A világhálón jártomban-keltemben időnként mindenféle érdekes, sőt különleges helyekre bukkanok, legutóbb például a koronavirus.gov.hu oldalon találkoztam az augusztus 7-én keltezett MTI hírrel: „A családtámogatások kibővítésével párhuzamosan nő a családalapítási kedv és nő a házasságkötések száma“- közölte a nagyközönséggel Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter (még jóval fontos római kirándulása előtt).

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mit csodálkozik ez a repedtsarkú fityeszes luvnya is HAZUDIK! =))
namihami
@RonaGyuri: Látod Gyuri, ez a baj. Konkrétan az, hogy Te jobban hiszel a saját szemednek, a KSH-tól a független külföldi, de mérvadó felméréseknek, mint a Viktor által kinevezett Novákkaticának.
Majd, ha már képes leszel tisztán látni és felméred, hogy egy fideszes (miként a főnöke is) sose hazudik, akkor rá fogsz jönni, hogy itt a mínusz eredmény is pozitívnak számít, ha a megfelelő fórumok azt mondják. Bizony, ha még a KSH is ezt jelenti, akkor csak igaz lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.