A Mi Hazánk Mozgalom pénteki Facebook-posztja a tálibok hatalomátvétele mögött a Gyurcsány-kormányt sejti, de Orbánékat is felelősnek kiáltja ki.

A Mi Hazánk szerint Gyurcsányék a felelősek az afgán helyzet miatt
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Csúfos kudarcot vallott az amerikaiak demokráciaexportja Afganisztánban, és annak kudarca a Gyurcsány- és Orbán-kormányok lelkén is szárad Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerint. Novák szerint az afgánok győzelme annak is betudható, hogy „a kollaboráns magyar politikusok” magyarok fegyvereket adományoztak az elmúlt húsz évben az afgán kormányerőknek – írja a 168.hu szerint. 

Az afgán katonák kiképzésével kudarcot vallott a Magyar Honvédség, mely be kellene fejezze az idegen megszállásokban való részvételét, az arra költött százmilliárdokból inkább vonzóbb itthoni javadalmazást és modernebb felszerelést, komolyabb hazai lő- és hadgyakorlatokat, jobb kiképzést biztosítva honvédjeinknek

– írja a posztban, amelyet azzal kezd, hogy „AZ ORBÁN- ÉS GYURCSÁNY-KORMÁNYOK KÖZÖS FELELŐSSÉGE A MAGYAR FEGYVEREK TÁLIB KEZEKBE JUTTATÁSA”. 

Itt az ideje a magyar kormánynak is elszámolnia az elképesztő afganisztáni költségekkel, miután az elmúlt évtizedekben hazánknak is az volt a legjelentősebb külföldi katonai akciója (...), ezért a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési írásbeli kérdést nyújt be a honvédelmi miniszterhez

– áll az írásban.

Forrás: 168.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nagyon bízom benne, hogy ez a párt sosem lesz tényező a magyar politikában. Bár, orbánék valószínűleg számítanak rájuk jövőre, és adok-kapok alapon akár be is vihetik a hátukon őket a Parlamentbe: végül is csak összenőne, ami összetartozik. De, hátha történik addig valami előremutató is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Nagyon bízom benne, hogy ez a párt sosem lesz tényező a magyar politikában. Bár, orbánék valószínűleg számítanak rájuk jövőre, és adok-kapok alapon akár be is vihetik a hátukon őket a Parlamentbe: végül is csak összenőne, ami összetartozik. De, hátha történik addig valami előremutató is!
colibri
Névbitorlás! Ki merem jelenteni, ezeknek a mi hazánkhoz semmi köze! Idióták mind, úgy, ahogy vannak!
Nessy
@Horizont: A szülői nevelés csak illúzió! Amint kicsit nagyobb lesz, a barátok, iskolatársak, internetes ismerősök sokkal erősebb hatást gyakorolnak egymásra, mint a családi szövegek! Már csak az rosszabb, amikor a családi szövegek és tettek egymásnak ellent mondanak!
Bélabácsi
Beteg állatok, inkább menjenek vissza könyveket darálni, ahhoz nem kell ész!
Eladott Ország
Dúró Dóra a mesekönyv darálásával került nemrégiben a figyelem középpontjába, amivel szerzett ugyan magának egy pár új hívet, de többen ítélték el a cselekedetét, mint amire valaha is számíthatott. Körülbelül Bede Zsolttal egy kategóriába került, aki jóformán hetente csinál teljesen hülyét saját magából, de egyszerűen túl buta ahhoz, hogy ezt észrevegye. Nem vele, hanem rajta nevet a fél ország. Nyilván ezért megkapja a fizetését a megbízóitól ( a bűnöző román cigánytól) , ez ne legyen kérdés, azonban attól még a helyzet nem változik. Dúró Dórának és pártjának szerintem teljesen határozott elképzelései vannak az országgal kapcsolatban. Ezek nem hülyéskednek, hanem komolyan hiszik, hogy igény lehet arra, amit ők kommunikálnak.
Dúró Dóra a Magyar parlamentben
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/129542453_4174665782550713_8459118140868019050_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=tF57O6LY5aQAX9lPpZs&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f707dccb4ba5bf8036ca492537c4790c&oe=61456F5C
Mi vagyunk a fidesz
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/52595478_351868478996180_7890164151807377408_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PUPnDdcJIdcAX8jfzy_&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=49f6278b2dee11aa37f2946ae8d5b478&oe=61464C66
tudode
Elképesztő az, hogy ezek a politikai szélhámosok "is" képesek a saját LÓGÓlyuknak felhasználni a saját hazájuk csúfjaként!
kereső
Úgy emlékszem, hogy a magyar katonák nem kiképzők voltak, hanem bizositási feladatokat láttak el, ill. iskolák létrehozásában segédkeztek. Nagy spiler ez a Fletó, hogy ekkora befolyása van ott keleten IS!
percsi
Micsoda cím!
"A Mi Hazánk szerint Gyurcsányék a felelősek az afgán helyzet miatt"
Lehet, hogy Gyurcsány volt a fővezér?
Macskaszem
A Mi Hasznák se lesz már ennél hülyébb.
Nessy
Feltételezem, akkor a klímaváltozás, az erdőtüzek, a hőség is Gyurcsány, meg Soros számlájára írhatók a Mi Hazánk szerint!
Gazella
A ''Mi hazánk'' nevezést el kell venni ezektől a eltájolódott senkiktől..
Még egy párt aki fél Gyurcsánytól :D
kulabombaafityiszre
Mégis igaz a mondás,amíg nem volt facebook csak a szomszédod tudta,hogy hülye vagy.
Na ez igaz a komplett pártra.
vacsi
Nagyon jó a kép: két ifjú majom megtárgyalja a világ dolgait...
134.bátor
Vajon van olyan ember,,aki ezekre a komplett idiótákra szavazna? Ezek tènyleg betegek,látszik a folyton vigyorgó,ostoba tekintetükön
namihami
Hát mégis, ki más!?!?! Csak az okoz némi hiányérzetet, hogy hol maradt a Soros?
Persze, a Tihazátokosoktól az a hülye, aki mást várt vagy várhat. Ezek azok, akiket már a Fidesz is szégyell a nyilvánosság előtt, de titokban büszke rájuk.
gina
Ez biztos volt,,de a Gyurcsányozással éppen neki segitenek ezek az eszetlen barmok !!!
percsi
@Nessy: Választásokig az is kiderül, hogy gyf. a világ megrontója, ov. pedig a világ megmentője.
Namely
A firkálmány címe:
"A Mi Hazánk szerint Gyurcsányék a felelősek az afgán helyzet miatt"
A firkálmányban leírt tény(??? fogadjuk el, hogy volt ilyen):
" írja a posztban, amelyet azzal kezd, hogy „AZ ORBÁN- ÉS GYURCSÁNY-KORMÁNYOK KÖZÖS FELELŐSSÉGE A MAGYAR FEGYVEREK TÁLIB KEZEKBE JUTTATÁSA”"
A két állításnak semmi köze nincsen egymáshoz.
Valóság, tehát amit állítottak a Mi Hazánk-os politikusok: hogy a 2 banda közös felelőssége, hogy magyar fegyverek (és azok tudása) került a tálibokhoz.
A propeller hazugsága: hogy csakis kúrcsány a felelős az afganisztáni helyzetért.

Hogy miért is hazudik ilyen arcátlanul a propeller?

Mert olyan, címig eljutó, majd az alapján kommentelő, a szavazati jogot meg nem érdemlő majmok olvassák zömmel, mint @Nyírfa: @tudode: @Nessy: @Bélabácsi: @gina: @bakcsubakka: @namihami: @Eladott Ország: @Horizont: akiknek elég egy hangzatos cím, és máris lehet írni azt, amit mindig.
Nessy
@134.bátor: Van! Vannak, akiknek tetszik a szövegük, a könyvdarálás, stb.
Nessy
@Namely:Majom a tisztelt baráti köröd! Bár a majmok nem biztos hogy befogadnák őket!
terlasz
Figyeljétek meg, hogy ez a nagy hatalmú Gyurcsány hamarosan marslakóvá varázsol minket...
Pipás
A gyurcsányozás csak a hülyék ellen hatékony.
Lepényleső
Nem lehet,hogy Kun Béla keze is benne van,Sorossal párban?
balos
@Nyírfa: A kdnpöcs is azzal jutott be a parlamentbe,hogy megtudta szólítani az aberráltakakat!
Nyírfa
Vannak olyan emberek - nem kevesen és nemcsak itthon -, akik kéjjel listáznak, keresik a beszólogatás lehetőségét, az agresszív összeugrást, a nyílt, akár fizikaivá váló konfliktust, akik várják, hogy büntethessenek, megszabhassák, kik a jók és kik a rosszak, ezzel felállítva a saját ítélőszéküket, persze istent tolva maguk előtt - a képzelt istent, amelyben, csak úgy mint az igaziban, maguk sem hisznek.
Nehéz velük, ott vannak a szomszédunkban, a közértben, a buszon, a munkahelyen, a téren és a fórumokon - mindenütt, ahol mi is. Több eszközt is kipróbáltam az életem során: fókuszáltam Raunscburg Jenő útmutatása alapján, kerestem azokat a pontokat, amelyek mentén lehetségessé vált az együttműködés, higgadtan közöltem a véleményemet, és kértem a viszontőszinteséget: mindig igyekeztem megőrizni a józanságomat - egyszer fordult elő, hogy nem sikerült, és leordítottam egy kolléganő fejét - , szeretem a humort, alkalmaztam is, ezzel sok felesleges vita méregfogát tudtam kihúzni, de, ha semmi nem használt , akkor fogtam a sátorfámat, és odébbálltam, mert van, amikor már nincs értelme küszködni egy helyzettel, egy emberrel, egy csoporttal.
Az itt cinizmussal, végtelen butaságokkal, nyilvánvaló hazugságokkal vádaskodó társainknak inkább nem válaszolok, egyrészt, mert nincsen értelme, és az értelmetlen dolgokat elengedem, mint ahogy a szemetet is minden nap leviszem, nem hagyom büdösödni az otthonomban. Másrészt, nem rúgok bele földön fekvő emberekbe, akiket már jócskán megtaposott a szülői ház, akik nem mernek, vagy már nem is tudnak azzá válni, akik lehettek volna, talán még most is lehetnének.
Ezért mindenkinek, akikkel nem veszem fel a dialógus fonalát, ezzel a kommenttel kívánok örömteli életet, egészséget, mentálisan, érzelmileg is. Egy megjegyzés a végére: a bosszú nem édes, a káröröm nem öröm, hanem önleértékelés.
Nyírfa
@Horizont: Apám a Kos jegyében született, élete legnagyobb kihívása volt, hogy őrizze meg a hidegvérét. Miután a munkahelyén muszáj volt, a családban már nem mindig sikerült: senkivel nem mertem és nem tudtam úgy veszekedni mint vele, volt, hogy vertem az asztalt az igazam kétségbeesett bizonygatása mellett. Amit viszont megtanultam általa és vele: hogy a szeretet minden nézeteltérést fel tud oldani.
Úgyhogy a vehemencia nem ismeretlen a számomra, amúgy én is szenvedélyes ember vagyok! :)
Ja: nem mindegy , hogy az indulatosságot mi táplálja, az igazságérzet vagy az ököljog.
A tiédet az előbbi, és ez a lényeg!
ómió
Kisnyilasék "radikális szárnyának" nem "fussa" többre!
Málna
@Nyírfa: Ez egyszerűen csak gyávaság a részedről, amit megint ripacskodva adsz elő. Egyszer írhatnál már egy kommentet csak úgy, ösztönből, saját magadat adva, nem azt, aki lenni szeretnél...Tényleg nem bántani akarlak vele, de minden kommented teátrális, ordít belőle a hamisság. El kellene fogadni magad úgy, ahogy vagy, csak akkor lehetsz hiteles.
Málna
@Horizont: Ne irigyeld. Benned legalább van élet, nem az tölti ki minden percedet, hogy moderáld magad. A ripacsságnál még a prosztóság is szimpatikusabb...:-)
Nyírfa
@Málna: Az ösztön csak egy része az énünknek, a" saját magunk " olyan komplex építmény, amelynek megismerésére sokszor egy élet is kevés. Minél fejlettebb az intellektus, annál fokozottabb az igény az önismeretre. Ez az esetedben nyilvánvalóan a vakablakok közé tartozik, ezért az egyik vagy azok közül, akikkel nem kívánok kapcsolatot teremteni. Kérlek, ne alázd tovább magad azzal, hogy keresed a velem való szócsata lehetőségét.
Málna
@Nyírfa: Hidd el, nem keresem a kommunikáció lehetőségét veled, általában nem is olvaslak, annyira rosszul vagyok a ripacskodásodtól. Az a baj a te "éneddel", hogy nagy része mesterséges, illúzió - magyarul hamis. De további jó munkát vele, hátha egyszer majd sikerül önmagadat adni...:-)
Málna
@Nyírfa: Az meg nem önismeret, ha olyanná akarsz válni, aki nem te vagy. Mert nálad erről van szó.
Pipás
@ómió: Nem a fidelitass-ról van szó. Nem vetted észre te gyagya?
NKF
Remélem,jövőre Túró dóra meg az összes 1%-os pártocska visszamennek kapálni!
Fosházy már nekilátott a mezőgazdaság megsegítésének!Lehet követni a jó példát!
simmering73
@134.bátor: Shikari él hal értük. Igaz, ő is komplett hülye.
Nyírfa
@Horizont: Ez olyan Horizontos! :))) Köszönöm! :)

" . Nem tudom a való életben szeret-e téged bárki is. " Alapprobléma.
csak úgy....
@Horizont: " . Nem tudom a való életben szeret-e téged bárki is. " ez valóban egy magyarországon rohamosan eluralkodó jelenség..
Málna
@Horizont: Nem ezt szoktad seggnyalásnak hívni? Vagy csak akkor az, amikor mások csinálják?:-) Szegény Nyírfa nem tudja megvédeni magát? Azért az jelent valamit, nem gondolod?
Már megint ellentmondtál magadnak egy mondaton belül - (bár a tegnapi Mészáros-kommentedet nem tudtad überelni. Még ma is azon röhögtem.) Szóval a kötözködés, alázás nagymestere vagyok vagy csak erőlködöm? Adok időt a válaszra, ne kapkodj!
Hogy szeretnék már Nyírfa lenni, amikor ő maga sem szeret Nyírfa lenni? Hű, ez lehet, hogy bonyolult lesz neked...:-)
Emberi kommentek Nyírfától? Dehát versenyt csináltok a gonoszkodásból. Hogy is látnád te ezt reálisan? Ki vagytok égve.
gina
@Málna: Te vagy kiégve te aljas fidesz null,vedd már észre magad.. ha annyira tudsz mindent, miért nem mész a te szeretett oldalaidra 888.hu, Demokrata stb ennyire proli vagy megelégedsz egy ellenzéki oldallal ,, hát látszik milyen következetes proli vagy öreglány ,,,
csak úgy....
@Málna: te nem azért unodorító mert fideszes! te csak úgy magadtól...
gina
Tipikus mocskos fidesz propaganda, mindenki hibás csak ök nem, végezték volna a feladatukat, nem mindig másokra mutogatni...
Málna
@Horizont: Na mi van, elbújtál megint? Mondjuk ha nem tudsz érvelni, akkor jobb is így.
Málna
@gina: Ilyen minimális szókinccsel hogy tudsz boldogulni?
Málna
@csak úgy...: Neked nincsenek gondolataid. Te mindig csak úgy mondasz valamit. Kuncsorogsz egy kis figyelemért, pár lájkért.
Málna
@Horizont: Hát nem úgy tűnik, hogy kevés lennék. Megfutamodtál. De mondom, nem baj. Már ha nem a hátam mögött szarsz le éppen...:-)
csak úgy....
@Málna: te a fidesz korcs szüleménye, aki próbál föntröl le beszélni az orbáni alattvalókhoz,mint amivel a hibbant sikari is próbálkozik már évek óta! :)
nekem eleinte nem volt problémám a fidesszel de az már nagyon régen volt!
remélem orbán kivezet benneteket az eu. ból az ural mögötti sztyeppékre és magyarország (nélkületek) föllélegzik! ti,lassan a komcsiknál aljasabb kategória!
Málna
@csak úgy...: Ne húzd fel magad...Te kint élsz külföldön, ugye? Egyedül vagy?
Nyírfa
@Málna: Köztetek van egy nagyon lényeges különbség: Horizont jó meleg mint a duruzsoló cserépkályha, az ember szívesen odaül mellé. Na de Te? Mint az Északi-sark.

Bántani akartál egy olyan embert, aki úgy nő föléd, mint ahogy a fák magasodnak az ég felé, pedig csak egy kis troll vagy, egy figyelemre éhes energiavámpír. Eddig sem etettelek, ezután sem foglak. Bízom benne, hogy szorult beléd annyi kis büszkeség - ha már méltóságérzet nem -, hogy a továbbiakban nem nyomulsz.
Málna
@Horizont: Arra, hogy ha mondanivalód van velem kapcsolatban, akkor nekem mondd. Ne sunyiskodj. Ennyi. De látom, már nincs mondanivalód.:-)
Málna
@Nyírfa: Már megint sikerült ripacskodni egy jó nagyot...:-)
Titeket csak az köt össze, hogy együtt szidtok másokat. Semmi más. Rosszindulatúan duruzsoló cserékpkályhák...:-)
És már észre sem veszitek.
csak úgy....
@Málna: te kurvára egyedül lehetsz vagy marhára jól fizet valaki ,hogy itt oszd a buta fideszes igét!:) karácsonyra kapsz a párttól egy vibrátort és egy bilit,hogy termelékenyebb lehess..
Málna
@csak úgy...: Mondom, hogy ne húzd fel magad...Egyre alpáribb vagy. Még a végén infarktust kapsz itt nekem...
Nyírfa
@csak úgy...: 16.25 @Horizont: 16.29

Pontos.
csak úgy....
@Málna: rólad az az otromba ,dagadt nöszemély jut az eszembe,aki sextelefonból él és szeretné hihetöen de csak látatlanban elöadni a sexi méreteit! (pénzért! )
csak úgy....
@Málna: engem a hóhér sem bírna fölhúzni ,hát még te a pofátlan illiberális butaságaiddal! :)
csak úgy....
@Horizont: ezért vagyunk itt,hogy végre nevethessünk és különbséget tehessünk a valóság és a fidesz hazúgságok között! a szellemileg letapadtakat a pártokról föl köll lazítani! -síppal ,dobbal nádi hegedüvel, már csak erdogán miatt is..
kereső
@csak úgy...: 17:07 és máma "dagadtra " is kereste magát, itt ma délután.
Nyírfa
@Horizont: 16.09

Pont azt akarja elérni, hogy foglalkozzunk vele - velük, mert ez típusattitűd. Nekem könnyű, mert nem állok le velük vitázni - vita?, azt nem ismerik -, nem vagyok sem kíváncsi, sem vevő az egyenszövegükre: mint a papagájok, mindig ugyanazt, mindig ugyanúgy.
Most is csak azért szólaltam meg újból, mert miattam - még egyszer köszönöm, hogy kiálltál mellettem, nagyon jól esett! :) - ugrott rád, pedig hol van ő tőled? Ahogy írtam, te magasra növő fa vagy ott, ahol ő csak egy kis troll, egy figyelemért küzdő energiavámpír. Ezt a hatalmi játszmát nevezik mérgező kapcsolatnak, már amennyiben valaki hajlandó kapcsolatba lépni velük. Minden szakember azt ajánlja, hogy az ilyen embertől vágjuk el magunkat mind a magunk, mind a mérgező érdekében - ha nincs kinek a vérét szívni, előbb-utóbb kénytelen "másfajta táplálék" után nézni, akár fejlődésnek is indulhat.
csak úgy....
@Nyírfa: ha nem állsz le velük vitázni,akkor a te lelkeden is ott szárad az ö butaságuk!
legalább figyelmeztetni kell öket,elvégre emberek vagyunk..
Nyírfa
@csak úgy...: Vitázom, beszélgetek azzal, akivel érdemes. Akivel nem, az is olvas, hacsak nem ugorja át a bejegyzéseimet mint ahogy én is teszem néhányukéval. De, ha a Ti , nekik adott válaszaitok indokolják, akkor az ő kommentjeiket is elolvasom.
csak úgy....
@Nyírfa: míg nem rúgsz vissza nem vesznek komolyan, ezt komolyan mondom! -fideszes -talibán átok...
Nyírfa
@csak úgy...: Biztos, hogy verekedni kell? :)
Az én "harcmodorom", megoldásaim nem az erőszakra épülnek, de nem kevésbé hatásosak.
Amíg reaktív vagy, addig nem tudsz kreatívvá válni. Ha mindig csak reagálsz, akkor lemaradsz a legfontosabbról, az önmegvalósításról. Te szabj magadnak irányt, ne mások!
csak úgy....
@Nyírfa: engem nem fognak fölzabálni az illibsik! - igen,biztosan! mese mese mátka...én már szabtam de közben elszabtam és utólag már szabhassuk...
Nyírfa
@Horizont: Engem a szocializmusban is rúgtak ki azért, mert nem tetszett a "rendszer " - nem a kádári, hanem az aktuális munkahelyemé. Rendszerváltás után kötélen táncoltam, úgy utáltam a felhozatalt, de kicsik voltak a gyerekek, észnél kellett lenni. A srácaimat teljesen másképpen neveltem mint ahogyan szokás... meg kellett tanulnom úgy önérvényesíteni, hogy közben azokat se rúgjam fel, akik engem készségesen. Nem mondom, hogy menet közben nem osztottam volna ki szívesen néhány maflást, de nekem jobban fájt volna, így eltekintettem tőle. :) Ezt nem mindenki érti, de azért mindig találtam hasonló gondolkodású embereket, akikkel hosszabb-rövidebb ideig, de együtt lehetett menni. Mintha az Élet küldte volna őket, mondván: találkozzatok, és tudjátok meg, hogy nem vagytok egyedül azzal, ahogyan gondolkodtok az életről.
Itt is vannak ilyen találkozások - hogy ne menjek messze, ide jár kikapcsolódni, kiereszteni a gőzt és véleményt cserélni a számára szimpatikus emberekkel egy Horizont nevű hölgy , akinek a sorait élvezettel szoktam olvasni.:) -, és ez vissza-visszahoz erre a felületre, hogy együtt legyünk.
Nyírfa
@csak úgy...: 20.01

Hát akkor, nincs több szabás, kedvesem! Ennyi volt! :)
csak úgy....
@Nyírfa: "Engem a szocializmusban is rúgtak ki azért, mert nem tetszett a "rendszer " - nem a kádári, hanem az aktuális munkahelyemé. " -ugye azt tudod,hogy akkoriban sem mindenkinek adattott meg a te akkori (lezser) lehetöséged!? -szerinted nem itt van és volt a kutya elásva?
Málna
@csak úgy...: Dehogynem. Érezni, ahogy durvulsz.
Málna
@Horizont: "Magasra növő fa vagy". Hahaha...
Málna
@Nyírfa: Hova magyarázod még a gyávaságod, az érvek hiányát? Rossz nézni, ahogy hülyíted őket.
ómió
@Pipás: A szerzett agyhiány szindrómádban (ABDS), látom, te nem "vetted észre", hogy nem a fidelitas, hanem ők ( a "normál szárnyukkal" éppen koalíciózik a bolsi tetübandád) akarták a zsidó képviselők listázását! Vagy most a kisnyilas partnereitek kisnyilasságát kell éppen másokra hazudnotok, bolsiék elmebetege!? Ehhez valami igen ütőset kéne hazudnotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.