A mai nappal megkezdődött az ellenzéki előválasztás miniszterelnök- és képviselő-aspiránsai számára az ajánlások gyűjtése.

Gyurcsány Ferenc több lakásba is becsengetett – így fogadtákFotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán osztott meg néhány képet arról, hogyan gyűjtötte az aláírásokat a DK jelöltje számára Dunakeszin:

Karácsony Gergely is talpalt ma, gyorsan össze is gyűjtötte a 20 ezer aláírást. Képei tanúsága szerint akadt, aki szelfizni is hajlandó volt vele:

Az ország 106 egyéni választókerületből 11 olyan van, amelyben már most megvan, ki lesz a Fidesz 2022-es kihívója. Azaz, tizenegy politikus már 2021 őszére elérte, hogy az adott körzet minden kormányt váltani szándékozó ereje őt támogassa.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Shikari: Igazad is van! Be is rúghatta volna az ajtót/ajtókat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 13.22

És mindennek ellenére: jókedv! :) Ez a mi túlélőcsomagunk.
nezelodo
@Pegero: Miért nincs népességnyilvántartás? Eszerint a nyugdíjas listáról sem törlik? De, törölték! És Ukrajnából elküldik, hogy meghalt a magyar nyugdíjra jogosult tesó? Az egyháznak pedig küldözgetheted, csak jön a lejmoló lista, amiért szerinted el kellene járni ellenük. Nem kellene, csak nem törődnek ilyen aprósággal. vagy még fejpénz is elszámolható talán érte?
És miért is a mini elnöknek kellene küldeni? Vagy te is azt mondod ő dönt egy személyben mindenről? Erről talán nem, csak rossz vezető ha az apparátusa igy dolgozik.
nezelodo
@durbincs: : Ne bámuld a tükörben a rusnya képedet, akkor megszabadulsz attól a látványtól amit leírtál.
nezelodo
@durbincs: Ja és ne nyúlkálj folyton a tükör mögé, mint az értelmes pofájú kanmacska, mert mögötte nincs, csak előtte, van egy senki...
nezelodo
@durbincs: Ja és ne nyúlkálj folyton a tükör mögé, mint az értelmes pofájú kanmacska, mert mögötte nincs, csak előtte van egy senki...
kereső
@Shikari: Mi van? Együtt ittatok? Ő vizet, Te meg nohát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.