Manfred Weber szerint az embereknek Európa-szerte biztosnak kell lenniük abban, hogy az unió valóban tiszteletben tartja az európai alapelveket.

Kemény szavakkal üzent Orbánnak a Pegasus-ügyben Weber: "Ez már nem magyar belügy"

Fotó: MTI/Szecsődi Balázs

Úgy gondolom, hogy a magyar kormánynak készen kell állnia arra, hogy független vizsgálatot engedélyezzen a Pegasus-ügyben. Ez ugyanis már nem egy magyar belső kérdés. Tágabb értelemben európai szinten jelentkezik a hatása, ezért szükség van rá, hogy világosan lássunk ezekben a kérdésekben

- nyilatkozta Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője a France24-nek.

Hozzátette,

az embereknek Európa-szerte biztosnak kell lenniük abban, hogy az unió valóban tiszteletben tartja az európai alapelveket.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Szecsődi Balázs

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
cumi fideszesek...titeket minden normális ember utál..
tudode
Hol van már a kukucska ügy, amihez hasonló botrány kirobbanásáért belebukott Nixon is!
.
De a hungary szarkabőrbe bújt csúszómászó már azokkal a gyermekekkel szándékozik eloszlatni a rázúdLÓ orKÁNT, hogy azokkal a gyermekekkel cicózik, akik reszkethetnek az iskolában a rendőr bácsik gumibotjától, bilincsétől, jó ha SOK-olót nem vetik be a kedves vezető örömére!
.
------ Iskolaőrök: rendőrbotot, bilincset, vegyi eszközt és testi kényszert alkalmazhatnak
mfor.hu/cikkek/makro/kamerak-nem-iskolaorok-igen.html
-----------------------
.
Magyarország, alias Orbán Viktor mindenkinél így teljesít jobban, köszönheten az ököllel regulázó éltetadóinak!
.
Kár érte emberként!
.
De ha már nyakába vette az országlást, jobban tette volna ha a NER keresztapuKÁJAként megcsillantotta szervezőképességét az ország minden zugának a hokizsebébe való gyömöszölése helyett, azt az energiát, amivel az ország gúzsbakötötte, a KÖZJÓRA fordította volna nem lenne kitéve ennyi, saját szavaival élve "támadásnak", nem vált volna ez a jobb sorsra érdemes ország a Nagy Imre újratemetésén vizionált hatodik kopoSÓ várományosa!
.
De már késő!
.
Ezt a bulit végig kell csinálnia ahhoz, hogy a gyülekezetének az írmagja se maradjon utána, annak érdekében, hogy béke, nyugalom legyen ebben qva országban (Gyurcsány Ferend szavait alázúzva)!!!
.
A leejtőn nincs megállás, de már a saját hazáját is magával rántotta már a leejtőn, nem sok hiányhik ahhoz, hogy a semmibe találja ...magát mind aHÁNYAN eltűrjjük annak a szájHŐSNEK, aki csak falKÁBAN erős, egyedül egy bazi nagy 00!!!
.
SOS
kereső
Amig lerombolta a magyar demokráciát, felszámolta a jogállamot, kivégezte a sajtószabadságot, látszattá tette a parlamentáris demokráciát, 2018-ban elcsalta a választásokat- létrehozta az unió első fasiszta diktatúráját, addig hol a pichában voltatok?Ja, addig simogattátokj a buksiját, és félre néztetek, mindig mindenért bevédtétek orbánt. Csak most amikor kiderül, hogy szúk lesz a fejére a magyar korona- most ébredtek fel? Eddig hiába kiabáltunk, hogy állitsátok meg Arturo Uit.
ómió
Bizony! Ez már össz-európai internáci ráhazudósdi!
gina
@ómió: Aki itt náci az te vagy és a büdös mocskos cigány OV tek elmebeteg aljas gazember
gina
Nagyon érdekes , nem tetszenek a fidesznek és bandájának a melegek, de egy büdös aljas cigányt imádnak,, hogy fér ez össze???
gina
@Shikari: Aki a legnagyobb fasiszta hitler utánzat az OV de azt honnan vennétek észre bomlott agyuak??mint te is, proli, iQ nullák
ómió
@Shikari: Az kevés lesz neki! A trippele gyötri a mocsok (va)gináját!
ómió
@gina:Már a náci meg az internáci közti különbséget se engedi meglátnod az efftársi agyfogyatkozásod, fajkretén!? Vagy ezt "csak" a trippeled teszi? Ha meg nácit látnál, efftársék fajbarma, bújjál efftársi koalíciós partneretekhez, Parizer efftárshoz! Ő már az a bolsikonform nácija! Pont hozzátok való!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.