Néhány héttel ezelőtt kaptam az értesítést, hogy az ügyészség egy évre felfüggesztette a személyes adatokkal való visszaélés ügyét, ami tavaly év elején Kránitz Krisztián, a kispesti vagyonkezelő volt MSZP-s igazgatójának feljelentése nyomán indult el ellenem, mivel nyilvánosságra hoztam az a spanyol villát, amit 2018-ban Kránitz Krisztián egy spanyol villaparkban vásárolt, és kifelejtett a vagyonnyilatkozatából - számolt be a fejleményről Paróczai Anikó, a Momentum kispesti önkormányzati képviselője közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez az ügyészségi döntés tiszta röhej! Nem azt kellett vizsgálni, hogy nem sérült e az önkormányzat vagyon kezelése?! Vagy olyan jól fizetnek egy önkormányzati GAMESZ'-nál, hogy még egy spanyolországi nyaralóra is fussa?! Beszarás! Akkor ez egy aranybánya gyerekek, nem is kell a Lajtán túlra menni dolgozni b@sszátok meg!
Eladott Ország
De hogy a túróba jön ide a különleges adatokkal való visszaélés? Pláne egy mondatban a becsületsértéssel? Gondolom, nem a spanyol villa, hanem Don Kránitz érezte úgy, hogy sérült neki a becsülete, merthogy ez ügyben kizárólag ő maga tehet feljelentést. Aztán mégis mióta különleges adat az, aminek egy vagyonnyilatkozatban szerepelnie kell? Hogy lehet azzal visszaélni, drága elvtársak a fideszes tempóban? Az, ami Kispesten történik, ahol a helyi Fidesz és MSZP a lehető legnagyobb baráti egyetértésben tartja távol magától a korrupciós vizsgálatokat, az innen nézve ugyanaz a maffia üzemmód, amit több mint egy évtizede országos élő adásban nézünk a dicsőséges fideszes kétharmad jóvoltából. És ez csak egy tetves kerületi vagyonkezelő. Aki nem érti, hogy ezzel mi a baj, aki megsértődik, hogy báncsák' szegény ellenzéket (tehát fideszesek, hápersze'), annak viszont tényleg tökéletesen megfelel a fidesz. Annak pont jó, hogy egy ellenzéki kerület vagyonkezelője is simán benyögheti, hogy ő márpedig Mészáros- (honnan tudhatná, hogy mikor mi kerül a nevére) és mimózalélek-szindrómában szenved. Kiábrándító. Nem a korrupciót kell példásan üldözni, hanem a korrupciót feltárókat. Jól van akkor. Darabokban hordják szét az országot a közkurváknak általunk megválasztottak. Igen, addig kussol a magyar, amíg van mit zabálni.
Gyurka80
@Eladott Ország: Kispesten maszop maffia van (hülye aki nem keres 100 millát és mégis megválasztották a lükék.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.