A Mi Hazánk Mozgalom pénteki Facebook-posztja a tálibok hatalomátvétele mögött a Gyurcsány-kormányt sejti, de Orbánékat is felelősnek kiáltja ki.

A Mi Hazánk szerint Gyurcsányék a felelősek az afgán helyzet miatt
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Csúfos kudarcot vallott az amerikaiak demokráciaexportja Afganisztánban, és annak kudarca a Gyurcsány- és Orbán-kormányok lelkén is szárad Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerint. Novák szerint az afgánok győzelme annak is betudható, hogy „a kollaboráns magyar politikusok” magyarok fegyvereket adományoztak az elmúlt húsz évben az afgán kormányerőknek – írja a 168.hu szerint. 

Az afgán katonák kiképzésével kudarcot vallott a Magyar Honvédség, mely be kellene fejezze az idegen megszállásokban való részvételét, az arra költött százmilliárdokból inkább vonzóbb itthoni javadalmazást és modernebb felszerelést, komolyabb hazai lő- és hadgyakorlatokat, jobb kiképzést biztosítva honvédjeinknek

– írja a posztban, amelyet azzal kezd, hogy „AZ ORBÁN- ÉS GYURCSÁNY-KORMÁNYOK KÖZÖS FELELŐSSÉGE A MAGYAR FEGYVEREK TÁLIB KEZEKBE JUTTATÁSA”. 

Itt az ideje a magyar kormánynak is elszámolnia az elképesztő afganisztáni költségekkel, miután az elmúlt évtizedekben hazánknak is az volt a legjelentősebb külföldi katonai akciója (...), ezért a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési írásbeli kérdést nyújt be a honvédelmi miniszterhez

– áll az írásban.

Forrás: 168.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nagyon bízom benne, hogy ez a párt sosem lesz tényező a magyar politikában. Bár, orbánék valószínűleg számítanak rájuk jövőre, és adok-kapok alapon akár be is vihetik a hátukon őket a Parlamentbe: végül is csak összenőne, ami összetartozik. De, hátha történik addig valami előremutató is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@csak úgy...: Dehogynem. Érezni, ahogy durvulsz.
Málna
@Horizont: "Magasra növő fa vagy". Hahaha...
Málna
@Nyírfa: Hova magyarázod még a gyávaságod, az érvek hiányát? Rossz nézni, ahogy hülyíted őket.
ómió
@Pipás: A szerzett agyhiány szindrómádban (ABDS), látom, te nem "vetted észre", hogy nem a fidelitas, hanem ők ( a "normál szárnyukkal" éppen koalíciózik a bolsi tetübandád) akarták a zsidó képviselők listázását! Vagy most a kisnyilas partnereitek kisnyilasságát kell éppen másokra hazudnotok, bolsiék elmebetege!? Ehhez valami igen ütőset kéne hazudnotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.