A Momentum miniszterelnök-jelöltje az általa ismert legutóbbi felmérés alapján - amelyet a Závecz Research készített az Ideával közösen – úgy látja érdemi esélye van az előválasztáson – írja a 444.hu.

"Ennyi embert nem lehet elárulni" – Fekete-Győr András nem lép vissza az első fordulóban
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Ezt azzal támasztotta alá a Jelennek adott interjújában, hogy a felmérés szerint hatból a negyedik helyen áll a jelöltek közül, 12 százalékon.

Nyilvánvaló, hogy egy versenyzőnek lépésről lépésre kell menetelnie, és már látszik, hogy fölzárkóztam, így a következő részcélom az, hogy bekerüljek a második fordulóba. Ennyi embert, amennyi a politikai generációváltásban hisz, nem lehet elárulni

- jelentette ki Fekete-Győr András.

Ezért a visszalépésen sem gondolkodik. Azt sem árulta el, hogy kit támogatna a második fordulóban, ha neki mégsem sikerülne továbbjutnia:

Szerintem ilyen helyzetben jó döntést csak akkor tud hozni egy politikus, ha lezárult az első forduló. Hiszen több miniszterelnök-jelölti vita is lesz, és nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a többiek mit és hogyan képviselnek. A legtöbb választó számára vagy akár az én számomra sem mindig világos ez.

Azt mondta, hogy a visszalépési politikájukból sem következik automatikusan, hogy Karácsony Gergelyt vagy Jakab Pétert támogatnák.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Minő szerencse, hogy O.V. oly tehetséges, hogy lassan utolsó helyre "kormányozza kis hazánk gyors naszádját!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
@Shikari: Hát inkább Fekete, Jakab vagy Márky legyen Orbán ellenfele, mint Karigeri Gyurcsány vagy Dobrev! Mocskos árulók, csak a hatalom érdekli mindegyiket!
Nessy
Minő szerencse, hogy O.V. oly tehetséges, hogy lassan utolsó helyre "kormányozza kis hazánk gyors naszádját!"
kereső
Tulajdonképpen kérte valaki, hogy lépjen vissza? Erről nem szólt a fáma sehol. Gyüjtse összze mind a hét jelölt a 20 ezer ajánlást, azután hajrá! Lehet mérkőzni- a Partizán (Gulyás Márton) szervez jelölti vitát/kat, mi meg a választók ezek után majd szavazunk/választunk az előválasztáson. És csak!! egy maradhat!!!
NKF
Majom parádé az egész!Heten vannak mint a gonoszok!Szart sem érnek,heten!
rokker33
@Shikari: Hát igen. Moslék koalícióra nem szabad szavazni. Még a 2000 res években nem volt ilyen moslék a politika mint mostanában.Akkor tisztességesen beszéltek egymással a parlamentbe is rend uralkodott. Mostanában kész cirkusz,ami sokba kerül az adófizetőknek!
Nessy
Ja, kérem tért hódít a népnemzeti keresztény jobboldali védendő kulturális stílus, Bayer elvtárs, és a királyi média támogatásával. A vadhajtások, pestisrácok, durbinccsal együtt professzionális szintre fejlesztették.
Mai termés a cikkhez: " bohóckodó nyomik, moslék koalíció, szart sem érő emberek". már csak az efftárs hiányzik.
Néro
sgl
Valójában igaza van.
Szerintem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.