormányfői pozícióra pályázó politikusok személyiségjegyeit és imázsát vizsgálták, 14 tulajdonság mentén. Az eredményeket az {atv.hu}-n tették közzé először... A kutatás során a jelöltekről 14 tulajdonságot, képességet soroltak fel, és egyesével, külön-külön kellett megmondani a kérdezettnek, hogy mennyire jellemző az adott politikusra.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
"Róla hiszik el a legjobban, hogy nem hagyná szájtátva futni a fideszes bűnözőket."
Csakhogy egy ország vezetéséhez nem erre van szükség! És a Gyurcsány család már egyszer bemutatkozott, ahhoz képest most sem tudnak többet felmutatni!
Azzal egyébként egyetértek, hogy a bűnözőket nem szabad futni hagyni - de nem csak a fideszes bűnözőket! Ha alaposan szétnézünk, bűnözőkből áll a kerítés - és én ide sorolom a bíróságok, ügyészségek egyes - túl enyhe, felfüggesztett, felmentő - ítéleteket hozó tagjait is.
vacsi
@sgl: Szerinted Gyurcsány húzza vissza - én viszont már azon is elgondolkodtam, hogy Gyurcsány a felesége (akkoriban) háttérből adott tanácsai alapján produkálta azt a szánalmas országvezetést, amit totális bukásba fulladt.
Csizmás Kond
@Horizont: ..nahát...neked is már nő kell ?
Aki Én
@vacsi: olyan mértékű a fideszes lopás, hogy az kell legyen az első és legfontosabb teendő.
Elég sok időt töltesz itt, ahol azért írnak, beszélnek erről.
Te, hogy nem látod ezt a nyilvánvalót?
Szevasztok
Szerintem is Klárika a legjobb pedig ő is kőhülye.
Málna
A hideg futkos a hátamon ettől a nőtől. A férfias stílusától, a hamis mosolyától, a demagóg szövegeitől. Karácsony meg a másik véglet: nőies, mulya. Szinte bosszant, hogy ennyi ellenzéki párt nem képes egy normális jelöltet összehozni...
adrenalink
@Horizont: 07:39-re Dobrev a min. elnöki posztra bejelentkező beszédében azt mondta, hogy mint közgazdász több külföldi országnak segített a gazdaság rendbehozásában, válságból kilábalásában, meg ilyenek. Akkor elgondolkodtam, hogy min.elnök férjének miért nem segített abban, hogy ne 8% legyen az államháztartási hiány, az Orbán kormánytól átvett 50valahány %-os hiteállomány ne emelkedjen több mint 20%-kal stb.
kereső
@adrenalink: Rémlik Neked valami a 2x100 napos programból?(Medgyessy), a 700 km. autópályából (eu-s támogatás nélkül), Duna hidak megépitéséből, tucatnyi kórház felújitásból( na jó -arra már akkor jött egy kis pénz az Eu-tól), kiterjedt (de még igy sem elégséges) szociális hálóból -(mostanság mi van?), és hát az az átkozott manyup- még az is megvolt.
Megjegyzem eu-s támogatás akkoriban még nem igazán volt. A 8%-os, az 9,2 volt 2006-ban. Bizonyára adott "tanácsot" Klára, mert 2009 áprilisában , amikor GYF lemondott 4,9% -os államháztartási hiánnyal adta át Bajnainak a büdzsét.(mindez akkor, amikor dúlt a szociális népszavazás, meg a pénzügyi világgazdasági válság).

Ugye, hogy nem figyeltek- csak arra, amit a fideSS össze-vissza hazudgált.
vacsi
@Aki Én: Természetesen én is látom. De azt is tudom, hogy bárki jönne helyettük, ugyanezt tenné. Tudod, minden szentnek maga felé hajlik a keze...
Csizmás Kond
@Horizont: ...szó köztünk maradjon elég csúnya...:(
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem, de nekem nincs is húzásom rá...:)
simmering73
@Málna: Neked meg a romás, lopós figura jön be. Kinek a pap, kinek a papné.
Béla333
Dobrev ugyanúgy haszonélvezője az elmúlt 30 év maffia politikusi csapatnak, mint a többiek.
Fogalmam sincs, hogy miért nem lehet valaki olyanban megbízni, aki elszámoltatást hirdet, van közigazgatási tapasztalata is és eddig bizonyítottan becsületes is?! Márki-Zay-ra gondolok!
Miért ragaszkodnánk az eddig már sokszor "bizonyított", egymást soha ténylegesen el nem számoltatott politikusokhoz?
Azért mert Dobrev még nem volt miniszterelnök, attól még a férje volt!
Ki gondolja komolyan, hogy ha a sors úgy hozza, akkor Dobrev a férjét el fogja számoltatni az elmúlt évtizedek bűneiért?
Ha meg nem lesz teljes tabula rasa, akkor nem is fog érni az egész semmit!
Jó lenne már ha nem b@ánk el már századszor a dolgot...
namihami
@Csizmás Kond: 11.58: ""...doktor úr, maga meg szép.""---copyright Hofi Géza.
Vajon miniszterelnököt vagy szépségkirálynőt kell választani?
Egyébiránt, pl. a Selmeczigabikát sem iparművész tervezte. Vagy azt a brüsszeli fideszes nőt (nem ugrik be a neve).
namihami
@Málna: 08.24: Mondjuk, ami igaz-az igaz. Szinte árad a Viktorból a vad férfiasság. A macsósága szinte átsugárzik még a monitoron is. Ilyenkor sajnálom, hogy lapos a kijelző. Egy régi, olyan 24"-osban sokkal jobban tudna domborodni. Még az az sportos alkata is inkább megférne benne.
Csizmás Kond
@Horizont: ...te azt teszel és úgy ahogy akarod...nekem nem kell a te szabályaid szerint tennem...
Csizmás Kond
@namihami: ...ha szétnézel a zunióban biza pont így van...odaraknak valakit ...bábnak...
Málna
@simmering73: Mondjuk inkább úgy, hogy erős, karizmatikus, de emberi, jó humorú vezetőket kedvelem.:-)
Málna
@namihami: Egyezzünk ki abban, hogy több férfiasság van Orbánban, mint Karácsonyban, de kevesebb, mint Dobrevben.:-)
verőce21
Karácsonyra nem szabad már se időt se energiát pazarolni, ö már a csúszdán van.
Azonnal el kell kezdeni, Dobrev levadászását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.