Elkerülték figyelmét bizonyos részletek. Elkerülték a figyelmét bizonyos részletek. Izgalmas kérdéseket vet fel Berki Krisztián fotókkal dokumentált kerékpározása. Amint arról korábban beszámoltunk, a gépjárművezetéstől eltiltott celeb a luxusautó helyett immár nagy értékű kerékpárt hajtva közlekedik.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi matyarosch történet

még egy két vasalás és akár Orbánia reklámarca is lehetne

Túl azon az evidencián, ahogy Orbán és legfőbb pribékjei (a két Varga, Kövér, etc. no meg Zsóti & tsai) nem csak, hogy nem fogják vissza magukat semmiféle gátlástalanságban és ocsmányságban, de rendre hosszabbítanak Bicskén túlra, s bármiről van szó valahogy fel sem merül bennük, hogy lehet azt tisztességesen is csinálni.
Van ez a főceleb Berki, az igazat megvallva már az is jellemző, hogy ez a focista játszik szerepet a hazai közéletben; „Berki Krisztián (Tatabánya, 1980. július 1. –) magyar médiaceleb, influenszer. Több tévéműsorban is feltűnt, főként botrányairól, különc életviteléről híresült el. Évekig részt vett különféle magyar valóságshow műsorokban.”.
Aztán az sem piskóta, hogy bár a BTK szerint „akár hét és fél év letöltendő börtönbüntetést is kaphatott volna”, a derék szotyolázós Polték „mindössze két és fél év letöltendőt kértek” (aminek külön stichjei is van, mert eredetileg azzal a feltétellel éltek, ha beismerő vallomást tesz, de ez nem történt meg, sőt). S mit tesz isten a dekázós Jucus uralta (i)gazságszolgáltatásunk nagy dicsőségére: „A bíróság végül első fokon két év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását négy évre felfüggesztették”!
Az már szinte vicc kategóriája, hogy Berkit többször látták és néhányszor el is kapták azzal, hogy jogosítvány nélkül vezetett.
A napokban bejárta a sajtót a hír, hogy egy többmilliós bringával (naná, hogy e-bringa) villog, amiről kiderült, hogy számos ok miatt nem felel meg az előírásoknak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.