Tavaly 10, idén már 69 bejelentés érkezett. Két hónap alatt ez igen szép növekedés.

Két hónap alatt 69 bejelentés érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz a kiskorúak védelmére vonatkozó rendelkezések vélelmezett megsértése miatt – írta meg a Magyar Hang.

Házmesterország: a pedofiltörvény miatt brutálisan megugrott a médiahatósághoz érkező bejelentések száma

Illusztráció: 123rf.com

A lap szerint a pedofiltörvényként ismertté vált, homofób elemeket is tartalmazó jogszabályváltozás hatása egyértelmű, hiszen tavaly ugyanebben az időszakban tíz alkalommal tettek bejelentést.

A médiahatóság folyamatban lévő ügyekről nem adhat bővebb információt, így nem tudni, hogy a bejelentők pontosan mit kifogásoltak, és azt sem, hogy mely médiumok érintettek. Kiderült az is, hogy a

„panaszok feltehetően a pedofiltörvényként ismertté vált, homofób elemeket is tartalmazó jogszabály elfogadása miatt szaporodtak meg: az NMHH adatai szerint ugyanis tavaly ugyanebben az időszakban – június 15. és augusztus 25. között – tíz bejelentés tettek kiskorúak védelmével kapcsolatban.”

Forrás: hang.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Minden LMBTQ aktivistát be fogok jelenteni, aki térítene oktatási intézményekben! De azt is aki lehetővé teszi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Bástya Béla Elvtárs: Áldjon meg benneteket az ég! nem kell manapság senkinek az iskolákba menni! Pontosan a jobboldali média, és azok, akik összemosnak pedofíliát, homoszexualitást.azok, akik, reggeltől -estig a buzikról fecsegnek és még azoknak a nagyobb gyerekeknek is felkeltik az érdeklődését, akik eddig az egésszel nem is foglalkoztak. Most a neten, a barátoktól, iskolatársaktól szedik össze a valós, és félrevezető információkat , mert tanártól, szakembertől nem kérdezhetnek! Jelenleg ez a zakkant társaság, a jobboldali politkusokkal egyetemben árt a legtöbbet a fiataloknak! Az óvodákba meg eddig sem volt ez téma, eztán sem lesz, hiszen nincsenek azon az értelmi szinten 3 - 5 éves gyerekek, hogy értenének az egészből egy vak hangot is. Bár, ahogy pár "felnőttet" meghallgatsz, ők sem!
fűre lépni szabad
Ti hetero hazug, tolvaj, parázna köcsögök, az alábbiakat tudjátok értelmezni?
Szerintem sem!

" Bizony mondom néktek: Az ítélet napján könnyebb lesz a Sodoma és Gomora földjének dolga, mint annak a városnak.
...
Te is Kapernaum, a ki az égig felmagasztaltattál, a pokolig fogsz megaláztatni; mert ha Sodomában töténnek vala azok a csodák, a melyek te benned lőnek, mind e mai napig megmaradt volna.
De mondom néktek, hogy Sodoma földének könnyebb dolga lesz az ítélet napján, hogynem néked."

Az ítéletnap még csak ezután jön, csírák - az elől a halálba sem menekülhet el SENKI - vagy ti azt hiszitek, hogy megússzátok a Teremtővel való szembesülést... az isteni elszámoltatást?
Van aki azt hiszi, hogy pl. Hitler megúszta a tengernyi gonosz tettét az öngyilkossággal... de tényleg?!

Úúúúúúúristen, és ezek játszanak eucharisztikusosat...
Fingod sincs.
Közöd nincs.
Azért nincs közöd a láthatatlan valósághoz, mert fingod sincs róla!
Majd egyszer csak rád szakad az ég!...
fűre lépni szabad
Ezt sose felejtsd gúnyolódó:

"Tudjátok meg elsősorban azt, hogy az utolsó napokban csúfolódók támadnak, akik mindenből gúnyt űznek, akik saját kívánságaik szerint élnek, és ezt kérdezgetik: "Hol van az ő eljövetelének ígérete? Mert mióta az atyák elhunytak, minden úgy maradt, amint a teremtés kezdetétől fogva van."
Mert rejtve marad előttük, szándékosan meg is feledkeznek róla, hogy egek régóta voltak, és föld is, amely vízből és víz által állt elő az Isten szavára.
Ez által az isteni szó által az akkori világ özönvízzel elárasztva elpusztult, a mostani egek és a föld pedig ugyanezen szó által megkímélve megmaradtak, hogy tűznek tartassanak fenn az ítéletnek és az istentelen emberek pusztulásának napjára.
Az az egy azonban ne legyen rejtve előttetek, szeretteim, hogy az Úr előtt egy nap annyi, mint ezer esztendő, és ezer esztendő annyi, mint egy nap.
Nem késlekedik az Úr az ígérettel, amint egyesek gondolják, hanem türelmes hozzátok, mert nem azt akarja, hogy némelyek elvesszenek, hanem azt, hogy mindenki megtérjen.
De el fog jönni az Úr napja, mégpedig úgy, mint a tolvaj, amikor az egek recsegve-ropogva elmúlnak, az elemek égve felbomlanak, a föld és a rajta levő alkotások is megégnek."
fűre lépni szabad
Foktok ti még vakarózni a heteróságotokra büszke istentelen kisgumicsizmák !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.