Szüntesse meg a kormány az oltatlanok megkülönböztetését az egészségügyi ellátásban. Vonják vissza a 469/2021kormanyrendeletet. A járulékfizetés legyen a nem sürgőssegi ellátás egyetlen feltétele. Írd alá te is! >> https://www.peticiok.com/signatures/szuntesse_meg_a_kormany_az_oltatlanok_megkulonbozteteset_az_egeszsegugyi_ellatasban_vonjak_vissza_a_4692021kormanyrendeletet_a_jarulekfizetes_legyen_a_nem_surgssegi_ellatas_egyetlen_feltetele/

Forrás: peticiok.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Minden oltatlan tegye meg azt a szívességet, hogy beoltatja magát, ezzel védve saját magukat és embertársaikat. Addig viszont hallgassanak!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Minden oltatlan tegye meg azt a szívességet, hogy beoltatja magát, ezzel védve saját magukat és embertársaikat. Addig viszont hallgassanak!!
peterkelemen
@division: Az oltás nem véd meg semmitől, de ne zavcarjon sőt épp ellenkezőleg .
magyar1
@peterkelemen: Ennek a vaklégynek mindegy mit írsz.
vacsi
Már hogy írnék alá ilyen baromságot? Ha valaki nem akar fizetni, vagy nincs rá pénze, oltassa be magát - ingyen!
division
@peterkelemen: @magyar1: Sötétek vagytok nagyon ebben a témában. Esetleg valamelyikőtöknek van virológusi végzettsége? Jó lesz az immunológus is. Nincs? Mindjárt gondoltam:-)
Nyírfa
Vérlázító. Nincs ellátás, nincs tb. Amúgy rémlik, hogy az orvosok Hippokratészre esküdtek fel, nem a kormányra.
Emmersson71
@Nyírfa: A sürgősségi ellátást megkapja az oltatlan is, nyilván nem fognak egy életveszélyben lévő embert tesztelgetni! Épp csak a halasztható kezeléseket, műtéteket kötik PCR teszthez, amit a betegnek kell fizetnie. Vagyis nem kötelező beoltatnia magát, csupán őt terheli a teszt költsége.
A hippokratészi esküt nem szegik meg. Nem csak életet menteniük és gyógyítaniuk kell, de megelőzni a fertőzést is!
Nyírfa
@Emmersson71: Mi számít halasztható kezelésnek? Ki meri eldönteni, hogy egy egészségügyi probléma megoldásának a halasztása nem okozhat-e akár életveszélyes állapotot? Kásler? Vagy orbán, személyesen? Mert orvos az esküje megszegése nélkül ilyet soha, semmilyen körülmények között nem tehet.

De maradjunk az elveknél: fizetve van a tb? Igen. Kap ellátást időben, szükség szerint az oltatlan állampolgár? Nem. Akkor miről beszélünk?
Ez olyan fokú diszkrimináció, amihez foghatóval még életemben nem találkoztam, sem '89. előtt, sem után.
De nézzük az oltott pácienst.. Abban a boldog tudatban, hogy megkapta a védőoltásokat, mehet orvoshoz, klubba, stadionba, fürdőbe, mindenhová. Csak éppen elkapta a vírust valahol, és terjeszti, amerre csak jár. De tőle nem kell félteni sem az orvost, sem a honfitársait. Mert ő be van oltva. Pedig az oltás egyes-egyed őt védi, ha védi, nem a környezetét. De neki nem kell teszt.

Semmi másról nincsen szó, mint a megosztásról, püföljük egymást, ahol érjük, addig sem foglalkozunk a kormányzat viselt dolgaival. Csakhogy ezzel a rendelettel a sokadik pontot tették fel az i-re.
Úgyhogy, ha gumicsontnak szánták, mellé lőttek.
Emmersson71
@Nyírfa: Ma is halasztanak kezeléseket és műtéteket - csak mostanában várólista az elnevezése :)
magyar1
@division: informatialibera.ro/hu/a-beoltottak-tulajdonkeppen-biologiai-fegyverekke-valnak-es-fertoznek-egy-pfizer-dokumentumban-beismerik-hogy-a-beoltott-emberek-fertozo-reszecskeket-terjesztenek/?fbclid=IwAR0YmUDRnpf0LgxXEyKBnJ-0Yl6mJ-rM8YZ8NXnlXJEE8LeW9kv1Z7kTJZ4
Azoknak az embereknek a testét, akiknek az mRNS-vakcinát beinjektálják, tulajdonképpen biológiai fegyvergyárakká alakítják, a beoltottak ugyanis fejlett fehérjerészecskéket termelnek, amelyeket szájukon és bőrükön (és akár a spermával) terjeszthetnek, és megfertőznek mindenkit maguk körül.
Nézd mit találtam!
Nyírfa
@Emmersson71: 9.28

Igen, olvashattunk eleget az áldozatokról.
magyar1
Aki ezt a várólistát bevezette valamikor remélem a kínok-kínját éli át minden beteg átka megfogja.
Emmersson71
@magyar1: na, akkor indokolt volna a zárás :P
division
@magyar1: Kérlek, ne írj nekem többet:-(((((((((
division
@Emmersson71: Még mindig vannak akik elhiszik a konteósok baromságait.
peterkelemen
El kell kezdeni levadászni azokat, akik a covidbűnözésben nyakid benne vannak: korrupt politikusok, orvosok stb.
Macskaszem
@peterkelemen: A 30 ezer áldozat is mind covidbűnöző volt, menj, kérd számon őket fatökű.
vacsi
@Nyírfa: A pénzről beszélünk! A tb. a kórházaknak csak meghatározott számú műtétet fizet, a többi megy a várólistára. Miért van az vajon, hogy az "átkosban" minden beteget elláttak, aki orvoshoz fordult? Igaz, sokszor volt sorban állás, de mindenki el lett látva.
division
@Macskaszem: Ne foglalkozz ezekkel a konteósokkal, már én sem szólok hozzájuk inkább. Jól jellemezted őket, faékek. Otthon ülnek a 40 kilójukkal a fotelben a 4 fal között, és írogatnak ide keményen:-))
Nyírfa
@vacsi: Igen, mindenki el lett látva. Az "átkos" az egészségügy fénykorát élte - többek között.
NKF
Valamikor nem kérdezték meg beoltottak és kész!Nem halt bele senki!Most meg tetves balos
szarházi banda örökké szarakodik!Közben meg mindegyik fasz beoltatta magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.