A Párbeszéd politikusai és aktivistái egy sajátos akcióval kívánják felhívni a miniszterelnök lányának figyelmét arra, hogyan is élnek a létminimum alatt. 

Az ötletgazdák Fashion Design Hungary 2021 címmel szociofotó kiállítást hoztak létre az Orbán Ráhel-közeli Magyar Divat- és Designipari Ügynökség irodájánál. Akciójukkal a magyarországi lakhatási és gyermekszegénységre kívánták felhívni a kormányzat figyelmét és szembesíteni a miniszterelnök lányát is a magyar valósággal – közölte a párt vasárnap – írja a Hang.hu.

Gér Mihály, a párt albertirsai képviselője, egy gödöllői gyermekotthonban pszichológus, napi szinten járja a környéket, a képek az ő helybéli tapasztalatait ábrázolják, minden helyszínt és az ott élőket személyesen ismer. A fotókat is napi munkája során készítette, amikor adományokat visz az ott élőknek, vagy éppenséggel házaik alapvető javításában segédkezik.

Orbán Viktor és kormánya teljesen magára hagyta a közel kétmillió szegénységben élő honfitársunkat, és ezt jól mutatja az is, hogy habár ma még 3 millió ember nincs beoltva, a kormányzat sem tájékoztatást, sem támogatást, sem lehetőséget nem biztosít arra, hogy a hátrányos helyzetűekhez is eljusson a koronavírus elleni vakcina – mondta.

Forrás: Hang.hu 

Borító kép: Facebook

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
@Duke Ellington: Az Anyád a tetü aki ilyen proli szemetet a világra hozott, milyen segget nyalni te aljas hazaáruló cigány?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@csipetke: Ne bántsátok a a boldogtalant Kiderült, nem vérszegény, hülye, szegény! Az pedig jelenleg még nem gyógyítható!
Duke Ellington
@Horizont: Gondolod kevés vagyok? Mégis nehezen tudsz megemészteni.
Duke Ellington
@Horizont: Mégis azt teszed, itt csócsálod a "baromságaimat"!
Duke Ellington
@Horizont: Nincs még! Mi vagy te, parazita? Ne élősködj rajtam!
csipetke
@Horizont:17:52 Egyetértek. Ezek a kisebbségi komplexusos kis senkik itt tobzódnak,b@sztatják a jónépet. Némelyik próbál úgy írni,hogy nem sérteget másokat,de az ilyen m1-en, meg rozsdamarón szocializálódott barmok nem képesek csak arra,hogy idióta módon beszólogassanak Nyilván hozzászólásonként kapják a lóvét,mert igen aktívak.
Clavigo
@Duke Ellington: Érezzed a törődést...:) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.