Lasszóval kell fogni a matektanárokat. Majdnem ezer óvónő is hiányzik a rendszerből.

(Forrás: hvg.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Tudtommal Kásler ma jelenti be: ezrével térnek vissza a reáltanánárokból vált biztosítási ügynökök és külföldre ment londínerek a katedrára.
...
Követik a külföldről hazatért orvosokat
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
Tudtommal Kásler ma jelenti be: ezrével térnek vissza a reáltanánárokból vált biztosítási ügynökök és külföldre ment londínerek a katedrára.
...
Követik a külföldről hazatért orvosokat
Nessy
Majd az EMMI ezt is cáfolja, mint az egészségügyi dolgozók hiányát! Nem elég, hogy pocsék a fizetés, de a tanítás örömét is elvették a tanároktól ezzel a NAT nevű borzalommal! Focizzon a srác, ne matekot tanuljon! Jobban jár manapság. Olyan bájos, amikor Orbán a "tudás alapú társadalomról" mesél.
istván irén
A nemzeti oktatás célja hogy még esély se legyen hogy meg felelő képzésben részesüljenek a gyerekek mert az ostoba tömeget lehet jól irányítani
nezelodo
@istván irén: Az új földesurak nem igénylik a tanult tehenészeket, fejőnőket stb. Meg elégednek azzal amit egy pápa környéki faluban átutazóban egy szüreti felvonuláson egy szekéren láttam, "Csányi Angyalainak" hívták magukat a felirat szerint a lányok. A jelek szerint még büszkék is voltak rá.
Aki Én
Az oktatásból és az egészségügyből tízezrével hiányoznak. Ez jól mutatja egy rendszer működését.
Katasztrófa.
DR PRÉDlKÁTOR
Pedig meg vannak fizetve! Most ment nyugdíjba egy vén dög, alattunk lakott... 327 ezer forint a nyugdíja! Na pupákok erre kössetek gombot! Még hogy kevés a fizetésük. Miért, mennyi kéne? Mint egy agysebésznek? Tizedannyit sem dolgoznak, mint egy bolti eladó, vagy mint egy piaci kofa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.