Ahogy arról már korábban beszámoltunk, egymásra mutogatnak a kormánytagok a Pegasus-üggyel kapcsolatban. Hogy mi is ez pontosan, arról néhány napja itt írtunk bővebben.

Pegasus-botrány: A Belügyminisztérium nemzetközileg gerjesztett botrányt feltételez
Fotó:Pixabay

Az Orbán-kormány szégyent hoz az országra, bűzös diktatúrákkal került egy csoportba, a szabadság, a tisztesség és a becsület ellenfeleinek sorába

- írta korábban Karácsony Gergely közösségi oldalán az üggyel kapcsolatban.

Orbán Viktor elhúzta a csíkot, amikor a kémszoftver-üggyel kapcsolatban kérdezték. Jakab Péter verssel reagált azokra a sajtóhírekre. Trócsányi László, aki az igazságügyi miniszter volt a megfigyelések időszakában úgy reagált a kérdésekre:

Nem ismerem a Pegasust

A Telex a Pegasus-ügy kirobbanása után kért interjút Pintér Sándortól

Belügyminiszter úr közéleti elfoglaltságai, előre egyeztetett programjai nem teszik lehetővé, hogy az Önök rendelkezésre álljon

- kapták meg a választ korábban.

Szerda este az Index írt arról, hogy az LMP-s Hohn Krisztina és Ungár Péter az üggyel kapcsolatban írásbeli kérdéssel fordult Pintér Sándorhoz:

Kivizsgálják-e, hogy milyen szervezetek kémkednek a magyar politikusok és közéleti szereplők után?

A belügyminiszter válaszában közölte, hogy

a Belügyminisztérium a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy – eddig ismeretlen szervezet által – nemzetközileg gerjesztett botrányt feltételez, melynek középpontjában nem Magyarország titkosszolgálatai állnak.

Pintér Sándor azt is leszögezte, hogy

„Magyarország demokratikus jogállam, nemzetbiztonsági védelmét a Belügyminisztérium látja el”, a feladatteljesítés érdekében az alkalmazott eszközök és módszerek tekintetében a hatályos jogszabályok betartásával járnak el.

A tárcavezető hangsúlyozta:

Magyarországon a leplezett eszközök alkalmazására feljogosított állami szerveket kormányzati és kormányzattól független intézmények rendszeresen ellenőrzik. Kijelentem: 2010. május 29. óta a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok illegális megfigyelést nem folytattak és nem folytatnak.

Forrás: Index.hu
Címlapkép: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Pintér Sándor, amint a jelenlegi "demokratikus jogállamunkról" mesél! Ezt még Hári János is megirigyelné!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mirabilis
pintér sándor, aki:
2000 februárjában Pallag László kisgazda képviselő kezdeményezésére az Országgyűlés ad hoc bizottságot hozott létre az olajügyek és a kapcsolódó korrupciós ügyek feltárására. Június 8-án Nógrádi Zsolt, aki a Bács-Kiskun megyei olajmaffia tagjának vallotta magát, bizottsági meghallgatása során megdöbbentő állításokat fogalmazott meg: több vezető politikus és három parlamenti párt, továbbá a vám- és pénzügyőrség, illetve a rendőrség érintettségéről beszélt. Az olajmaffiával való együttműködéssel vádolta többek között Pintér Sándor belügyminisztert,
tudode
Nyugalmazott rendőr vezérőrnagy abban, hogy ehhez hasonló botrányba nem egy mini állam, Noxion is belebukott a Watergate botrányba. annál is inkább, mivel azokat kukkolták meg, akiknek őféleségének nem tetszik a frizurája:
.
----- Watergate-botrány
hu.wikipedia.org/wiki/Watergate-botr%C3%A1ny
-------------------
.
Mi ebből a tanulság? Addig jár a korsó a kútra, mig el nem törik!
.
Reped a korsó, és a hallgatás fala is, nem csak a ???gate botrány, a 11 évi sorozatos hadicselezés okán is. aminek előzményeként az UD botrány miatt fejek is hullottak, nevezetesen a MDF-es igazságügyi minsiszterasszonyé!
fergeteg
A liberális és az ortdox zsidók küzdelme világmértűvé dagad.
Mirabilis
pintér sándor, aki:
Dietmar Clodo egykori „bombagyáros”, Pintér Sándor örökös belügyminiszter, és Szemjon Mogiljevics orosz maffiafőnök az 1990-es években kialakult kapcsolatát veszi górcső alá
Nessy
Pintér Sándor, amint a jelenlegi "demokratikus jogállamunkról" mesél! Ezt még Hári János is megirigyelné!
gina
Meddig lehet garázdálkodni, hazudni, lopni, csalni??? ez a beteg és mocskos kormány, a világ legnagyobb maffia bünözöi, de meddig türi ezt ez a birka nép??
Néro
Megint megtámadták a HUN-t ? Hu de nagyon fontosak lehetünk ! Asszem' inkább újra egy Fityma aljasságról van szó. Nem kell felülni a Pegasusra és repkedni vele. Oszt' jónapot megtámadás. Ennyi.
istván irén
semmi ujj nincs ebben is mint mindenben hazudnak ,ha kiderül akkor meg a szokásos szöveg titkosítva vagy a jogszabálynak meg felelően jártak el
Aki Én
@fergeteg: Ezért hallgattatja le orbán a kritikusait?
Tényleg, ti miért imádjátok a bolsikomcsikat?
ómió
Ó, igen! "Sorosilag innovált" és internacionalista módon gerjesztett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.