Kunhalmi Ágnes interjút adott a 168 Órának, amiben többek között arra buzdítja az embereket, hogy inkább z MSZP-s Tóth Csabára szavazzanak az emberek Hadházy Ákossal szemben. 

„Hadházy Ákos egy országosan ismert politikus. Meg fognak küzdeni egymással, és meggyőződésem, Tóth Csaba fog nyerni. Ő már kétszer bizonyított. Ráadásul Csaba nem egy celebkedő típusú politikus, hanem ott segít, ahol tud. Nem véletlenül bíznak benne folyamatosan a választók, hiszen a képviselői munkáját becsülettel és tisztességgel látja el.”

- mondta Kunhalmi a lapnak. 

Kunhalmi Ágnes: Hadházy Ákos egy celebkedő politikus

Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

A korrupciós ügyeket feltáró Hadházyról így beszélt Kunhalmi:

„Kicsit úgy érzem, Hadházy Ákos néha a könnyebb és gyorsabb oldalát fogja meg a dolgoknak. A politika nemcsak arról szól, hogy elmegyünk a TV-be, és valakiről mondunk valamit. Minden tiszteletem emellett az övé, mert elképesztő, ahogy a korrupciót megpróbálja feltárni.”

Kunhalmi szerint Hadházy túl sok korrupciós ügyet tár fel:

„Néha azt érzem, hogy a korrupciót elinflálja. Nagyon sok mindenre hívja fel a figyelmet egyszerre, és ettől néha már csömöre van a választóknak. Nem tudják értékelni, amikor valóban nagyon fontos dolgokról van szó. Hasznosabb lenne, ha egy kicsit kevesebb ügyet tárna fel, de azokat végigvinné teljes mértékben. Ettől függetlenül ugyanúgy vele együtt fogok küzdeni a Parlamentben a jobboldallal szemben. Remélem, együtt leszünk kormányon, és együtt fogunk jó dolgokat véghez vinni, mert végső soron ez a célunk.”

Forrás: 444.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Megáll az ember esze! " Túl sok korrupciós ügyet tár fel"!! Ez,baszki... Nem véletlen,hogy az 5% nem éri el már az MSZP,mert ilyen politikusok" vannak benne. Oszlassátok fel inkább magatokat,ne rontsátok az ellenzék esélyeit!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Hófehérke, csömöre a választóknak tőletek, emeszpésektől van már az embereknek. Főleg az ilyen megnyilatkozásaitoktól mint ez is.
Béla333
Ágika mint az MSZP egyik vezetője a maffiatag Zuglói Tóth Csaba helyzetén akar javítani, hogy Hadházyba beleszállt.
Pedig a Fidesszel összejátszó Tóth Csaba helyzetén semmi sem tud javítani, de így legalább leégeti saját magát ez a semmire sem jó MSZP-s...
sokanvagyunk
"A politika nemcsak arról szól, hogy elmegyünk a TV-be, és valakiről mondunk valamit." - Ágnes asszony is elment a TV-be, az üvegajtó tudna mesélni szerepléséről.
Béla333
Undorító amit az egész ellenzék csinál Zuglóban...
De ők tudják! Vagy nem...
134.bátor
Megáll az ember esze! " Túl sok korrupciós ügyet tár fel"!! Ez,baszki... Nem véletlen,hogy az 5% nem éri el már az MSZP,mert ilyen politikusok" vannak benne. Oszlassátok fel inkább magatokat,ne rontsátok az ellenzék esélyeit!!
GeoCravker
Az MSZP sem fenékig tejfel, de Kunhalminak ebben speciel igaza van. Hadházy egy szélkelep hangnyúl. Karácsony méltó párja.
Nem is értem, hogy Hadházynak hogy hogy a Párbeszéd még nem volt meg? Vagy már megvolt?
Béla333
Akinek Hadházy és Karácsony ugyanolyan mentalitású, viselkedésű két politikus, az vagy nem tudja mit beszél, vagy csak amolyan szándékos szarkavaró! Nyilván Fideszes maffia fizetésből...
jesz
ez a nő fizetett hirdetést olvasott fel...fejből nem ment volna.
Manhattan
Ejnye Ágika! Egymást szapulni? Hát milyen összefogás ez?
Béla333
@Manhattan: 19.04
Azért azt ne felejtsük el, hogy az MSZP-s zuglói Tóth Csabát nem csak az MSZP támogatja, hanem szinte az egész ellenzék!:

2021. június. 10. 18:28
"Úgy tűnik, a már most eldurvult zuglói ellenzéki harcban egyedül marad a Momentum támogatásával induló Hadházy Ákos az MSZP-s Tóth Csabával szemben: a Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció után a Jobbik is bejelentette, támogatja az ugyanebben a választókerületben már kétszer is győzni tudó képviselőt."
hvg.hu/itthon/20210610_jobbik_toth_csaba

DK-s létedre magyarázd már meg, hogy pl. a DK miért is támogatja az MSZP-s maffiózót?
kereső
Mit lehet erre mondani? Áginak elment a maradék józan esze is. Azt a Hadházyt ekézi, aki egy maga többet ér, mint az egész mszp , párbeszédestül-mindenestül.
És milyen dolog már ez, hogy igy ekézi az ellent- szinte fideSS-es stilusban, és ellenségként tekintve rá./rájuk.
Mégis hogy gondolja az mszp a koaliciót a többi ellenzéki párttal? Igy??? Na elmentek a bús felejtősbe.
Néro
Nem egy ötlet lelkem nyíladozni. Majd eldöntik az xelők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.