A 444 töltötte fel a Beatricének azt a koncertfelvételét, ami még augusztus negyedikén készült Kővágóörsön, a Kőfeszten.

Ki mondja, hogy bu.ik? Ezek transzvesztiták! – Nagy Feró is állást foglal az aktuálpolitikai kérdésben
Kép:YouTube

Nagy Feró úgy érezte, aktuálpolitikai kérdésekben sohasem időszerűbb megnyilvánulni, mint most, és egyszer csak három nőnek öltözött férfi lépett a színpadra, akiket úgy konferált fel, hogy Merkel küldöttei, a német vokál.

Nagyon melegek a csávók. Azt mondja, hogy nem buzik? Ki mondja, hogy buzik? Ezek transzvesztiták. Azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok.

- monta a Kossuth-díjas zenész.

A felvétel nem túl jó, a jelenet sem a legjobban rendezett, de félreérthetetlen, ahogy a Boney M – Daddy cool dalára váltanak.

A minisztérium és állami szervezetek által is támogatott Kőfeszt azzal a céllal jött létre, hogy kizárólag igényes, magas színvonalú, értéket közvetítő produkciókat, programpontokat kíván elérhetővé tenni mindenkinek. 

Forrás: 444
Címlapkép: YouTube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Kossuth díjas "érdemes" művész. Aha
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Vén hülye seggnyaló fidióta. Teszek rá , hogy mit mond.
human
@simmering73: Fiatal vagyok és mikor először hallottam, hogy a Nagy Feróra a nemzet patkánya jelzőt aggatták az átkosban elkönyveltem annak, hogy így bélyegezték meg bosszúból. De már gyanítom, hogy talán jobban ismerték, mint én ismerem a művész urat. Patkány volt akkor is és patkány is maradt.
human
... jav. Elnézést, elírtam. Nem patkány a Feró, hanem csótány. Elnézést kérek a patkányoktól is.
ómió
És a transzvesztik nem érik el a "magas színvonalat"? Pedig az efftársak pont úgy szokták őket "prájdolni"!
Nessy
Valamikor, ha szép tiszta hangja volt egy kisfiúnak, még a pubertás előtt kasztrálták, a hangja miatt! Angyali énekes lett belőle. Nagyon szép tiszta szoprán hangjuk maradt! A neten olvastam, hogy nem rég halt meg az utolsó ilyen "férfi énekes". Valóban, valami hihetetlen szoprán hangja volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.