Magyarország úgy "evickél" ki a mostani gazdasági nehézségekből, hogy semmiféle megszorításra nincs szükség, míg a baloldal megszorításokra alapozott a 2008-as válság idején - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton Tihanyban, a Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondolatexpó elnevezésű közösségi találkozón. Dömötör Csaba az online közvetített, Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselővel folytatott vitában kijelentette: a válságkezelés nemcsak gazdaságpolitikai kérdésekről szól, hanem arról is, hogy végső soron ki hozhatja meg a jövőről szóló döntéseket - írta meg az MTI. A kormánypárti politikus a 2008-as válságkezelés zsákutcájának nevezte az IMF-hitelfelvételt, amely szerinte egyet jelent azzal, hogy nem az ország határozza meg gazdaságpolitikai döntéseit, hanem "tollba mondják, hogy mit szeretnének látni".

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Dömötör, buta vagy mint hat ökör. A szuper infláció az micsoda, te kis fideszf@szszopó? Meg a sok bezárt szálloda, üzlet, vendéglátó hely, az micsoda?
Nessy
@Macskaszem: És a megsarcolt önkormányzatok? Jó, Debrecen már annyi "kompenzációt " kap, mint az összes ellenzéki önkormányzat! együtt! Volt manapság bevásárolni ez "hatökör Dömötör"? Kellett neki időpont szakorvoshoz? Nem! Azért mond ekkora orbitális valótlanságot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.