Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán üzent Orbánnak, amit Kocsis Máté sem hagyott szó nélkül.

Kocsis Máté üzent a "nemzetét gyűlölő gazembernek": "Gyurcsány gyermekvédelmi népszavazásra egy burkolt, de jól érthető “anyázással” válaszolt a miniszterelnöknek"
Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, a közbeszéd rohasztásában. A gyermekvédelmi népszavazásra egy burkolt, de jól érthető “anyázással” válaszolt a miniszterelnöknek 

-  írta a Fidesz frakcióvezetője szerdán a közösségi oldalán.

Azt is hozzátette:

Letudhatnánk annyival a dolgot, hogy egy nemzetét gyűlölő gazembertől ez is dicséretnek számít, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy vajon mitől lett ennyire ideges a bukott miniszterelnök. 

A népszavazástól? Nem lenne csoda, amikor a nép kinyilváníthatja az akaratát, az neki nem sok jót szokott jelenteni. 

Magától a gyermekvédelmi törvénytől? Nem újdonság, már kormányfőként is megfosztotta a családokat és gyermeket vállalókat szinte minden támogatástól, és ízlésének való az is, ha gyerekeket traktálhat félrement ideológiákkal. 

Vagy attól ideges, hogy az erőszakos LMBTQ-propagandát még brüsszeli nyomásra sem engedjük be a gyerekek közé? Már pedig nem fogjuk. A baloldaliakkal ellentétben mi megbízunk a szülőkben, neveljék úgy a saját gyermekeiket, ahogy akarják. Nekik vannak előjogaik, nem pedig az alternatív szexuális propagandát terjesztő álcivil szervezeteknek.

Kocsis Máté azt üzente Gyurcsánynak, hogy

két anyázás között barátkozzon meg szépen a gondolattal, hogy a magyar gyermekvédelmi törvényről nem Brüsszelben fog dönteni a hatalommániás elit, hanem a magyarok fognak, itthon, népszavazáson 

A bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Micsoda, egy egyetemet végzhett kocsis is tanulhat a kedves vezető köreitől, mnt pl. a házmester:
.
--- Kövér László kőkeményen Gyurcsány Ferencről
www.youtube.com/watch?v=D4DbAst3lUs
----------------------------
.
Időnként illene a mocskolódoknak tükörbe nézni, felköpni, és aláállni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Micsoda, egy egyetemet végzhett kocsis is tanulhat a kedves vezető köreitől, mnt pl. a házmester:
.
--- Kövér László kőkeményen Gyurcsány Ferencről
www.youtube.com/watch?v=D4DbAst3lUs
----------------------------
.
Időnként illene a mocskolódoknak tükörbe nézni, felköpni, és aláállni!
kulabombaafityiszre
Amennyiben jól emlékszem a kocsis mátét is pellengérre állította egy Terry Black (Rácz Károly Mihály)nevü transzvesztita,amikor többekkel egyetemben megvádolta,hogy meleg.Ezután lett a nép között a neve csokis máté,valamint ekkor állt ki családjával azt bizonyítandó,hogy ő nem buzi.Érdekesség sem ő sem a felsorolt pár ember soha nem perelte be Terry Blacket.Szóval mátéka egy kicsit szerényebben.
Nessy
Drága Kocsis Máté! Hogy maga hajlandó értelmetlen kérdésekre válaszolni, az magát minősíti! De bizony ezek a kérdések egy része olyasmire kérdez rá, ami nem létezik Kiskorúnál nem létezik nem változtató műtét, és a felnőtt kori műtéteket meg nem szokták bemutatni gyermeknek! Mint ahogy egy epeműtétet, vagy bármilyen műtéti beavatkozást sem. Miből gondolják, ha a gyerek hall a nemi identitásról, akkor az hatással lenne a saját nemi identitására?Tudja, ez nem úgy működik ha lát egy hegedűt a gyerek, akkor már ő lesz az új Paganini! Tehetség nélkül nem megy! De ez politikusoknál ismeretlen fogalom! Úgy hogy, halkabban tessen a homofób törvényüket dícsérni, mert annak kevés köze van a valós gyermek védelemhez.
Gazella
Buzika... nézz már tükörbe.. Brüsszel két pont miatt nem ad M.O-nak pénzt.. az egyik a korrupció virágzása a másik az Európai Úgyszség be nem lépése miatt...
Ti meg most ezt a gyermek törvény vagy LMBTQ közösséget gyalázzátok a birkáitok előtt... Fletó beszél a legszebben... Na meg a Jakab. Hadházy is megmondja a magáét..
Ti meg állandóan mocskolodtok mindenkivel szemben aki nem vakhithű narancsos. Kérlek hallgasd meg a kövér házelnök intelligens beszédjét... egytő-egyig újra kellene! anyátoktól illemet tanulni narancs faszok.
Néro
Málé Málé ne má ! Téged biztos nem hallgatnak le mert annyi marhaságot beszélsz , hogy óránként mondanának fel azok akiknek hivatalból végig kéne hallgatni a felvételeket.
kissé felnőttem
nálad meg a hasonszőrüeknél nagyobb Nemzetgyűlölő tán a világon nincs, úgy hogy hallgass!!!
, pénzért a kecskét is? egy selejt jellemtelen simán gazember vagy a politika selejtje.egy köpönyegforgató kiszes párttitkáros banada vagytok..Nézz körbe és tán észre veszed kikkel vagytok együtt?
kereső
Kocsis! teljesen igaza van Gyurcsány Ferencnek, hogy az ország miniszterelnöke olyan kérdéseket visz népszavazásra, amelyek értelmi szinvonala a nano bitet veri. Ez a habonyi drogos szinvonal, amelyet rákényszeritetek az országra, mindamellett, hogy az kérdéssor egy nagy hazugság, és aljas-alávaló dolog gyermekekkel manipulálni a közvéleményt hátha elfedi a gazemberségeiteket.
Aki Én
,,Nem vagyok buzeráns" (dehogynem) Kocsis egyenlőségjelet tett az ,,felmenőzés" és a hazaárulás közé.
ómió
Pedig Böszme efftárs akarta őket "megvédeni"! Biztos, egy csoportban a buzijaival meg a migráncsaival!
kereső
Kocsis! Azt mondod, hogy GYF "leanyázta Magyarországot"? Mióta hivják Magyarországot orbán viktornak? He?
kereső
Kocsis! Gyurcsány Ferenc fél? Mitől? Kitől? Tőletek? A mocskolódást már 2006 óta űzőktől? Inkább Ti féljetek- mert úgy látom GYF kezdi unni , hogy úton -útfélen gyalázzátok, és minden mocskos hazug dolgotokat rákenitek.
Azt mondom- épp ideje, hogy rátok boritsa a x@ros bilit.
kereső
Orbán az igazi ország/nemzet gyűlölő, hiszen mindent megtesz, hogy tönkre tegye- gazdaságilag, mentálisan, erkölcsileg. Kocsis te meg ebben bűnrészes vagy! minden fideSS-sel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.