A Telex stábja üldözöbe vette a fideszeseket a nemrég kirobbant Pegasus-botránnyal kapcsolatban, de nem sokra jutottak.

Orbán elhúzta a csíkot, amikor a kémszoftver-üggyel kapcsolatban kérdezték – videó

A legrészletesebben Szijjártó Péter ecsetelte, hogy erről nem tud semmit. Majd korrigált, hogy "nem tudunk semmit", tehát a kormány álláspontját képviseli.

Kubatov Gábor szintén készségesen állt a kamerák elé, és nem mondott semmi érdemlegeset.

Pintér Sándor azt mondta, a riporter által feltett kérdésekre egy zárt ülésen esetleg válaszolna a Nemzetbiztonsági Bizottság előtt.

Orbán Viktor is feltűnik pár másodpercre, de ő inkább menekülőre fogta – vagy baj lehet a hallásával, mindenesetre nem reagált a kérdésre.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
MOcskos putris cigány, várt valaki márt ettől a jellemtelen patkánytól?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istenakinincsen
Sumákol a cigány!
Mit szólsz ehhez shikari?Benne vagy te is a szarban nyakig ugyi?
Mekegjél valamit:-))))
gina
MOcskos putris cigány, várt valaki márt ettől a jellemtelen patkánytól?
nezelodo
Ki gondolná, hogy ilyent tenne egy kemény utcai harcos?
karma1
Je, hat most egyetlen fityiszes troll sincs itt! Pedig mar szinte hianyzik a sorosozasuk, a gyurcsanyozasuk, netan brusszelezesuk...
Nem jott meg le a pamflet a sok uresfeju idiotajanak, hogy mit mondjanak...
Néro
Felpattant a Pegasus hátára és elrepült. Kicsit össze volt zavarodva és nem tudta hirtelenjében mit is hazudjon. Még annyi se tudott kinyögni , hogy a Gyúúúcsány..
RonaGyuri
Ezek valóban ennyire ellentétesek,

vagy csaj az olvasásértelmezési eltérések miatt látszik gyökeresen másnak

Abban eddig sem volt kétség, hogy ártunk és qurmányunk semmilyen ocsmányságtól sem riad vissza, ennek ellenére igencsak nagy meghökkenést keltett a Pegazus-ügy kipattanása. Szerény véleményem szerint nem is annyira maga tény, sokkal inkább az, hogy kiderült.
A dolog külön érdekessége, hogy az egyértelműen kormánypárti média igencsak sokáig gondolkodott rajta, hogy mit reagáljon. Majd a kormányzati nincs itt semmi látnivaló hessegetés után sikerült egy kiadósat Sorosozni ebből is.
Majd a szakértők kinyilatkozásai gyüttek mindenhol:
444.hu „Le lehet hallgatni egy újságírót törvényesen?” címmel számol be egy neve elhallgatását kérő titkosszolgálati szakértő véleményéről.
A Párt központi napilapja pedig „Titkosszolgálati szakértő: Kétséges, hogy egy csúcstechnológiát képviselő kémszoftver bármilyen nyomot hagy” címmel adja közre Horváth József, az m1 és a Magyar Nemzet titkosszolgálati szakértője vélekedését.
Végigolvasván a két cikket az emberben az az érzés jön elő, hogy kéz külön világ, azonban ha lecsupaszítjuk a firkászosságoktól és csak a „szakértők” mondatait nézzük, szinte csak megfogalmazási eltéréseket látunk! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Talán a legrelevánsabb állítás

Sok, nagyon sok találgatás folyik az un. Pegasus-ügy kapcsán

Ezek között kevés nagyon különbözőek is vannak. Azonban a hvg.hu „Máshol ebbe belebukna a politika - interjú Szabó Máté Dániel jogásszal a megfigyelési ügyről” című írása kiemelkedik közülük.
Az egyébként is érdekes cikkből is kiemelkednek Szabó Máté Dániel, a Társaság a Szabadságjogokért szakmai igazgatója szavai: „A Pegasus nevű szoftverhez kapcsolódó megfigyelési ügy kivizsgálása nem érdeke a kormányzatnak, de ha be is bizonyosodna a törvénytelenség, komoly jogi, pláne politikai következményei ennek aligha lennének”!!
Sajnos ebben egyértelműen igaza van! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ez egy valóban aktuális és igencsak releváns kérdés

A HVG és a hvg360 újságírói az elmúlt hetekben több cikkben, illetve egy közel félórás dokumentumfilmben mutatták be az Orbán-család hatvanpusztai építkezéseit, egy uradalom kialakulását.

Ahogy mondani szokás, lépésről lépésre haladva sikerült egyre mélyebbre ásniuk és ezzel egyre nagyobb beruházás körvonalazódik. Jobban belegondolva az előbbi következtetésem minimum véleményes. Valóban csak fokozatosan derülnének ki a beruházás valódi méretei? Vagy csak az orbáni szokásos? „Jártatjátok a pofátokat? Na akkor meghosszabbítom Bicskéig!” =))
szaboria1
Orbán a kezdetektől amióta beszállt a politikába sunyi volt és az is maradt. Igaz amit mondott egyszer ne azt nézzék mit mond hanem amit cselekszik. Így igaz mert ugye azt mondta senkit sem hagynak az út szélén, így igaz helyette az árokba terel.
Yoda69
Ez vedhetetlen, es normalis orszagban a kormany azonnali bukasat hozna. De nem nalunk. Itt belefer az is, hogy a kormany az allampolgarok maganeleteben vajkaljon.
Pálinkás Pál
omió köcög, merre vagy?..most miért nem efftársozol nyomorul?
csipetke
Ez a genyó banda még ebbe se fog belebukni,(pedig igény vóna rá). Semmitmondó válaszokat adnak,magyarázkodnak hosszan, ezt szíjjártó fejlesztette tökélyre,hogy a semmiről baromi hosszan tud beszélni. De azt már most borítékolni lehet,hogy Soros,vagy a fia,Gyurcsány,Brüsszel,az LMBTQ-k állnak az ügy mögött. A sorrend tetszőleges. Ez elég nagy balhé,hogy a kormány lemondjon,és eltakarodjon,de ezek kitartanak az utolsó lehelletükig.
Qqberci
@csipetke: " ezek kitartanak az utolsó lehelletükig."

Pontosítok: ezek kitartanak az utolsó lehelletünkig.
csipetke
@sgl: 07:45 Dehogynem. Remélem,hogy ezt az ügyet nem hagyják elsikálni. A gond az,hogy orbán a kétharmadával nagy valószínűséggel ezt IS megússza. (remélem,nem így lesz)
ómió
Nem csoda, ha únja már a bolsi hazudozást - immár kérdések formájában is!
Aki Én
Nem meglepő történet.
Ezek voltak és maradtak az igazi komcsibolsi férgek. Módszereik is azok, csak fejlettebbek.
Pálinkás Pál
@ómió: felbukkantál nyomi?...jött a parancs?
Aki Én
@ómidióta: Nem csoda, hogy mint mindig, most is az agyatlan tagadás a módszered, te elmebeteg suttyó.
Az viszont elég beszédes, hogy egy ilyen ügyre, pláne ha ellenzéki érintettségű, napokkal később reagál a fidesz, a híradó pedig még csak meg sem említi.
Nesze neked komcsibolsi módszerek.
Mondanám, hogy használd az eszed, de neked nincs eszed.
gina
@ómió: Te IQ null. tünj már el és vissza a román hazádba, cigány
csipetke
@sgl: 07:58 Tudom,hogy ki vagy hegyezve az ellenzékre,de gondolj bele,hogy mekkora mozgásterük van a fidesz kétharmadával szemben?Semmi. És nyilván mi,a fotelforradalmárok vagyunk nagyrészt hibásak,mert addig kéne az embereknek az utcán lenni,még ez a tolvaj banda el nem takarodik. A románok is tökösebbek,mint mi,mert mióta sikerült elzavarni az aljadék korrupt kormányukat,ezerrel előztek ki bennünket.
ómió
@Pálinkás Pál: Bolsiék elmebajosa, te mindig a magad esetéből indulsz ki!?
ómió
@gina: Kezeltesd a trippeledet, vagina! Látom, elvette az eszedet!
ómió
@Aki Én: Mi történt, Aki kretÉn efftárs!? Szedálás előtti szünetet tartasz ott az elmeosztály munkásőr tagozatán? És szedáltságod idején se a Fidesz reakcióját, se a híradóét nem veszed észre? Talán "éber-szedálást" kéne kérned magadnak! Vagy éjjel-nappal a ti mocsokbolsi hazugságaitokon kéne rugóznia mindenkinek?
Aki Én
@ómió: ...bolsi???
Most, mikor megbukott a gazdád III/III-as ügyosztálya?
Te, elmebeteg korcs!
kereső
@csipetke: Ne mond, hogy semmi! Tudod mit hiányolok most is? Az egységes fellépést. Mert karácsony szólózik, Jakab szólózik, Dobrev szólózik + EP alelnökként levelet ir, a dk, a pm, kiadja ezervalahányadik közleményét...etc, ahelyett, hogy a koalicióra készülő pártok vezetői és képviselői közösen kiállnának a parlament elé , követelve a kormány / orbán lemondását, a felelósök megnevezését a magyar watergate -ért, a sinopharm botrányért, az autópálya koncesszióért, az egyetemi "modellváltásért". Amig szólóznak, amig nem lesz egységes fellépés, nem fogják tudni utcára vinni az embereket sem. Mi ez, ha nem mozgástér? A legnagyobb!
kereső
Orbán elhúzta a csikot, nehogy valakinek még egy "véletlen" eszébe jusson a megfigyelésekről- Gruevski anno 2017-ben ebbe bukott bele, ezután csempészte Magyarországra valamelyik "szolgálat", ezután lett megvéve a pegasus...gondoljon mindenki, amit akar.
ómió
@Aki Én: A mocsokbolsi hazudozásod bukott meg, bolsiék elmebetege! Vagy a vigyorgóból disztingválnod reménytelen?
gina
@ómió: téged már régen kényszerzubbonyba kellene elszállitani, mi a fenének nem látod hogy itt mindenki szarik rád, te aljas kis proli, menj az Anyádba vissza, te kretén
gina
@Horizont: Te nem vagy normális, szarevő szemét szektahivő, nagy szarban vagytok, ha nincs érvelés csak ugatás,, vinnyogás, te kretén
gina
@Horizont: Ha baloldali vagy akkor milyen szemét, és nem állsz ki mellettük, szegény IQ null, megérdemled a véleményem , ilyenekre nincs szükség mint te is ////
gina
Zsiros OV cigány szarban vagytok,,,minden irányból csak jönnek a megérdemelt problémák, mire számitottatok ócska tolvaj gerinctelen banda,, ez a fizetésetek, és ez csak a kezdet, patkányok /////
gina
@ómió: Neked még eszed sincs te aljas kis patkány, nyald még jobban OV seggét--- de majd menekülsz te is nulla ha veszitenek
csipetke
@kereső: tegnap 13:43 Szerintem ez is kevés lenne ide.Ezek már annyira nem is tudom minek képzelik magukat,Isteneknek talán,hogy hiába állnának ki a pártok vezetői együtt,nem történne semmi. Két napig téma lenne a külföldi lapokban,és ennyi.
Amikor sokezer ember volt az utcán,akkor is azt mondták,hogy majd hazamennek,és tényleg ez volt. Reggel azért reménykedve kapcsoltam be a gépet híreket olvasni, hogy hátha lemondtak. Ha gerincesek lennének,akkor megtennék, de tudjuk,hogy nem azok
kereső
@csipetke: Diktátor nem mond le. Azt csak el lehet kergetni/zavarni. ( na de ne nagyon messzire, hogy még elérje a szegedi csillag gyorsot).
ómió
@gina: Még mindig a trippeled kínozza bolsi tetvességedet, vagina efftársnő, vagy ez már az agyhiány szindrómád?
verőce21
Tényleg azt hiszik Lypsik, hogy ezzel választást fognak nyerni?
Hogy Gipsz Jakab melóst Ajkán érdekli, hogy állítólag lehallgattak ellenzéki újságírókat?
verőce21
@Horizont: Amennyiben továbbra is szeretnéd, hogy lehallgassanak, kérjük töltsd fel a kártyádat...

(az tetszett, ahogy beolvastál ennek a "szektás", "orvosfeleség", nyalatlan @gina-nak!) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.